Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: program do robienia serwerów do cs 1.6 non steam

Najbardziej trafne tematy dla "program do robienia serwerów do cs 1.6 non steam"

1

Stawianie serwerów non-steam na orginalnym CS

Mam pytanie: jak postawić serwer na non-steam kiedy ma sie ORGINALNEGO CS razem z steam. Podobno trzeba ścięgnąć jakegoś patha (v23 ?) i go zainstalowac. I tu jest problem bo na steam nie ma prosto wydzielonego cs i nie wiem gdzie go zainstalowac. ...

Odpowiedzi do Stawianie serwerów non-steam na orginalnym CS :

Trafność: 50%

2

SZUKAM SERWEROW NON-STEAM GDZIE MOZNA POSKAKAC (BH)

Szukam serwerkow tam gdzie mozna poskakac np na bunny hopie. Napewno wiecie o co mi chodzi tam sie nie zabija tylko skacze po roznych miejscach na czas i takie bajery. Zna ktos jakis prosze o napisanie jesli tak ...

3

Szukam Serwerow 1.6 Non Steam

Tak jak w temacie i opisie szukam serwerow cs 1.6 non steam z zombie mod moga byc zagraniczne tylko zeby dzialaly ...

4

wyszukiwanie serwerów non-steam

czy jest możliwe jakieś ustawienie filtra lub wpisanie komendy do konsoli żeby w Find Servers wyszukiwało tylko serwerów non-steam. Czy tylko znając IP można połączyć sie z serwerem ...

Odpowiedzi do wyszukiwanie serwerów non-steam :

5

Lista Serwerów CS:S non-steam....

Witam, czy ktoś by mógł mi Dać listę serwerów non-steam ? Te, które są w tym dziale, to nie działają .. Teraz odpowiedź na pytanie: Dlaczego chce serwery non-steam CS:S skoro mam steam na CS:S? A to dlatego, że nie przywyczaiłem się jeszcze do CS:S. ...

Odpowiedzi do Lista Serwerów CS:S non-steam.... :

8

Robienie serwerów w non steam css

mam problem bo chciałem stworzyć własny serwer non-steam i tu pojawiły się problemy bo nie mam pojęcia gdzie mam szukać coś w podobie dedicated server ale nie na steam ale na non-steam i jak go mam zainstalować w counter strike source.... :cry:. ...

Odpowiedzi do Robienie serwerów w non steam css :

9

Wyszukiwanie serwerów non steam - ważne !!!

Wiem że istnieje sposób na to aby w wyszukiwarce serwerów w grze wyszukiwało mi tylko serwery non steam (gdzieś kiedyś o tym czytałem), ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Szukałem w Google i na różnych forach ale nie mogę znaleźć. W związku z tym ...

Odpowiedzi do Wyszukiwanie serwerów non steam - ważne !!! :

10

Szukam Serwerów CS NON STEAM!!

Szukam polskich serwerów cs non steam ale cos tego typu,że jak cie zabiją to pojawiasz sie na nowo w innym miejscu i tak co chwile a nie na rundy.....czekam na odp...z gory ...

Odpowiedzi do Szukam Serwerów CS NON STEAM!! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "program do robienia serwerów do cs 1.6 non steam"

1

np tu do folderu C:\Program Files\Valve\cstrike\maps - dla non steam, no i

np tu do folderu C:\program Files\Valve\cstrike\maps - dla non steam, no i jezcze mogą być dodatkowe pliki np. sound to do folderu C:\program ...

2

Czy istnieje jakiś program do wyszukiwania non steamowych serwerów?

Czy istnieje jakiś program do wyszukiwania non steamowych serwerów? ...

3

najlepiej zrobić jakiś ranking tych polskich serwerów Non Steam i nie będzie

najlepiej zrobić jakiś ranking tych polskich serwerów non steam i nie będzie krzyku że jakiś tam serwer jest numerem jeden w Polsce... ...

4

szukaj serwerów na stronach poświęconych cs non-steam :)

szukaj serwerów na stronach poświęconych cs non-steam :) ...

5

Jak jeszcze grałem na non steam też coś takiego miałem. W D:\Program

Jak jeszcze grałem na non steam też coś takiego miałem. W D:\program Files\Valve był folder o podobnej nazwie do cstrike. Zobacz czy masz coś takiego. Jeżeli tak to usuń ten folder. Mi ...

6

kolego wiesz ile jest serwerów non steam bez sxe na tym świecie ?! bardzooo

kolego wiesz ile jest serwerów non steam bez sxe na tym świecie ?! bardzooo dużo :) jeśli ci sxe nie działa to reinstal i sciagnij z innego źródła pracuj na jeżyku ang. tez miałem problemy jak zmieniłem na PL a jak to nie pomoże to reinstalnij cs ;) ...

7

Oznacza to ze jest to serwer STEAM... Musisz szukac serwerow Non STEAM, na

Oznacza to ze jest to serwer steam... Musisz szukac serwerow non steam, na forum jest dzial temu ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "program do robienia serwerów do cs 1.6 non steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam