1
ventrilo - nigdy nie słyszałem o nim... TeamSpeak - jeżeli macie dobry serwer TSa to bardzo polecam ten program. Nie obciąża kompa, jego konfiguracja to zaledwie kilkadziesiąt sekund. Co do wad... jakoś nie pamiętam aby coś mnie w nim denerwowało :) ...
Trafność: 66.67%
2
Nowy publiczny serwer Elo Elo | cs.eem.pl powered by @ISRGames 85.232.238.91:28120 Narazie zapraszamy Steamowcow ...
3
Cytat: Napisał pepeR` Slot publiczny 5 zł. - serwer z hasłem czy bez hasła ...
4
IP: 89.149.227.37:24000 serwer publiczny! 24/7 20 Slotów publicznych (Brak hasła) serwer stoi w niemieckiej serwerowni na dobrym sprzęcie, pingi nie są większe niż 50 ms, a lagów po prostu nie ma! serwer Team Play, jakie kolwiek czitowanie grozi ...
5
nikt nie widzi, bo to serwer prywatny :P za publiczny trzeba więcej płacić... (patrz cennik slotów na gamepadzie :P ) /edit do postu niżej oops. sorka, nie doczytałem... ...
6
HeadShot, jeżeli nie masz hasła to serwer jest publiczny. Jeżeli chodzi Ci o to żeby był widoczny w "Find serwer" w internet, to daj odświeżanie przejdź się do jakiegoś kumpla, wróć za 3 godziny to może go wyświetli ...
7
No ogólnie nasz serwer nie jest publiczny ,jak grają goście z akademii to nie ma co oceniać ,być może nie widziałeś jak grają goście z podstawowego ...