Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: programy do robienia mapy cs1.6

Najbardziej trafne tematy dla "programy do robienia mapy cs1.6"

1

Problem z odpalemiem mapy w CS1.6

Cześć mam problem z odpaleniem mapy w cs1.6 .Chcę pograć na boty a tu lipa, pomóżcie proszę z góry ...

Odpowiedzi do Problem z odpalemiem mapy w CS1.6 :

5

Mapy

jak w temacie z kad pociagne mapki i gdzie je mam wsadzic plz help me ^^ najlepiej cały ...

Odpowiedzi do Mapy :

6

[PL] Miechow - NonSteam Cs1.6 Serwer FFA ; IP: 82.177.45.11

[PL] Miechow - NonSteam cs1.6 Serwer FFA ; IP: 82.177.45.11:27015 Administracja: Profesjonalna Lącze: 20 mb/s Sloty: 24 ! mapy: Wybierane przez graczy ...

Odpowiedzi do [PL] Miechow - NonSteam Cs1.6 Serwer FFA ; IP: 82.177.45.11 :

7

Jak grac przez neta w cs1.6

Hej, sciagnąłem sobie csa 1.6. Nie moge wejsc na rzadem server no steam. Wpisuje w konsolce connect ip servera i wywala mi błedy: Invalid Cdkey albo Failed co contack game server. Co mam zrobic? Jakies patche zainstalowac? czekam na ...

Odpowiedzi do Jak grac przez neta w cs1.6 :

8

Mapy do CSS

Elo skad moge wziasc mapki do CSS :?: chodzi mi o mapki typu fy_ lub aim_ ...

Odpowiedzi do Mapy do CSS :

10

Mapy do Cs`a 1.6

Chciałbym zapytać gdzie można ściągnąć podstawowe mapy typu: de_nuke czy de_cbble. Bo nie moge grać na tych mapach. Piesze mi jak sie ładuje "Your map[np.de_nuke] differs from the server`s. Prosze o szybką ...

Odpowiedzi do Mapy do Cs`a 1.6 :

Trafność: 25%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "programy do robienia mapy cs1.6"

1

to nie wina server.cfg , takie mapy najczesciej robione sa przez slabe programy

to nie wina server.cfg , takie mapy najczesciej robione sa przez slabe programy i sa niedopracowane, przy duzej ilosci osob poprostu serwer nie wytrzymuje i nie pomoze dawanie restartow serwa. Ograniczyc to mozna tylko poprzez usuniecie zbednych ...

Trafność: 50%

2

a co ci szkodzi jeżeli nie mam warunków do robienia screenów a po 2 jeśli mapy

a co ci szkodzi jeżeli nie mam warunków do robienia screenów a po 2 jeśli mapy nie da sie przedstawić 3 screenshotami ...

3

Są programy do robienia ftp

programy do robienia ftp ...

4

ja bym dorzucił mapy de_russka i de_kabul są całkiem niezłe jak się już

ja bym dorzucił mapy de_russka i de_kabul są całkiem niezłe jak się już wszystko ...

5

Wiesz kiedys troche bawilem sie w maping :P mam nawet na koncie 2 mapy :P ale

Wiesz kiedys troche bawilem sie w maping :P mam nawet na koncie 2 mapy :P ale jesli tam mialo cus przeswitywac na texturze to musi byc o odpowiednim odcieniu niebieskiego a program do robienia loga i tak zmienia kolor na bardziej blady i wogule wiec ...

6

ej chlopaki wspomozcie .... :neutral: nie wiem co zrobic zainstalowalem Cs1.6

ej chlopaki wspomozcie .... :neutral: nie wiem co zrobic zainstalowalem cs1.6 NonSteam wbijam chce zmienic na grafike OpenGL a tu wychodzi mi z gry i pisze:"The specified video mode is not supported . The game will now run is sowtware ...

7

Bo boty ucza sie mapy i tak bedziesz mial jakis czas :P az nie skonczy sie

Bo boty ucza sie mapy i tak bedziesz mial jakis czas :P az nie skonczy sie analiza ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "programy do robienia mapy cs1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam