Wyniki szukania dla: przerobienia przerabiania formatu muzyki |
Najbardziej trafne tematy dla "przerobienia przerabiania formatu muzyki"
1
Gdy chcę dać muzę do speech nie chodzi ona, wyskakuje mi że ma być tylko format WAV PCM, czy coś takiego. Jest ktoś kto się na tym zna i zrobiłby mi tą muzę na ten format? Oczywiście dam za to pomógł. Oto LINK do tych muzyczek. Proszę o pomoc, z ...
Odpowiedzi do Zmiana formatu muzyki :
2
Pisac co kto lubi posluchac :D ja np: lubie posluchac sobie dobrego polskiego hip-hopu (nie verba,mezo,ascetoholix i inne frajery) lubie kawalki od PROSTO. Francuzami i Nygusami z USA tez nie pogardze :D no i jakis dobry housik, electro housikm ...
Odpowiedzi do Jakiej muzyki sluchacie ? :
Trafność: 25%
3
Znacie może jakiś ciekawy program do konwertowania muzyki na format wav 8bit, 22mHz - pod ...
Odpowiedzi do Konwertowanie muzyki :
4
Witam.. ;) Nudzi mi sie w cho**j ;) i postanowiłem wam opisac co zrobic żeby na serwie grała muza dla każdego... ;) a więc tak ... ;) 1. Na samym początku sciągamamy amxxa ;) Gotowy amxx TP 2. Robimy adma itp ... no chyba że już to mamy... ;P 3. ...
Odpowiedzi do Puszczanie Muzyki Na Serwie by [GPC] clan :
5
wrzucilem swoje muzyczki do valve/vox do speech.ini dodalem linijki "lll1" "spk \'vox/lll1\'" "cd""u" "lll2" "spk \'vox/lll2\'" "cd" "u" "lll3" "spk ...
Odpowiedzi do Puszczanie muzyki na serwerze :
6
Poradnik ten napisany został z mysla o osobach, ktory nie wiedza, a chcialyby sie dowiedziec, jak puszczac muzyke podczas gry w CS'a przez Steam'a. Wszystko opisuje w kilku krokach, a po przeczytaniu tekstu mysle, ze bedziecie mogli zaprezentowac ...
Odpowiedzi do Poradnik na temat puszczania muzyki w CS'ie :
7
joł ;-) mam na kompie AMX 1.0 ściągnięty z wiaderka nawet, i moje pytanie jest takie: jak zmienić muzykę żeby zamiast podstawowych dźwięków były moje dźwięki które chce i by one się tez innym ściągały? edytowałem plik: C:\Gry\cs ...
Odpowiedzi do Zmiana Muzyki w AMX :
8
Witam wszystkich:) Mam mały problem z muzyką na końcu rundy:( Zrobiłem wszystko tak jak napisali na http://www.wiaderko.com/hlds/konfigu...rwera/art/1389 Wszystko fajnie pięknie:muzyka sie niby sciąga jednak po wygranej Rundzie sie nie odpala :( ...
Odpowiedzi do BRAK MUZYKI!!!! :
9
Tutaj mozna zapodac jakies fajne kawałki waszych ulubionych zespołów i pochwalic sie jaka muze słuchacie ...
Odpowiedzi do Jakiej Muzyki Słuchacie :
10
Mam plugin w ktorym moge puszczac muzyke w grze,ale jak ktos chce sie dolaczyc to mu sie pokazuje ladowanie, ale to ladowanie stoi w miejscu, po za tym muzyka normalnie dziala... Jesli jestem online bede szybko odpisywal na posty, wiec nieopuszczaj ...
Odpowiedzi do Problem ||Puszczanie muzyki na serwerze|| :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "przerobienia przerabiania formatu muzyki"
1
Acha czy do przerabiania muzyki w formacie mp3 nieczeba przypadkiem uzywac jakiegos programu aby specjalnie convertowal te muzyke bo mi niedzial?Chyba tak a co do rank sprawdzalem to 9 i 5 i nic niebylo zdaje mi sie ze pluginy są zle dlatego ze ... Trafność: 50%
2
ehhh muzyka to jest dopiero dylemat... ja np. słucham różnej muzyki [to zależy od nastroju] jak jakiś wqrw jest to słucham rock'u i nu metalu [tj. Disturbed, SOAD, GodSmack, Creed, Bullet For My Valentine, Styles Of Beyond, Static-X, itd...] ufff ... Trafność: 25%
3
Cytat: Napisał Manti do jakiego formatu trzeba przekonwertować - wav ? Pytasz się co i jak. Tak więc ściągasz ten plugin: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=183502 . Wypakuj go do katalogu z Counterem. Skopiuj swój dźwięk do ... Trafność: 25%
4
ErwiN_, nawet nie wiem jakiego formatu MP3 wymaga CS, ale jak chcesz przerobić nutke na WAV to pamiętaj że ma być w formacie ... Trafność: 25%
5
SoulsHunter, to raczej zależy jeszcze od formatu pliku. ... Trafność: 25%
6
Polcio, Polcio dam sobie glowe uciac ze podczas przerabiania na WAV nic w programie nei zmiales. Cs nie obsluguje STEREO. Musisz pliki przerabiac na MONO to po 1 po 2 jezeli chcesz zeby pliki wazyly mniej bo zapewne chcesz bo scaigac np 5 dzwiekow ... Trafność: 25%
7
Cytat: Napisał papy jest to jedyny server na ktorym moresz słuchac muzyki musisz tylk o wpisac /playmedia aby słuchac a /stopmedia aby przestac :D:D To nie jest jedyny serwer na którym można słuchać ... Trafność: 25%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "przerobienia przerabiania formatu muzyki"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|