Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: przerabianie zdjec polski program

Najbardziej trafne tematy dla "przerabianie zdjec polski program"

1

[Polski] HashJama IP: 153.19.200.66:27015

// Taki mały przykład prawidłowego tematu:P // Typ serwera: FFA Mapki: przewaga de_ , czasem jakieś z dupy o_O Sloty: 30 Pingi: ja mam zajebiste :D Moja opinia: Strefa szkolenia młodych (5-10-15), buntowniczych (ostre mięcho czasem lata) graczy.. ...

Odpowiedzi do [Polski] HashJama IP: 153.19.200.66:27015 :

Trafność: 25%

2

[Polski] CSWar[PL] IP: nowinka.no-ip.info:27010

- Server zrobiony na neostradzie 512. - Czynny w okresach wieczornych. - Proszę przed wejściem na server o wyłączenie GG, przeglądarek internetowych i innych programów używajacych internet. Dziękuję. ...

Odpowiedzi do [Polski] CSWar[PL] IP: nowinka.no-ip.info:27010 :

3

Polski dobry SERWER !!!! Zapraszamy czynny 24/7!!!

Serwer 24/7 IP: 195.114.0.27:27159 Haslo: lol Serwer wykupiony w gamepad.pl wiec pingi bardzo małe prosze tutaj o komentarze o serwerze!!! ...

Odpowiedzi do Polski dobry SERWER !!!! Zapraszamy czynny 24/7!!! :

4

[POLSKI].:Wishmaster's:. serwer WAR3 MOD

zapraszam na moj serwer srwer NON-STEAM z w3 modem dopiero sie rozwija przyjme wszystkie uwagi Mapki: różne ale raczej de_ lub cs_ Sloty: 12 jakby cos to pozniej moge dac wiecej Pingi: niewiem, serwer w fazie testów Ip: ...

Odpowiedzi do [POLSKI].:Wishmaster's:. serwer WAR3 MOD :

6
7

Polski server

...

8
9

--==POLSKI SERWER==-- NON_STEAM

Witam.... IP: Serwa to: 87.99.36.199:27015 Serwer jest nowy i potrzebuje ludzi by mogli na nim grac... Wiec zachęcam wszystkich do grania na nim.... ...

10

*Strikes.Cs* Nowy Polski serwer CS 1.6 NoN Steam

Zapraszam do grania na serwerach *Strikes.Cs!*: DeathMatch IP: 62.233.191.170:27015 FFA IP:62.233.191.170:27016 GunGame:62.233.191.170:27018 Zeby zagrac trzeba sciagnac sXe z tej strony: http://www.sxe-injected.com.ar/downloads Jest to program ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "przerabianie zdjec polski program"

1

polecam program fraps sam z niego korzystam sluzy do robienia zdjec podczas gry

polecam program fraps sam z niego korzystam sluzy do robienia zdjec podczas gry i krecenia filmow niestesty (albo i naszczescie ) filmy zajmuja kilka GB (1 min = srednio 1 GB ! jest to nie skonwertowane AVI ) goraco polecam ...

Trafność: 50%

2

belt generator -> polski świetny program

belt generator -> polski świetny program -> ...

Trafność: 50%

3

A mógłbyś napisać jak pobrać ten program??? Bo po angielsku to dość trudno

A mógłbyś napisać jak pobrać ten program??? Bo po angielsku to dość trudno doczytać OCB. Doszedłem do jakiegoś formularza i nie mogę go ...

4

np tu do folderu C:\Program Files\Valve\cstrike\maps - dla non steam, no i

np tu do folderu C:\program Files\Valve\cstrike\maps - dla non steam, no i jezcze mogą być dodatkowe pliki np. sound to do folderu C:\program ...

5

dobry polski hh, troche ragi :D

dobry polski hh, troche ragi :D ...

6

spada ci ilosc fps. to przez kompa slabego zapewne. sciagnij sobie program

spada ci ilosc fps. to przez kompa slabego zapewne. sciagnij sobie program reforce moze pomoze ...

7

przeinstaluj grę ;] albo ściagnij program Krakersik i wyszukaj tego seriala ;]

przeinstaluj grę ;] albo ściagnij program Krakersik i wyszukaj tego seriala ;] ja właśnie tak ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "przerabianie zdjec polski program"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam