Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: prośba o urlop dziekański wzór

Najbardziej trafne tematy dla "prośba o urlop dziekański wzór"

1

Wh prO JRC

Witam! o godzinie 13:20 wychwycilem nijakiego prO JRC z wh...mam demka z jego udzialem...jego ip to 14985 LAN...kiedy sie wreszcie nauczycie grac bez ...

Trafność: 25%

2

LJA TEAM only PRo

otwieramy nowy nabór do Clanu http://www.lja.pl/cs ...

3

zapraszam do mojego klanu ..:::_-_-PrO MaXsImUm-_-_:::..

szukam ludzi do mojego klanu swiezo załozonego na nonsteamie jeszcze nikogo nie mam ale jak by ktos chciał to zapraszam nie musi być to idealny klan tylko zeby cos zagrał nr gg: na tygodniu mnie przewaznie nie ma ale w wekend jestem nr gg 6834098 z ...

Odpowiedzi do zapraszam do mojego klanu ..:::_-_-PrO MaXsImUm-_-_:::.. :

5

Klan BOLs | Szukamy 2 prO Graczy !!!

witam szukam 2 dobrych garczy do klanu BOLS Team !! Zgloszenie powino wygladac tak: Imie: Nick: GG: Ile grasZ: Ul.Map: Ul.Bron: Czmeu chcesz bcy w klanie !! To wyslij na muj nuemr GADU GADU - 9190323 !!! [ dexon ] gG://9190323 INFO O NAS Klan: BOLS ...

6

Proźba o Slota - ` Lu!i :)

Siemka:) Napisalem 19 artów, bardzo podoba mi sie waderko.com oraz serwery, czesto ją odwiedzam i jeszcze częsciej gram:) Bardzo chcialbym dostac slotka na HasHjama #1 (tak mam steam'a ) (moje ip: 195.205.208.1) Oto linki do moich najciekawszych ...

Odpowiedzi do Proźba o Slota - ` Lu!i :) :

7

Play hard, GO PRO!

Witam, pewnie wiele razy szukaliście najlepszego serwera dla was? Już nie musicie szukać, znaleźliście! Serwer klanu pHgP <> jest dla was dostępny, nie 24/7, lecz po 2-3 godziny dziennie, ale naprawde warto dodać IP do ulubionych i odświerzać ...

8

Prośba o slota

No już długo tu siedzę ale niedawno postanowiłem się zarejestrować i wziąłem się za pisanie. Linki do moich artykulików: http://www.wiaderko.com/cs-1.6/broni...strike/art/433 http://www.wiaderko.com/cs-1.6/broni...strike/art/435 ...

Odpowiedzi do Prośba o slota :

9

Pro Combat

...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "prośba o urlop dziekański wzór"

1

Nie macie nic na wzór tego z napisem PLAY HARD GO PRO?:(

Nie macie nic na wzór tego z napisem PLAY HARD GO PRO?:( ...

Trafność: 50%

2

LOLO czysty widziałem jak gra ,a gra jak pro

LOLO czysty widziałem jak gra ,a gra jak pro ...

3

nick: pro lamqa powod: WH/AIM godz: 11:05 16.02.2007r. Demko: pro.dem Jednego

nick: pro lamqa powod: WH/AIM godz: 11:05 16.02.2007r. Demko: pro.dem Jednego nie rozumiem. Czy to daje im jakas zatysfkacje ze graja na ...

4

biorąc pod uwagę te pro lamerskie klany mozna tak powiedzieć

biorąc pod uwagę te pro lamerskie klany mozna tak powiedzieć ...

5

Zbananowany PrO^DARK killed fOStEr 1. mial speedhacka, nad innymi sie nie

Zbananowany PrO^DARK killed fOStEr 1. mial speedhacka, nad innymi sie nie zastanawialem 2. demo nagrane, 3. godzina 10.00, 4. demo lezy, 5. chyba wszyscy to widzieli, jak tego nie zauwazyc ? ...

6

Zainstaluj sobie programik pingploter.pro on ci pokaże gdzie gubisz pingi.

Zainstaluj sobie programik pingploter.pro on ci pokaże gdzie gubisz pingi. Musisz jednak powalczyć z firmą która dostarcza ci internet, ponieważ to problem leży po ich stronie i mimo że masz dobre wyniki testów łącza to pingi i tak będziesz miał ...

7

Jak ma zewnętrzne Ip to nie musi na HamaQ stawiac ale MOŻE :D. A pro po tematu

Jak ma zewnętrzne Ip to nie musi na HamaQ stawiac ale MOŻE :D. A pro po tematu ;] to może oni próbują dodać serwa do ulubionych co nie zawsze wychodzi. Niech spróbują przez konsole komendą ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "prośba o urlop dziekański wzór"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam