Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: programy do loga klanowego

Najbardziej trafne tematy dla "programy do loga klanowego"

2

potrzebuję herbu/loga klanowego

Witam. Potrzebuję takiego herbu z tagiem klanowym. Tag: [ExG]. pozdrawiam i czekam na szybką ...

Trafność: 66.67%

3

Programy do tworzenia loga w CS'ie

Mógłby mi ktoś podać jakie są programy do tworzenia własnego loga w CS 1.6 (oprócz HLLC). Tworzyłem własne logo w HLLC, jednak nie jestem zadowolony i chciałbym spróbować czegoś innego. Dzięki z ...

Odpowiedzi do Programy do tworzenia loga w CS'ie :

4

Prosba o wykonianie loga klanowego oraz banneru dla klanu - kazda propozycja = pomógł

Prosze o wykonianie loga klanowego w rozmiarach 100x100 oraz banneru takiego zeby mozna wstawic na stronke. Niewiem w jakich moze to byc rozmiarach :D wiec czekam na wasze propozycje.Za kazdy pomysł klikam pomogł;) Stronka klanu: ...

Odpowiedzi do Prosba o wykonianie loga klanowego oraz banneru dla klanu - kazda propozycja = pomógł :

5

Potrzebne programy do SPV m500

Siema potrzebuje programów do SPV m500 bo szukałem w google i nieznalazłem ;/ Z góry ...

Odpowiedzi do Potrzebne programy do SPV m500 :

7

Lepsza jakość loga

Jak poprawić jakość loga ? Zrobiłem takie programem HLLC, ale w grze wygląda to fatalnie. Piksele są ogromne i ledwo co widać. Np. link, który zamieściłem na logu jest kompletnie nieczytelny.....Jak to poprawić ...

Odpowiedzi do Lepsza jakość loga :

Trafność: 33.33%

8

ochrona tagu klanowego

szukam pluginu ktory bedzie chronil tag klanowy np RAPTEAM|nick zeby wlasnie nie pozwalal wpisac RAPTEAM przed nickiem ,i zeby kickowal tak jak admin na nick ze zlym pw ?? nie chodzi o tag_protection czy jakos tak chyba ze dostane super instrukcje ...

Odpowiedzi do ochrona tagu klanowego :

9

Niedziałające loga na serwerze.

Witam! Mam serwer płatny z firmy Unix Storm. Na moim serwerze nie wchodza loga jak się sprejuje to jest żółty znaczek hl. Nie można ustawić niczego innego, potrzebna mi naprawa tego problemu ponieważ mam w klanie logo klanowe i przydało by się ...

Odpowiedzi do Niedziałające loga na serwerze. :

10

Litera B - Zamiast Własnego Loga

Witam mam pewien problem ;p . robie juz logo chyba z 10 raz ;p . i raz jest tak ze widac logo normalnie ;] a raz ze widac litere B tak jaki jest standart w HLTV loga robie przez hllc , zrobiłem teraz małe przyzwoite logo a inni mowia ze jest tylko ...

Odpowiedzi do Litera B - Zamiast Własnego Loga :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "programy do loga klanowego"

1

Witam, Potrzebuje loga klanowego, Kolorystyka: coś Czerwono- Czarno, Zileone

Witam, Potrzebuje loga klanowego, Kolorystyka: coś Czerwono- Czarno, Zileone lub inne, Poprostu twój wybór. Wymiary: nie przekraczające 200x200 Oficjalna Strona Clanu ReViVal Team Coś pod tą stronę;) Jeśli możesz to Lay, wtedy nagrody to: Gibon, ...

2

Witam Proszę o zrobienie loga klanowego w wielkości 100x100. W którym chce żeby

Witam Proszę o zrobienie loga klanowego w wielkości 100x100. W którym chce żeby był martwy królik. " taki : http://tn3-1.deviantart.com/fs10/300W/i/2006/100/a/1/Dead_Bunny_by_SenorDoom.jpg" i napis www.dbunny.pl kolor loga taki jasno ...

3

Napewno sa jakies programy to utrzymywania stalego ip, ale ja nie wiem jakie :D

Napewno sa jakies programy to utrzymywania stalego ip, ale ja nie wiem jakie :D ...

4

z Cheating-Dead działają takie cheaty jak WH i Speed Hack za pomocą programy

z Cheating-Dead działają takie cheaty jak WH i Speed Hack za pomocą programy Limpid FX i takie podobne... Wiem bo kumpel miał i mi wytłumaczył jak to działa, a ja go za to zjechałem ...

5

P@Wi, daj loga z konsoli.

P@Wi, daj loga z konsoli. ...

6

Ale ja nic nie ściągam w tym czasie. Wyłączyłem wszystkie zbedne programy. I

Ale ja nic nie ściągam w tym czasie. Wyłączyłem wszystkie zbedne programy. I dalej są ...

7

Wyłącz wszystkie zbędne programy internetowe, ty masz Aresa a on sie

Wyłącz wszystkie zbędne programy internetowe, ty masz Aresa a on sie automatycznie włacza za każdym razem uruchomienia kompa wiec go tez ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "programy do loga klanowego"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam