Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: program nvidia nie może znaleźć sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem

Najbardziej trafne tematy dla "program nvidia nie może znaleźć sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem"

1

Nie można znależć serwerów

cze. Wie może ktoś czemu w cs nie chcą mi wyskakiwac serwery gdy ich szukam?? ...

Odpowiedzi do Nie można znależć serwerów :

Trafność: 22.22%

3

nie moge znaleźć plugina

s!#ma szukam takiego pluginu który na początku każdej rundy pokazuje Prepare To Fight ( LUB PO POLSKU) + do tego pod tym pokazuje wynik Terro [ ] : [ ] Ct's dogładnie to wglądało jakos tak (np runda 3, terro wygrywa 2:1) Prepare To Fight Round 3 ...

Odpowiedzi do nie moge znaleźć plugina :

4

Kilka plugów, których nie moge znaleźć

Byłem na kilku serwerach typowo 4 fun i zaciekawily mnie te plugi do domowego serwerka Jak kupie broń to odrazu dostaje do niej amunicje (nie musze z osobna ammo kupowac) kto z zabitych/spectow patryz na mnie jak gram tam w lewym gornym rogu sie ...

Odpowiedzi do Kilka plugów, których nie moge znaleźć :

5

szukam sterowników nvidia podgrafike 158.19

czy ktos moze mi podać działąjący link pod instalke sterowników nvidi pod grafikę 158.19 ? lub jesli ktos ja ma to na m@ila. ...

Odpowiedzi do szukam sterowników nvidia podgrafike 158.19 :

6

Potrzebuję komendy - nie moge znaleźć nigdzie.

Witam. nie wiem czy jest taka komenda ale jak jest to bardzo bym prosił o podanie. Potrzebuję komendy na resetowanie RUNDY (nie mapy). aha... i jeszcze jedno pytanko. Czy da się wyrzucić poszczególnego boota lub kolesia z serwera?? Jak da się to ...

Odpowiedzi do Potrzebuję komendy - nie moge znaleźć nigdzie. :

7

Jka zrobic wlasny biohazard szukam i nigdzie nie moge znaleźć

prosze o pomoc szukam caly czas w necie zebym mial gre biohazard w cs i niemoge tego moa znaeleźć prosze o pomoc i o strone gdzie moge go ...

Odpowiedzi do Jka zrobic wlasny biohazard szukam i nigdzie nie moge znaleźć :

8

[kraj - nie mam pojecia] 82.199.103.85:27015 - Blood Ghost

Cytat: nawet dobry serv, jak nie ma nic innego mozna pograac, same de_ , czasem cs_ i do chuja batona czytac regulamin ze zrozumieniem ...

Trafność: 11.11%

9

Moze to nie podstawy ale musze spytac :D

Podajcie mi porty (upload) ktore sa potrzebne do grania w cs, i napiszcie mi jaki transfer jest potrzebny zeby gra dobrze smigala ;> mosh chyba ty sie na tym znasz wiec ...

Trafność: 11.11%

10

Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany...

...

Odpowiedzi do Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany... :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "program nvidia nie może znaleźć sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem"

1

1. Naprawdę nie mogę znaleźć. 2. Polecam program do obróbki audio ;p

1. Naprawdę nie mogę znaleźć. 2. Polecam program do obróbki audio ;p http://www.programs.pl/program,200.html tu możesz każdą Swoją ukochaną muzyczkę zmniejszyć, przerobić na waw i do csa ;p 3. Zamiast akceptacji polecam ...

Trafność: 33.33%

2

Jak nie możesz znaleźć sterowników, to podaj model Twojej karty graficznej to

Jak nie możesz znaleźć sterowników, to podaj model Twojej karty graficznej to pomożemy Tobie ...

Trafność: 33.33%

3

no nie rzeczywistoście nie wiedzialem ze jest to nielegalny program, poprostu

no nie rzeczywistoście nie wiedzialem ze jest to nielegalny program, poprostu opowiedzial mi otym no i sie chcialem zapytac zeby zobaczyc czy jest cos takiego naprawde. ALE DZIEKI ZA POINFORMOWAnie ...

4

Ok dałem ci pomógł. Tylko jakoś nie moge tego znaleźć :D Tego bota. //Edit

Ok dałem ci pomógł. Tylko jakoś nie moge tego znaleźć :D Tego bota. //Edit Dzięki znalazłem :D ...

5

nie za bardzo. Chodzi mi o program zabezpieczajacy moj serwer. To co ty dales

nie za bardzo. Chodzi mi o program zabezpieczajacy moj serwer. To co ty dales to program ktory sie uzywa zeby moc wejsc z takim ...

6

Domyślałem się że chodzi o te patchy, ale niestety nie mogę znaleźć

Domyślałem się że chodzi o te patchy, ale niestety nie mogę znaleźć działających ...

7

masz GeForce sciagnij stery z nVidia.com ? jak Radeona to poszukaj w necie (nie

masz GeForce sciagnij stery z nvidia.com ? jak Radeona to poszukaj w necie (nie mam radeona więc nie znam strony ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "program nvidia nie może znaleźć sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam