1
Mówie są programy, które zmniejszają ping w cs. Szybkość neta też zalezy troche od kompa. Wyłącz zbędne programy,ff itd. to powinno ci wszystko, nie tylko net szybciej ...
Trafność: 60%
2
Spróbuj powyłączać wszystkie programy. Powinno pomóż, ja tak robie i ping najwyżej podskakuje mi do 200. P.S.Nie dziwcie się że do 200 mi ping podskakuje, po prostu mam ...
Trafność: 40%
3
Polecam Program cFosSpeed Który Przyśpiesza Internet I zmniejsza ping. Download ...
4
Cytat: Napisał KwZ cFosSpeed (zmniejsza ping) Możliwe,że to on laguje!Jak ja to zainstalowałem nic mi niedawał.A dla niektorych ten program pogorsza ping?Wiec odinstaluj i ...
5
chyba nie o to mu chodzilo, programy które czytaja(mówią) napisy: SpikerPL, Ivona, REALSPEAK, Ivona jest napewno platna, nie wiem jak reszta TU masz link do jakiegos darmowego: ...
6
powyłączaj programy które chodzą w tle http://img292.imageshack.us/my.php?i...2595934dw7.png !! i ściagnij ten programik Klik powinien ten program pomóc i moja rada ...
7
Jak masz duży ping to Cię wyrzuci z serwerów które mają zainstalowane plugin na duży ping ...