Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: przydatne bindy

Najbardziej trafne tematy dla "przydatne bindy"

1

Twój własny config : bindy itp itd

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= ===================== * Spis Treści * ===================== 0 - Historia Wersji 1 - Prawa Autorskie 2 - Wprowadzenie i informacje 3 - Tworzenie 4 - Wprowadzanie Komend 5 - Nazwy Broni Do Bindowania 6 - ...

Odpowiedzi do Twój własny config : bindy itp itd :

2

Bindy

hej mam problem nie wiem jak sie binduje w cs a wiem ze jest to bardzo przydatne. Prosze o pomoc tylko zebym zrozumial ...

Odpowiedzi do Bindy :

3

[LISTA PLUGINÓW] Przydatne pluginy amxx!

Lista wciąż aktualizowana... - Obsługa banów/gagów:AmxBANs (zaawansowana obsługa banów, również na stronie www) VoteBAN (gracze głosują na bana) BanSHOT (pokazuje info o zbanowanym) Voicecomm BAN (ban dla gracza na voice) UnBANmenu (menu odbanowania ...

Trafność: 50%

4

bINDY! POMOCY

Dobra chodzi mi oto ze mam bind na kałacha i nie wiem co wpisac zeby mi wyswiedlało co kupuje np. wciskam F1 i na dole pisz w czacie bind "F1" "ak47; m4a1; primammo" to bind i co mam do niego dopisac zeby w czacie wyswietlalo ...

Odpowiedzi do bINDY! POMOCY :

5

Bindy

A, więc wydaje mi się, że nawet jeśli był taki temat, ale szukałem i nie znalazłem, a nie każdy siedzi 24/h na tym forum, i nie sprawdza co troszkę, kto co dodał nowego. Mój pomysł aby opisać bindy. Więc przykładowy bind : bind "F3" ...

Odpowiedzi do Bindy :

6

cfg dorzucam bindy a tu nic

dorzucam bindy do cfg mam viste i nic ;/ zadnych skutkow wie ktos czemu? zminilem caly cfg na neo to nawet nie mialem innej ksywki niz wczesniej a na pewno powinna sie ...

Odpowiedzi do cfg dorzucam bindy a tu nic :

7

Bindy !!!! PROSZE O POMOC !!!

mam pewnie problem z bindami nie wiem jak zrobić binda tak aby przy naciskaniu danego klawisza wyskakiwal napis co kupilem co robie np. przeladowuje bron moj bind bind "e" "use; say_team -=]Osaniac Mnie Rozbrajam Bombe[=-" chce ...

Odpowiedzi do Bindy !!!! PROSZE O POMOC !!! :

8

Przydatne programy do tworzenia FragMovie

przydatne programy do nagrywania filmików Update v1.1 Nagrywanie filmików: GameCam 1.4.0.5 Program do nagrywania filmików, niezarejestrowana wersja niema kliku opcji m. in. nagrywanie dźwięku. http://www.planetgamecam.com/GameCamSetup14.exe GameCam ...

Odpowiedzi do Przydatne programy do tworzenia FragMovie :

10

Bindy...

Otóż mam problem nie pojawia mi się menu kupowania po wciśnięciu klawisza "b". Na servie jak pytałem kazali mi nadpisać bindy. Troszke szukałem na ten temat i ciekawe rzeczy można się dowiedzieć :) Np tutaj: ...

Odpowiedzi do Bindy... :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "przydatne bindy"

1

Daje tu przydatne linki do stawiania serwera i do tego patcha :D : pobierz

Daje tu przydatne linki do stawiania serwera i do tego patcha :D : pobierz <-- patch czytaj <-- opis jak stworzyć serwa CS 1.6 non steam z amxmodem i ...

2

a wracajac do tamtego pytania zrobilem cfg przy okazji te slynne bindy chcialem

a wracajac do tamtego pytania zrobilem cfg przy okazji te slynne bindy chcialem wyprobowac no i cos zapisuje zmienilem klawiszologie dodalem bindy na sklep i mi nie chodzi a zapisalem jako tlyko do odczytu w ten ...

3

bindy mam ale to chyba nie ma z tym nic wspolnego :(

bindy mam ale to chyba nie ma z tym nic wspolnego :( ...

4

Może sXe, pokarz nam swój config może admin na serwie zmienił ci bindy

Może sXe, pokarz nam swój config może admin na serwie zmienił ci bindy ...

5

Jeśli chodzi o podstawy do gry potrzebne są bindy: bind "f"

Jeśli chodzi o podstawy do gry potrzebne są bindy: bind "f" "+pokeskill" bind "v" "+pokeitem" pokeskill = aktualne umiejętności pokemona. pokeitem = poke market i przedmioty. Klawisze mogą być oczywiście inne. ...

6

Wejdz do csa jak zrobisz bindy i w konsoli wpisz writecfg config.cfg

Wejdz do csa jak zrobisz bindy i w konsoli wpisz writecfg config.cfg ...

7

Sory za OT: Czemu czasami jak ustawiam Sobie bindy, to na następny raz jak

Sory za OT: Czemu czasami jak ustawiam Sobie bindy, to na następny raz jak odpalam CS'ka to nie mam ich tak jakby .cfg by mi sie zrestartowało ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "przydatne bindy"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam