Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: program wirtualna siec lan

Najbardziej trafne tematy dla "program wirtualna siec lan"

1

Program ktory robi wirtualna siec

Jak sie nazywal taki program co robi wirtualna siec lan ? zapomnialem ^^ ...

Odpowiedzi do Program ktory robi wirtualna siec :

2

LAN

Mam lana(radiowa siec bezprzewodowa)i chcialbym zalozyc serw z kompa do treningow z kumplami.Jak moge to zrobic ?? Zeby kazdy z neta mogl sie ...

Odpowiedzi do LAN :

3

problem z lan..!!!

zalatwilem kumplą z klasy cs-a non steam oni maja neo 512...ja mam radiówe czyli lan gdy jeden kumpel zalozy serwer hlds inni spokojne wbijaja a mi wyskakuje komunikat: lan servers are restricted to local clients (class C) co mam robic????:? :idea: ...

Odpowiedzi do problem z lan..!!! :

4

SERWER CS 1.6 non steam LAN

Witam mam taki problem.Chcialbym zalozyc serwer lecz mam siec lan.Gdy zakladam serw przez hdls w network wybieram lan druga osoba poza siecia osiedlowa go nie widzi, zas jak odpale go go na Internet to mam komunikat ze Valve blokuje.Napewno to jest ...

Odpowiedzi do SERWER CS 1.6 non steam LAN :

Trafność: 25%

6

Uzyteczny program

Hamachi - programos do bezpośredniej wymiany plików pomiędzy kilkoma komputerami podłączonymi do Internetu, który tworzy wirtualną sieć typu lan, gdzie każdy użytkownik dostaje swój adres IP. Tworzymy sieć nadając jej nazwę oraz hasło, tak że dostęp ...

Odpowiedzi do Uzyteczny program :

7

POMOCY - Ktoś zmienia mi nick gdy założe serv na LAN

Czy możecie mi pomóc ? Sprawa dotyczy tego jakiś "gnojek" , zmienia mi NICK na moim servie który zakładam czasami na lan-ie . Nie wiem jak on to robi , ale strasznie mnie to wk...ia , Czy mozna w jakiś sposób to zablokować aby już mi go ...

Odpowiedzi do POMOCY - Ktoś zmienia mi nick gdy założe serv na LAN :

8

Serwer Lan

Mam dwa komputery połączone ze sobą netem czy jakbym na oby dwoch zainstalował cs mogłbym grac ktoss na jednym a ja na drugim i jak to zrobic żyby działało trzeba zrbic server lan czy jak ...

Odpowiedzi do Serwer Lan :

9

Program do zmienianie menu

na fpsbanana jest wiele zmienionych stylow do cs np. http://www.fpsbanana.com/screens?img...guis/23083.jpg jakim program mozna takie cos zrobic? do tapety używam programu cake (ale raz wlaczylem i cos sie zwalilo i nie chce sie dalej wlaczac) jak ...

Odpowiedzi do Program do zmienianie menu :

10

Serwer LAN + INTERNET w jednym.

Jak ustawić, by na serwer HLDS mogły wchodzić zarówno osoby z lan jak i z INTERNET? Udało mi się z rok temu tak skonfigurować ze dwa razy, ale niestety nie wiem co miało na to wpływ. Serwer był ustawiony na lan - osoby z lan widzialy go na liście. ...

Odpowiedzi do Serwer LAN + INTERNET w jednym. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "program wirtualna siec lan"

1

postawic dedicated server na lan jesli macie siec osiedlowa lub na internet

postawic dedicated server na lan jesli macie siec osiedlowa lub na internet jesli nie jestescie bezposrednio polaczeni aa no i najwazniejsze zebyscie sobie pograli przez neta ktorys z was musi miec dobre lacze no i zewnetrzne ip to na tyle ...

Trafność: 50%

2

Jeśli masz serwer na shellu to : Włącz program kliknij w siec wybierz nowe

Jeśli masz serwer na shellu to : Włącz program kliknij w siec wybierz nowe połączenie czy jakoś tak odznacz połączenie anonimowe wpisz ip kliknij ok pojawią sie 2 okienka w 1 wpisujesz login a w 2 wpisujesz hasło... już jesteś na serwie teraz ...

3

No to zwróć się do administratora, lecz raczej ze względu na siec LAN nie

No to zwróć się do administratora, lecz raczej ze względu na siec lan nie zdziała (bo tak właśnie ona ...

4

A mógłbyś napisać jak pobrać ten program??? Bo po angielsku to dość trudno

A mógłbyś napisać jak pobrać ten program??? Bo po angielsku to dość trudno doczytać OCB. Doszedłem do jakiegoś formularza i nie mogę go ...

5

np tu do folderu C:\Program Files\Valve\cstrike\maps - dla non steam, no i

np tu do folderu C:\program Files\Valve\cstrike\maps - dla non steam, no i jezcze mogą być dodatkowe pliki np. sound to do folderu C:\program ...

6

Ale my nie chcemy grać przez LAN (mieszkamy w innych miejscach ). Można jakoś

Ale my nie chcemy grać przez lan (mieszkamy w innych miejscach ). Można jakoś zwykle to zrobić ...

7

spada ci ilosc fps. to przez kompa slabego zapewne. sciagnij sobie program

spada ci ilosc fps. to przez kompa slabego zapewne. sciagnij sobie program reforce moze pomoze ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "program wirtualna siec lan"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam