Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: publiczny serwer ventrilo

Najbardziej trafne tematy dla "publiczny serwer ventrilo"

1

Publiczny serwer CS 1.6 NON Steam

Witam! Mam przyjemnos przedstawić Wam nowo powstały serwer Non Steam CS 1.6 Są dwie możliwości połączenia sie z ty serwerem o to one : Sposób 1: www.ts-wymiatacze-ts.no-ip.pl Sposób 2: Siec Hamachi : Nazwa sieci Hamachi : menda1979 Hasło sieci: ...

Odpowiedzi do Publiczny serwer CS 1.6 NON Steam :

2

Publiczny serwer CS 1.6 NON Steam<TS>Wymiatacze<TS&

Witam! Mam przyjemnos przedstawić Wam nowo powstały serwer Non Steam CS 1.6 Są dwie możliwości połączenia sie z tym serwerem o to one : Sposób 1: www.ts-wymiatacze-ts.no-ip.pl (To wkleja sie zamiast IP ) Sposób 2(W 100% skuteczny chyba że wersja gry ...

Trafność: 66.67%

3

Publiczny serwer CS 1.6 NON Steam<TS>Wymiatacze<TS

Witam! Mam przyjemnos przedstawić Wam nowo powstały serwer Non Steam CS 1.6 Są dwie możliwości połączenia sie z tym serwerem o to one : Sposób 1: connect www.ts-wymiatacze-ts.no-ip.pl:27015 (To wkleja sie do consoli ) Sposób 2(W 100% skuteczny chyba ...

4

Publiczny serwer CS 1.6 NON Steam Bad Boys

Witam! Mam przyjemność zaprosić Was do gry na serwer Non Steam CS 1.6 Bad Boys. Strona serwera I klanu Bad Boys: Bad Boys Klan WWW P.S Na stronie Znajdziecie dokładny opis połączenia sie z serwerem serwer "stoi" piątek-niedziela w ...

5

Publiczny Serwer Elo Elo

...

6

Serwer Publiczny Pruszków JLB @Pukawka.pl

NAZWA- Pruszków JLB @pukawka.pl IP- 193.143.121.151:27015 HASŁO : cs CZYNNY- 24/7 TYP- NON STEAM ILOŚĆ SLOTÓW- 15 KONTAKT Z ADMINEM- 6672913 serwer stoi od dzisiaj:] Od 23 zaczną się zabawy takie jak surf ski:d ale czzasem:] MIŁA ATMOSFERA ZAWSZE ...

7

Serwer Publiczny - Executive

...

8

Nowy serwer publiczny!!

Witam Zapraszam wszystkich na strone internetowa klanu sK# Shadow Killers www.shadowkillers.yoyo.pl Znajdziecie tam kilka poradnikow zwiazanych z Csem, np jak postawic AmxModX, jak wgrac na serwer Tryb Deatchmatch oraz jak nakrecic swoj wlasny film ...

Odpowiedzi do Nowy serwer publiczny!! :

9

Serwer publiczny.

jak zmienić żeby był publiczny bo mam ustawione na internet a można wchodzić tylko za pomocą IP. jak to ...

Odpowiedzi do Serwer publiczny. :

10

Publiczny serwer Ventrillo dla każdego (za darmo)

Klan OverIdiots! daję Tobie możliwość darmowego serwera Ventrillo, na którym możesz zawsze pogadać z kolegami. serwer jest przeznaczony zwłaszcza dla klanów, które nie mają własnego serwera vt. Można również wejść na serwer, żeby zwyczajnie pogadać, ...

Odpowiedzi do Publiczny serwer Ventrillo dla każdego (za darmo) :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "publiczny serwer ventrilo"

1

Ventrilo - nigdy nie słyszałem o nim... TeamSpeak - jeżeli macie dobry serwer

ventrilo - nigdy nie słyszałem o nim... TeamSpeak - jeżeli macie dobry serwer TSa to bardzo polecam ten program. Nie obciąża kompa, jego konfiguracja to zaledwie kilkadziesiąt sekund. Co do wad... jakoś nie pamiętam aby coś mnie w nim denerwowało :) ...

2

Nowy Publiczny serwer Elo Elo | cs.eem.pl powered by @ISRGames

Nowy publiczny serwer Elo Elo | cs.eem.pl powered by @ISRGames 85.232.238.91:28120 Narazie zapraszamy Steamowcow ...

3

Cytat: Napisał pepeR` Slot Publiczny 5 zł. - serwer z hasłem czy bez

Cytat: Napisał pepeR` Slot publiczny 5 zł. - serwer z hasłem czy bez hasła ...

4

IP: 89.149.227.37:24000 Serwer Publiczny! 24/7 20 Slotów Publicznych (Brak

IP: 89.149.227.37:24000 serwer publiczny! 24/7 20 Slotów publicznych (Brak hasła) serwer stoi w niemieckiej serwerowni na dobrym sprzęcie, pingi nie są większe niż 50 ms, a lagów po prostu nie ma! serwer Team Play, jakie kolwiek czitowanie grozi ...

5

nikt nie widzi, bo to serwer prywatny :P za publiczny trzeba więcej płacić...

nikt nie widzi, bo to serwer prywatny :P za publiczny trzeba więcej płacić... (patrz cennik slotów na gamepadzie :P ) /edit do postu niżej oops. sorka, nie doczytałem... ...

6

HeadShot, jeżeli nie masz hasła to serwer jest publiczny. Jeżeli chodzi Ci o to

HeadShot, jeżeli nie masz hasła to serwer jest publiczny. Jeżeli chodzi Ci o to żeby był widoczny w "Find serwer" w internet, to daj odświeżanie przejdź się do jakiegoś kumpla, wróć za 3 godziny to może go wyświetli ...

7

No ogólnie nasz serwer nie jest publiczny ,jak grają goście z akademii to nie

No ogólnie nasz serwer nie jest publiczny ,jak grają goście z akademii to nie ma co oceniać ,być może nie widziałeś jak grają goście z podstawowego ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "publiczny serwer ventrilo"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam