Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: program do wykrywania czitów na serwerze do cs

Najbardziej trafne tematy dla "program do wykrywania czitów na serwerze do cs"

1

Plugin Do wykrywania cheatow na serwerze ...

Prosze4 o usuniecie ... Przezoprzypadek napisalem 2 gdyz mialem lagi ... Bardzo przepraszam za spam i prosze o USONIECIE ! Z gory ...

Trafność: 50%

2

Plugin Do wykrywania cheatow na serwerze ...

Siemano ! Mam taki problem ... Na moim serwerze nie moge ogarnac chetow -.- Potrzebuje Pluginu ktry by skanowal kompaw ich poszukiwaniu Lub cos z tym stylu ... Nie chce sXe gdyz wtedy moj serwer straci 3x na popularnosci ... Na pewno powstal jzu ...

Odpowiedzi do Plugin Do wykrywania cheatow na serwerze ... :

3

Ważny temat o serwerze wiadreko nonsteam

Ej nie dawajcie wiaderka na Steama! zrobiliście zajefajny serwer, j=sa na nim sami fajni zawidnicy! kiedy dacie go na steama to wiekszosc graczy przestanie grac, np. ja:) co to wam da? bedzie mniej cziterów?? przecież nie ma ich tak duzo zeby ...

Odpowiedzi do Ważny temat o serwerze wiadreko nonsteam :

Trafność: 25%

4

Lagi na serwerze

Witam wgralem amx moda, jakies tam pluginy itp-tak jak pisalo na waszej stronie Gdy gram ja i jakas jedna osoba to jest ok ale jak wejdą juz 3-4 osoby to mają pingi po 1200 caly czas:/ Ktos pisał zeby ustawic priorytet hlds na wysoki tak tez ...

Odpowiedzi do Lagi na serwerze :

5

Info o serwerze

...

6

Ping na serwerze HLDS

moj kolega ma serwer hlds ale jak graja 3 osoby to zaczynaja sie lagii i duzy ping. czy da sie cos z tym zrobic??? sorki jezeli juz byl taki ...

Odpowiedzi do Ping na serwerze HLDS :

7

Problem z muzką na serwerze - straszne zakłócenia !

Gdy puszczam muzykę, są straszne zakłócenia. Zrobiłem wszystko co trzeba w confingu. PLS HELP ...

8

Problem z muzką na serwerze - straszne zakłócenia pls SZYBKO

CO MUSZĘ ZROBIĆ, gdy włączam muzykę wszystko jest ok tylko są straszne zakłócenia tzn. BARDZO SŁABA JAKOŚĆ, ledwo co słychać, wszystko strasznie trzeszczy. Jaki jest tego problem ...

10

Uzyteczny program

Hamachi - programos do bezpośredniej wymiany plików pomiędzy kilkoma komputerami podłączonymi do Internetu, który tworzy wirtualną sieć typu LAN, gdzie każdy użytkownik dostaje swój adres IP. Tworzymy sieć nadając jej nazwę oraz hasło, tak że dostęp ...

Odpowiedzi do Uzyteczny program :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "program do wykrywania czitów na serwerze do cs"

1

Moim zdaniem to by bylo fajnie na serwerze. Mniej czitow by bylo Jestem za

Moim zdaniem to by bylo fajnie na serwerze. Mniej czitow by bylo Jestem za ...

2

Nie musisz być na serwerze. Jak znasz taki program jak HLSW to możesz spara

Nie musisz być na serwerze. Jak znasz taki program jak HLSW to możesz spara normalnie ...

3

Ja już gram na serwerze z kolegami tylko że wszyscy muszą mieć program hamachi

Ja już gram na serwerze z kolegami tylko że wszyscy muszą mieć program hamachi :/ Powiedzcie jak dokładnie założyć serwer bez hamachi żeby wszystkim go wyszukało i nie było to płatne. I jak zrobić np żebym był adminem i działały te wszystkie funkcje ...

4

mosh sory ale ja jestem w tym klanie a ja czitow nie mam i reszta mysle ze

mosh sory ale ja jestem w tym klanie a ja czitow nie mam i reszta mysle ze tez ...

5

Cytat: Napisał el polaco mosh sory ale ja jestem w tym klanie a ja czitow nie

Cytat: Napisał el polaco mosh sory ale ja jestem w tym klanie a ja czitow nie mam i reszta mysle ze tez nie to zonk.. slepss 1 bana dostal od best_off'a spytaj go za co.. potem mu go zdjelem, bo chlopczyk sie zalil na gg i zarzeklal sie ze gra ...

6

Kiedyś jakiś admin na serwerze powiedział, że mógłby postawić serwer na swoim

Kiedyś jakiś admin na serwerze powiedział, że mógłby postawić serwer na swoim kompie, i chyba miał być to serwer z MODEM WAR3 :) Pozdro, ...

7

Cytat: Napisał Iron .. as_orlrig,cs_havana,de_surrvivor te sa na serwerze..

Cytat: Napisał Iron .. as_orlrig,cs_havana,de_surrvivor te sa na serwerze.. wystarczy je dodac do cfg amxx.. juz dodalem =] Cytat: fy_snow,cs_747 tych chyba niema... z czasem ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "program do wykrywania czitów na serwerze do cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam