Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: program do zmieniania formatu muzyki

Najbardziej trafne tematy dla "program do zmieniania formatu muzyki"

1

Zmiana formatu muzyki

Gdy chcę dać muzę do speech nie chodzi ona, wyskakuje mi że ma być tylko format WAV PCM, czy coś takiego. Jest ktoś kto się na tym zna i zrobiłby mi tą muzę na ten format? Oczywiście dam za to pomógł. Oto LINK do tych muzyczek. Proszę o pomoc, z ...

Odpowiedzi do Zmiana formatu muzyki :

2

Jakiej muzyki sluchacie ?

Pisac co kto lubi posluchac :D ja np: lubie posluchac sobie dobrego polskiego hip-hopu (nie verba,mezo,ascetoholix i inne frajery) lubie kawalki od PROSTO. Francuzami i Nygusami z USA tez nie pogardze :D no i jakis dobry housik, electro housikm ...

Odpowiedzi do Jakiej muzyki sluchacie ? :

Trafność: 25%

4

Uzyteczny program

Hamachi - programos do bezpośredniej wymiany plików pomiędzy kilkoma komputerami podłączonymi do Internetu, który tworzy wirtualną sieć typu LAN, gdzie każdy użytkownik dostaje swój adres IP. Tworzymy sieć nadając jej nazwę oraz hasło, tak że dostęp ...

Odpowiedzi do Uzyteczny program :

5

Program do zmienianie menu

na fpsbanana jest wiele zmienionych stylow do cs np. http://www.fpsbanana.com/screens?img...guis/23083.jpg jakim program mozna takie cos zrobic? do tapety używam programu cake (ale raz wlaczylem i cos sie zwalilo i nie chce sie dalej wlaczac) jak ...

Odpowiedzi do Program do zmienianie menu :

6

plugin zabraniajacy zmieniania nikow na servie

podajesz nawe pluginu/link na AlliedMod = Pomogl dla ciebie (tylko pierwsza poprawna odpowiedz ...

Odpowiedzi do plugin zabraniajacy zmieniania nikow na servie :

7

Can't load c:\Program Files\Counter Strike:Suroce\bin\filesy

Can't load c:\program Files\Counter Strike:Suroce\bin\filesystem_steam.dll Dokładnie to mi wyskakuje gdy chcę uruchomić grę jest to wersja dz 07.07.2005 proszę pomocy ściągałem to już dwea razy z różnych źrodel i dalej to ...

Odpowiedzi do Can't load c:\Program Files\Counter Strike:Suroce\bin\filesy :

8

Podczas zmieniania map server pada...

Witam... mam problem... Gdy zmienia mi sie mapa... nie wazne jak czy po czasie czy po rundach czy jak sam zmieniam... zawsze mi sie wylacza server... po prostu musze go drugi raz odpalic... jest tak ciagle... czy moze mi ktos pomoc? Jak to ...

Odpowiedzi do Podczas zmieniania map server pada... :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "program do zmieniania formatu muzyki"

1

Ściągnij sobie program Infranview i tam masz opcje zmieniania

Ściągnij sobie program Infranview i tam masz opcje zmieniania rozmiarów ...

Trafność: 50%

2

A mógłbyś napisać jak pobrać ten program??? Bo po angielsku to dość trudno

A mógłbyś napisać jak pobrać ten program??? Bo po angielsku to dość trudno doczytać OCB. Doszedłem do jakiegoś formularza i nie mogę go ...

3

np tu do folderu C:\Program Files\Valve\cstrike\maps - dla non steam, no i

np tu do folderu C:\program Files\Valve\cstrike\maps - dla non steam, no i jezcze mogą być dodatkowe pliki np. sound to do folderu C:\program ...

4

ehhh muzyka to jest dopiero dylemat... ja np. słucham różnej muzyki [to zależy

ehhh muzyka to jest dopiero dylemat... ja np. słucham różnej muzyki [to zależy od nastroju] jak jakiś wqrw jest to słucham rock'u i nu metalu [tj. Disturbed, SOAD, GodSmack, Creed, Bullet For My Valentine, Styles Of Beyond, Static-X, itd...] ufff ...

5

spada ci ilosc fps. to przez kompa slabego zapewne. sciagnij sobie program

spada ci ilosc fps. to przez kompa slabego zapewne. sciagnij sobie program reforce moze pomoze ...

6

przeinstaluj grę ;] albo ściagnij program Krakersik i wyszukaj tego seriala ;]

przeinstaluj grę ;] albo ściagnij program Krakersik i wyszukaj tego seriala ;] ja właśnie tak ...

7

no nie rzeczywistoście nie wiedzialem ze jest to nielegalny program, poprostu

no nie rzeczywistoście nie wiedzialem ze jest to nielegalny program, poprostu opowiedzial mi otym no i sie chcialem zapytac zeby zobaczyc czy jest cos takiego naprawde. ALE DZIEKI ZA POINFORMOWANIE ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "program do zmieniania formatu muzyki"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam