Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: program do zmniejszania pingu na serwerze hlds

Najbardziej trafne tematy dla "program do zmniejszania pingu na serwerze hlds"

1

Ping na serwerze HLDS

moj kolega ma serwer hlds ale jak graja 3 osoby to zaczynaja sie lagii i duzy ping. czy da sie cos z tym zrobic??? sorki jezeli juz byl taki ...

Odpowiedzi do Ping na serwerze HLDS :

Trafność: 40%

2

Lagi na serwerze HLDS

Witam!! Stawiam serw przez hlds i sa lagi!! Nie mam wlaczonych zadnych programowe p2p itp. a moj sprzet to: Typ procesoraAMD Athlon XP, 1466 MHz (5.5 x 267) 1700+ pamięci ram 1 GB mam neo 1mb Plz ...

Odpowiedzi do Lagi na serwerze HLDS :

3

Jak na serwerze HLDS zrobic zamiast FFA TP ?

Tak jak w temacie. Jak na serwerze hlds zrobic zamiast FFA serweru TP serwer ? Chodzi mi o to,ze jak ktos przekroczy granice raszu zeby go zabijalo albo dawalo slapa. Z góry dziex :) Jezeli ktos pomoze klikne pomogl ...

Odpowiedzi do Jak na serwerze HLDS zrobic zamiast FFA TP ? :

4

Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny?

Tak jak w temacie. Jak zrobic na serwerze hlds bez AMX tekst powitalny jak ktos wchodzi na serwer ?? Pomocy :) Jezeli ktos pomoze klikne pomogl ...

Odpowiedzi do Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny? :

5

Problem ze zmianą mapy na serwerze hlds

Witam tak jak w niektórych tematach mówili mi żę mam wpisać chattime. PYTAM SIĘ CZY MAM DOBRZE TO WPISANE BO DALEJ JEST PROBLEM. z tą zmianą mapy zmieniam trzeba dugo czekac potem wyskakuje conection time oup czy coś w tym stylu i serwer jest przez ...

Odpowiedzi do Problem ze zmianą mapy na serwerze hlds :

6

Boty na serwerze Hlds z amxx (Windows)

Witam. Tak jak w temacie zainstalowałem serwer pod Windows. I także chciałbym zainstalować na nim boty, serwer posiada zainstalowany Amxx mod. I czy jest wogóle taka możliwość żeby je zainstalować na serwerze z tym modem? Znalazłem poradnik jak to ...

Odpowiedzi do Boty na serwerze Hlds z amxx (Windows) :

7

Cofing w Serwerze HLDS? Gdzie sa pliki?

Cześć, mam pytanie bo sam nie mogę znalesc gdzie jest plik cfg od Cofingu w okienku serwera? Bo za kazdym razem jak włączam serwer musze go ustawiać i czy wogule można tak zrobic że ustawie raz a potem bendzie tak samo jak z hasłem rcon :D ...

Odpowiedzi do Cofing w Serwerze HLDS? Gdzie sa pliki? :

8

Ważny temat o serwerze wiadreko nonsteam

Ej nie dawajcie wiaderka na Steama! zrobiliście zajefajny serwer, j=sa na nim sami fajni zawidnicy! kiedy dacie go na steama to wiekszosc graczy przestanie grac, np. ja:) co to wam da? bedzie mniej cziterów?? przecież nie ma ich tak duzo zeby ...

Odpowiedzi do Ważny temat o serwerze wiadreko nonsteam :

Trafność: 20%

9

HLDS

Siema. Mam taki problem: właczam hlds(to do stawiania serwów) i wyskakuje jakiś błąd:/ Przeintalowywałem cs'a itp i to samo. Prosze o szybką pomoc. Z góry wielkie dzięki. P.S Sory, że piosze to w tym dziale, ale nie widze bardziej ...

Odpowiedzi do HLDS :

10

problem z serverem na HLDS

Witam zakladam serwa na hlds - i w consoli mi pisze tak:SteamStartValidatingUserIDTicket: No Valve Auth servers defined i jeszcze to :Master server communication disabled. prosze o pomoc !!!!! o co ...

Odpowiedzi do problem z serverem na HLDS :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "program do zmniejszania pingu na serwerze hlds"

1

nie nie nie. Chodzi mi tylko jak zmienić limit pingu na serwerze hlds.

nie nie nie. Chodzi mi tylko jak zmienić limit pingu na serwerze hlds. ...

Trafność: 60%

2

Ping na serwerze HLDS zalezy od predkosci neta(w twoim przypadku jest slaba) i

Ping na serwerze hlds zalezy od predkosci neta(w twoim przypadku jest slaba) i od komputera(od pamieci, procesora itp) Zwieksz predkosc neta to bedzie ...

3

Na moim serwerze. tylko jak przeisntalować HLDS? Zawsze po głosowaniu tak się

Na moim serwerze. tylko jak przeisntalować hlds? Zawsze po głosowaniu tak się dzieje wszystkie rodzaje amxów spróbowałem i nic z tego proszę powiedz jak mam przeinstalować hlds'a ...

4

Cytat: Napisał Szatan Chodzi o to,że gdy gram se na serwerze u siebie (HLDS)

Cytat: Napisał Szatan Chodzi o to,że gdy gram se na serwerze u siebie (hlds) gdy mnie zabiją (chociaż nie zawsze) lub gdy skończy się runda ping wzrasta do 200-300 u wszystkich bez wyjątku Miałem to samo, i mam rozwiązanie :mrgreen: Wyłącz te ...

5

bajan, czym wiecej plginow na serwerze hlds tym bardzej sa lagi

bajan, czym wiecej plginow na serwerze hlds tym bardzej sa lagi ...

6

Ja polecam ten artykuł: http://www.wiaderko.com/hlds/boty-na-serwerze-hlds Tam

Ja polecam ten artykuł: http://www.wiaderko.com/hlds/boty-na-serwerze-hlds Tam masz wszystko dokładnie ...

7

ok, ale po co im to IP ? i dodaje program czy port hlds w centrum

ok, ale po co im to IP ? i dodaje program czy port hlds w centrum zabezpieczeń->zapora systemy-> wyjątki? i gdzie mam dodac ten port 27027. I jak już to jakie patche mam sciągnać i wgrać? p.s troche jestem zielony z tego, dlatego pytam, z góry ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "program do zmniejszania pingu na serwerze hlds"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam