Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: program do zmniejszania pingu w csie

Najbardziej trafne tematy dla "program do zmniejszania pingu w csie"

2

Uzyteczny program

Hamachi - programos do bezpośredniej wymiany plików pomiędzy kilkoma komputerami podłączonymi do Internetu, który tworzy wirtualną sieć typu LAN, gdzie każdy użytkownik dostaje swój adres IP. Tworzymy sieć nadając jej nazwę oraz hasło, tak że dostęp ...

Odpowiedzi do Uzyteczny program :

3

dziwne lagi w csie

Mam dziwny dosyc problem. Po zmianie kompa zauwazylem ze jak wejde na neta wposiedze na nim okolo 4 min nawet mniej a potem wlacze csa to pojawiaja mi sie lagi. Mam neta 1,5mb(chyba starczy do csa :D).Otoz jak gram to nagle biegne za szybko i 2 sec ...

Odpowiedzi do dziwne lagi w csie :

Trafność: 25%

4

Program do zmienianie menu

na fpsbanana jest wiele zmienionych stylow do cs np. http://www.fpsbanana.com/screens?img...guis/23083.jpg jakim program mozna takie cos zrobic? do tapety używam programu cake (ale raz wlaczylem i cos sie zwalilo i nie chce sie dalej wlaczac) jak ...

Odpowiedzi do Program do zmienianie menu :

5

Can't load c:\Program Files\Counter Strike:Suroce\bin\filesy

Can't load c:\program Files\Counter Strike:Suroce\bin\filesystem_steam.dll Dokładnie to mi wyskakuje gdy chcę uruchomić grę jest to wersja dz 07.07.2005 proszę pomocy ściągałem to już dwea razy z różnych źrodel i dalej to ...

Odpowiedzi do Can't load c:\Program Files\Counter Strike:Suroce\bin\filesy :

6

Nowe Forum o csie

...

7

limit pingu.

Witam administracje :roll: Tworze ten topic z prośbą moją, a zarazem wielu graczy, którzy grają na waszym serwerze. Jak za pewnie wiecie ludzie na servie gracze posiadający ping powyżej setki zostaje wyrzucony. Czy nie moglibyście zwiększyć limitu ...

Odpowiedzi do limit pingu. :

9

Dziwne zachowanie pingu

mam taki problem gram na jednym serwie ping mam po 50 i mniejszy wchodze na 2 gdzie wszyscy maja niskie pingi jak na 1 serwie a ja mam ping 600 i tak na kazdym oprocz tego jednego co mam zrobic ??rozumiecie o co ...

Odpowiedzi do Dziwne zachowanie pingu :

10

Zbyt ciemno w CSie...? ;)

Zapewnie wielu z was ma ten sam problem co ja... ;) mianowicie to że na wielu mach w cs jest zbyt ciemno żeby cokolwiek ustrzelic ;) Otóż jest na to sposób !! ;) malutki programik gammacontrol ;) Sciagamy , wypakuwywujemy.. właczamy i obsługa gdy ...

Odpowiedzi do Zbyt ciemno w CSie...? ;) :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "program do zmniejszania pingu w csie"

1

z kad ściągnąć ten program do zmniejszenia pingu i czy bedzie dzialal.mieszkam

z kad ściągnąć ten program do zmniejszenia pingu i czy bedzie dzialal.mieszkam w szwecji i mam jakis bezprzewodowy internet "Three"Czy ten program podziala na ten internet i jak go zainstalowac i z kad ...

Trafność: 50%

2

Kiedyś testowałem zdaje się ten program, ale pingu mi za bardzo nie

Kiedyś testowałem zdaje się ten program, ale pingu mi za bardzo nie pomniejszył, choć warto spróbować, bo dużo nie zajmuję, więc 10 minut i będzie po kłopocie. Najważniejsze, żeby plik jakichś trojanów nie miał ...

3

z kad ściągnąć ten program do zmniejszenia pingu i czy bedzie dzialal.mieszkam

z kad ściągnąć ten program do zmniejszenia pingu i czy bedzie dzialal.mieszkam w szwecji i mam jakis bezprzewodowy internet "Three"Czy ten program podziala na ten internet i jak go zainstalowac i z kad ...

4

a z kad wziasc taki program do zmniejszenia pingu??

a z kad wziasc taki program do zmniejszenia pingu?? ...

5

Cytat: Napisał Tomas1909 a z kad wziasc taki program do zmniejszenia pingu??

Cytat: Napisał Tomas1909 a z kad wziasc taki program do zmniejszenia pingu?? lol ... ile masz lat ? 10 ? czy moze mniej ...

6

A mógłbyś napisać jak pobrać ten program??? Bo po angielsku to dość trudno

A mógłbyś napisać jak pobrać ten program??? Bo po angielsku to dość trudno doczytać OCB. Doszedłem do jakiegoś formularza i nie mogę go ...

7

np tu do folderu C:\Program Files\Valve\cstrike\maps - dla non steam, no i

np tu do folderu C:\program Files\Valve\cstrike\maps - dla non steam, no i jezcze mogą być dodatkowe pliki np. sound to do folderu C:\program ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "program do zmniejszania pingu w csie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam