1
MAsz moze jakies programy do sciagania ??? Bo jak to tak wylacz to... Bo kiedys gralem w cs gdy mialem wlaczony program do sciagania i pingi mialem po 700-800..Wiec te programy robia najwieksze lagi xD: ...
Trafność: 50%
2
Wylacz wszystko Skype GG programy do sciagania wszystko oprucz programow systemowych bo bedzie wtedy zle :D Najlepiej wcisnij ctrl+alt+delete i na samej gorze bedzie kieszonka procesy wcisnij tam i poszukaj nie dokonca zamknietych programow. Moze to ...
Trafność: 50%
3
hmm... powiem szczerze ze na lanie tez tak mam ze ziomki z sieci stawaija serw i ja go nie widze :/ a jak ja posatwie to oni tez i sam nie mam pojecia co jest grane ...
Trafność: 25%
4
Bo masz wewnętrzne ip, czyli musisz wystąpić do administratora sieci aby przyznał ci publiczne ip, ewentualnie ...
5
elo, no takie sa uroki sieci i jednego zewnetrznego ip, z tego co wiem za tk nie dostaje sie banow pernamentnych tylko czasowe wiec po uplywie okreslonego czasu banana juz nie ma, wg mnie jedyne co zrobic to uswiadomic kolegow z sieci ze dzialacie ...
6
nie jak dostales perma na sieci tzn ze masz jakiegos haxera w sieci i sam musisz z nim porzadek zrobic, jak dostales za tk kumpla z sieci to po czasie banan minie ...
7
Odezwę się do administratora mojej sieci i zapytam się czy może Mi przydzielić zewnętrzne ...