1
to nie wina server.cfg , takie mapy najczesciej robione sa przez slabe programy i sa niedopracowane, przy duzej ilosci osob poprostu serwer nie wytrzymuje i nie pomoze dawanie restartow serwa. Ograniczyc to mozna tylko poprzez usuniecie zbednych ...
Trafność: 50%
2
a co ci szkodzi jeżeli nie mam warunków do robienia screenów a po 2 jeśli mapy nie da sie przedstawić 3 screenshotami ...
3
Są programy do robienia ftp ...
4
ja bym dorzucił mapy de_russka i de_kabul są całkiem niezłe jak się już wszystko ...
Trafność: 25%
5
Wiesz kiedys troche bawilem sie w maping :P mam nawet na koncie 2 mapy :P ale jesli tam mialo cus przeswitywac na texturze to musi byc o odpowiednim odcieniu niebieskiego a program do robienia loga i tak zmienia kolor na bardziej blady i wogule wiec ...
6
ej chlopaki wspomozcie .... :neutral: nie wiem co zrobic zainstalowalem cs1.6 NonSteam wbijam chce zmienic na grafike OpenGL a tu wychodzi mi z gry i pisze:"The specified video mode is not supported . The game will now run is sowtware ...
7
Bo boty ucza sie mapy i tak bedziesz mial jakis czas :P az nie skonczy sie analiza ...