Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: programy które zmniejsza ping w cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "programy które zmniejsza ping w cs 1.6"

1

Ping ---> help

Dlaczego jest tak ze na wiaderq mam ping 230-300 a na innych jakis serwach z doopy mam ping 50:/ wrrrr nie wiem co jest grane :P a ja tylko na wiadrze lubie grac bo gdzie indziej to tak lipnie jakos najlepiej sie z ziomeczkami gra , tu szczegolna ...

Odpowiedzi do Ping ---> help :

3

Ping na serwerze HLDS

moj kolega ma serwer hlds ale jak graja 3 osoby to zaczynaja sie lagii i duzy ping. czy da sie cos z tym zrobic??? sorki jezeli juz byl taki ...

Odpowiedzi do Ping na serwerze HLDS :

Trafność: 20%

4

Potrzebne programy do SPV m500

Siema potrzebuje programów do SPV m500 bo szukałem w google i nieznalazłem ;/ Z góry ...

Odpowiedzi do Potrzebne programy do SPV m500 :

6

Mam zarabiscie wysoki ping

Wchodze na serwer i dupa. ping ok. 2000 moze czasami wiecej. W górnym prawym rogu wyskakuje komunikat CL_FlushEntityPaket. Nawet nie widze gdzie chodze. Widze jak ludzie chodza, a ja nie moge i po chwili znajduje sie w innym miejscu.Dopiero od ...

Odpowiedzi do Mam zarabiscie wysoki ping :

7

Wysoki ping na servie

Witam. Założyłem własny server i wszystko gra, ale jak strasznie tnie gre. Każdy gracz skarrzy sie na to że go tnie, ale jak wszyskich wywale to i tak tnie, gdzy jestem na sevrie. Co może być, od czego to zależy?? ...

Odpowiedzi do Wysoki ping na servie :

8

Ping

Witam. Tak więc miałem duże pingi, więc zalecono mi (na tym forum) żebym zrobił formata. Jestem teraz około 1h po formacie, a pingi takie same :( Kiedyś było wszystko OK, ale teraz ... nie da się grac, mam ping 200-1000 nawet non stop :( Czym to ...

Odpowiedzi do Ping :

9

PING ! W source

Mamy duzego pinga ? jak ustawic rate czy tam sie wogole ustawia cos jak rate ? itd mam pinga po ...

Odpowiedzi do PING ! W source :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "programy które zmniejsza ping w cs 1.6"

1

Mówie są programy, które zmniejszają ping w cs. Szybkość neta też zalezy troche

Mówie są programy, które zmniejszaping w cs. Szybkość neta też zalezy troche od kompa. Wyłącz zbędne programy,ff itd. to powinno ci wszystko, nie tylko net szybciej ...

Trafność: 60%

2

Spróbuj powyłączać wszystkie programy. Powinno pomóż, ja tak robie i ping

Spróbuj powyłączać wszystkie programy. Powinno pomóż, ja tak robie i ping najwyżej podskakuje mi do 200. P.S.Nie dziwcie się że do 200 mi ping podskakuje, po prostu mam ...

Trafność: 40%

3

Polecam Program cFosSpeed Który Przyśpiesza Internet I Zmniejsza Ping.

Polecam Program cFosSpeed Który Przyśpiesza Internet I zmniejsza ping. Download ...

4

Cytat: Napisał KwZ cFosSpeed (zmniejsza ping) Możliwe,że to on laguje!Jak ja

Cytat: Napisał KwZ cFosSpeed (zmniejsza ping) Możliwe,że to on laguje!Jak ja to zainstalowałem nic mi niedawał.A dla niektorych ten program pogorsza ping?Wiec odinstaluj i ...

5

chyba nie o to mu chodzilo, programy które czytaja(mówią) napisy: SpikerPL,

chyba nie o to mu chodzilo, programy które czytaja(mówią) napisy: SpikerPL, Ivona, REALSPEAK, Ivona jest napewno platna, nie wiem jak reszta TU masz link do jakiegos darmowego: ...

6

powyłączaj programy które chodzą w tle

powyłączaj programy które chodzą w tle http://img292.imageshack.us/my.php?i...2595934dw7.png !! i ściagnij ten programik Klik powinien ten program pomóc i moja rada ...

7

Jak masz duży ping to Cię wyrzuci z serwerów które mają zainstalowane plugin na

Jak masz duży ping to Cię wyrzuci z serwerów które mają zainstalowane plugin na duży ping ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "programy które zmniejsza ping w cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam