Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: przepraszamy ale aplikacja zostanie zamknięta

Najbardziej trafne tematy dla "przepraszamy ale aplikacja zostanie zamknięta"

2

Moze to nie podstawy ale musze spytac :D

Podajcie mi porty (upload) ktore sa potrzebne do grania w cs, i napiszcie mi jaki transfer jest potrzebny zeby gra dobrze smigala ;> mosh chyba ty sie na tym znasz wiec ...

Trafność: 20%

3

KICK ale bendzie Ban! SZKIT

Szkit ubliza admina i nie stosuje sie do zasad dlatego dostal kicka.ale ten kicka zamieni sie nie dlugo na ban 1h mni jak tak bendzie dalej. to na tyle na ten ...

Odpowiedzi do KICK ale bendzie Ban! SZKIT :

4

BAnik Banik ale za co????

Witam pisałem juz wczoraj o tym w waszyj liscie gosci ( byłem powiedzmy to wielce wku****) Gralem wczoraj:: 9.02.2007 godzina 22:50 mapa: inferno nick:: Kabummm Dostałem bana i nie wiem za co... NIE gram na czitach, a dostaje bana..... Prosze o ...

Odpowiedzi do BAnik Banik ale za co???? :

5

Serwer nowy ale bedzie lepszy wchodzcie plx

prosze wbijajcie na moj server non steam jak cos to moje gg 177833 ip to ...

6

Chce grac turnieje ale lipa

Zebralem ekipe i mam juz caly squad i chcial bym grac jakies turnieje. nie wiem gdzie sie zarejestrowac prosze o pomoc moje gg to ...

Odpowiedzi do Chce grac turnieje ale lipa :

7

Mały, ale denerwujacacy problem

Od czasu do czasu mam taki problem, ze wpisuje poprawnie haslo do serwera i pisze, ze haslo bledne... probowalem przez Favourite i przez console... i nic, nie wiem od czego to zalezy, bo robie resy kompa, wylaczam csa i nic, a po kilku godzinach ...

Odpowiedzi do Mały, ale denerwujacacy problem :

8

Zainstalowany AMX na HLDS ale nie można użyć...

no wlasnie zainstalowalem AMX i zrobilem serwer HLDS i gdy wpisuje amxmodmenu to pisze mi ze nie można użyćtej komeny a dodalem siebie jako admina w pliku ...

Odpowiedzi do Zainstalowany AMX na HLDS ale nie można użyć... :

9

plugin..... ale jaki ! : /

Mam pytanko jak sie nazywa plugin ktory w starciu 1 na 1 pokazuje ilosc odebranego HP on widzi moje a ja jego..... T widzi niebieską czcionke a CT czerwoną :P ;) :???: niestety fotki niemam...... nie chodzi mi tu o komendy /me , /hp itp :evil: ...

Odpowiedzi do plugin..... ale jaki ! : / :

10

troche dziwny problem ale problem jak problem

Otoz mam taki problem z counter-strike'em 1.6 non-steam chce se z botami pograc daje new game klikam na wybierz mape i nic nie ma, zadnych map. wychodze z gry wchodze do folderu cs'a cstrike->maps i wszystkie mapy sa pliki wad w samym folderze ...

Odpowiedzi do troche dziwny problem ale problem jak problem :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "przepraszamy ale aplikacja zostanie zamknięta"

1

Przepraszamy ale servery miały małą zwieche:( teraz jest wszytko OK!:D Możemy

przepraszamy ale servery miały małą zwieche:( teraz jest wszytko OK!:D Możemy smigać Życze miłego ubijania wroga! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ...

Trafność: 40%

2

ale reinstal że usunąc csa i folder co zostanie z csa ok

ale reinstal że usunąc csa i folder co zostanie z csa ok ...

3

Kod: Przepraszamy, ale to forum jest obecnie niedostępne, gdyż zostało

Kod: przepraszamy, ale to forum jest obecnie niedostępne, gdyż zostało wyłączone przez właściciela. Zapraszamy później. ...

4

Cytat: Napisał pox ~ KCN Kod: Przepraszamy, ale to forum jest obecnie

Cytat: Napisał pox ~ KCN Kod: przepraszamy, ale to forum jest obecnie niedostępne, gdyż zostało wyłączone przez właściciela. Zapraszamy później. Ciekawie. Dokładnie, to forum zostało usunięte. Nie dawaj takich linków które nie działają. ...

5

niewidzialem lolQ :P ale moze zostanie to tutaj chyba lepiej napisane :P

niewidzialem lolQ :P ale moze zostanie to tutaj chyba lepiej napisane :P ...

6

to dobrze. ale każda zmiana jakiej dokonasz w konsoli nie zostanie zapisana.

to dobrze. ale każda zmiana jakiej dokonasz w konsoli nie zostanie zapisana. chyba, że zrobisz tak jak napisał ...

7

W ogóle bez tła tego białego ale to okrągłe niech zostanie :) A bronie fajne

W ogóle bez tła tego białego ale to okrągłe niech zostanie :) A bronie fajne jakbyś miał więcej to podeślij. Aten banner także bez ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "przepraszamy ale aplikacja zostanie zamknięta"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam