Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: przerobienia przerabiania formatu muzyki

Najbardziej trafne tematy dla "przerobienia przerabiania formatu muzyki"

1

Zmiana formatu muzyki

Gdy chcę dać muzę do speech nie chodzi ona, wyskakuje mi że ma być tylko format WAV PCM, czy coś takiego. Jest ktoś kto się na tym zna i zrobiłby mi tą muzę na ten format? Oczywiście dam za to pomógł. Oto LINK do tych muzyczek. Proszę o pomoc, z ...

Odpowiedzi do Zmiana formatu muzyki :

2

Jakiej muzyki sluchacie ?

Pisac co kto lubi posluchac :D ja np: lubie posluchac sobie dobrego polskiego hip-hopu (nie verba,mezo,ascetoholix i inne frajery) lubie kawalki od PROSTO. Francuzami i Nygusami z USA tez nie pogardze :D no i jakis dobry housik, electro housikm ...

Odpowiedzi do Jakiej muzyki sluchacie ? :

Trafność: 25%

4

Puszczanie Muzyki Na Serwie by [GPC] clan

Witam.. ;) Nudzi mi sie w cho**j ;) i postanowiłem wam opisac co zrobic żeby na serwie grała muza dla każdego... ;) a więc tak ... ;) 1. Na samym początku sciągamamy amxxa ;) Gotowy amxx TP 2. Robimy adma itp ... no chyba że już to mamy... ;P 3. ...

Odpowiedzi do Puszczanie Muzyki Na Serwie by [GPC] clan :

6

Poradnik na temat puszczania muzyki w CS'ie

Poradnik ten napisany został z mysla o osobach, ktory nie wiedza, a chcialyby sie dowiedziec, jak puszczac muzyke podczas gry w CS'a przez Steam'a. Wszystko opisuje w kilku krokach, a po przeczytaniu tekstu mysle, ze bedziecie mogli zaprezentowac ...

Odpowiedzi do Poradnik na temat puszczania muzyki w CS'ie :

7

Zmiana Muzyki w AMX

joł ;-) mam na kompie AMX 1.0 ściągnięty z wiaderka nawet, i moje pytanie jest takie: jak zmienić muzykę żeby zamiast podstawowych dźwięków były moje dźwięki które chce i by one się tez innym ściągały? edytowałem plik: C:\Gry\cs ...

Odpowiedzi do Zmiana Muzyki w AMX :

8

BRAK MUZYKI!!!!

Witam wszystkich:) Mam mały problem z muzyką na końcu rundy:( Zrobiłem wszystko tak jak napisali na http://www.wiaderko.com/hlds/konfigu...rwera/art/1389 Wszystko fajnie pięknie:muzyka sie niby sciąga jednak po wygranej Rundzie sie nie odpala :( ...

Odpowiedzi do BRAK MUZYKI!!!! :

9

Jakiej Muzyki Słuchacie

Tutaj mozna zapodac jakies fajne kawałki waszych ulubionych zespołów i pochwalic sie jaka muze słuchacie ...

Odpowiedzi do Jakiej Muzyki Słuchacie :

10

Problem ||Puszczanie muzyki na serwerze||

Mam plugin w ktorym moge puszczac muzyke w grze,ale jak ktos chce sie dolaczyc to mu sie pokazuje ladowanie, ale to ladowanie stoi w miejscu, po za tym muzyka normalnie dziala... Jesli jestem online bede szybko odpisywal na posty, wiec nieopuszczaj ...

Odpowiedzi do Problem ||Puszczanie muzyki na serwerze|| :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "przerobienia przerabiania formatu muzyki"

1

Acha czy do przerabiania muzyki w formacie mp3 nieczeba przypadkiem uzywac

Acha czy do przerabiania muzyki w formacie mp3 nieczeba przypadkiem uzywac jakiegos programu aby specjalnie convertowal te muzyke bo mi niedzial?Chyba tak a co do rank sprawdzalem to 9 i 5 i nic niebylo zdaje mi sie ze pluginy są zle dlatego ze ...

Trafność: 50%

2

ehhh muzyka to jest dopiero dylemat... ja np. słucham różnej muzyki [to zależy

ehhh muzyka to jest dopiero dylemat... ja np. słucham różnej muzyki [to zależy od nastroju] jak jakiś wqrw jest to słucham rock'u i nu metalu [tj. Disturbed, SOAD, GodSmack, Creed, Bullet For My Valentine, Styles Of Beyond, Static-X, itd...] ufff ...

3

Cytat: Napisał Manti do jakiego formatu trzeba przekonwertować - wav ? Pytasz

Cytat: Napisał Manti do jakiego formatu trzeba przekonwertować - wav ? Pytasz się co i jak. Tak więc ściągasz ten plugin: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=183502 . Wypakuj go do katalogu z Counterem. Skopiuj swój dźwięk do ...

4

ErwiN_, nawet nie wiem jakiego formatu MP3 wymaga CS, ale jak chcesz przerobić

ErwiN_, nawet nie wiem jakiego formatu MP3 wymaga CS, ale jak chcesz przerobić nutke na WAV to pamiętaj że ma być w formacie ...

5

SoulsHunter, to raczej zależy jeszcze od formatu pliku.

SoulsHunter, to raczej zależy jeszcze od formatu pliku. ...

6

Polcio, Polcio dam sobie glowe uciac ze podczas przerabiania na WAV nic w

Polcio, Polcio dam sobie glowe uciac ze podczas przerabiania na WAV nic w programie nei zmiales. Cs nie obsluguje STEREO. Musisz pliki przerabiac na MONO to po 1 po 2 jezeli chcesz zeby pliki wazyly mniej bo zapewne chcesz bo scaigac np 5 dzwiekow ...

7

Cytat: Napisał papy jest to jedyny server na ktorym moresz słuchac muzyki

Cytat: Napisał papy jest to jedyny server na ktorym moresz słuchac muzyki musisz tylk o wpisac /playmedia aby słuchac a /stopmedia aby przestac :D:D To nie jest jedyny serwer na którym można słuchać ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "przerobienia przerabiania formatu muzyki"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam