1
polecam program fraps sam z niego korzystam sluzy do robienia zdjec podczas gry i krecenia filmow niestesty (albo i naszczescie ) filmy zajmuja kilka GB (1 min = srednio 1 GB ! jest to nie skonwertowane AVI ) goraco polecam ...
Trafność: 50%
2
A mógłbyś napisać jak pobrać ten program??? Bo po angielsku to dość trudno doczytać OCB. Doszedłem do jakiegoś formularza i nie mogę go ...
Trafność: 25%
3
po pierwsze to nie ja i nie tylko ty dostales, jakis admin pobanowal kilka osob, a po drugie to se juz naprawde przejeb... gowniarzu za te teksty, jestem od ciebie o 7 lat starszy i to ja cie dorwe na osce i strzachne pare razy to odechce ci sie juz ...
4
np tu do folderu C:\program Files\Valve\cstrike\maps - dla non steam, no i jezcze mogą być dodatkowe pliki np. sound to do folderu C:\program ...
5
Siema! Data: 25.01.07 godz: 11:15 Nick: Kretyn Bana za nadmierne TK, kilka rund pod rzad oraz za omijanie antyluzga Link do screenshotow: http://s004.wyslijto.pl/?file_id=94416557333982089862 Pozdro ...
6
hahaahaha xD ZAL przecirez kilka minut temu n aztecu 3 czity byly i po chwili ...
7
spada ci ilosc fps. to przez kompa slabego zapewne. sciagnij sobie program reforce moze pomoze ...