Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: puzzle quest patch

Najbardziej trafne tematy dla "puzzle quest patch"

1

PATCH

Witam, wiecie jak sie nazywa patch do cs-a w ktorym sami mozemy utworzyc swoją postac ...

Trafność: 33.33%

2

>>POMOCY<< potrzebny mi patch do 1.6

Witam !!!! Potrzebny mi jest patch do cs 1.6v który mi wykasuje z rejestru ze mam juz zainstalowanego csa i będę wtedy mógł mieć dwa csy. :mrgreen: Proszę o pomoc ROYAL124 :!: ...

Odpowiedzi do >>POMOCY<< potrzebny mi patch do 1.6 :

3

Patch

Hej scignolem patcha non steam v23 z waszego forum i gdzie mam go wypakowac?? Byle gdzie?? :!: hej sciagnolem jeszce sxe gdzie mam to jeszcze zainstalowac?? :!: ...

Odpowiedzi do Patch :

4

Patch do CS CZ NS

Dajcie mi link skad moge sciagnac patcha do CS CZ w wersji non steam i nie dawajcie na rapishare bo mi tez sie limit ...

Odpowiedzi do Patch do CS CZ NS :

5

CS PATCH

siema ludziska mam pytanie ktore pactche sa najlepsze w połaczeniu z wersja instali css ...

6

Szukam patch 16 comprehensive

Witam szukam patch 16 comprehensive ...

Odpowiedzi do Szukam patch 16 comprehensive :

7

Jaki patch?

Witam Was :D To mój 1 post na forum, na pewno nie ostatni. Mam taki dylemat jaki wybrać patch .Na jakim patchu gra najwięcej osób i na jakim jest najwięcej serwerów postawionych.Grałem wcześniej w CS 1.6 ale to była krótka historia. Pozdrawiam ,z ...

8

Patch

Robiłem wczoraj formate i mam takie pytanie,bo miał fajny patch co się celownik nie zmieniał jak zakładałem tłumik tylko był mały i jak chodziłem to też się nie zmieniał wie ktoś, który to jest,b o ja nie pamiętam z góry ...

Odpowiedzi do Patch :

10

C S 1.6 Source patch

Witam Mam taki problem.Ściągnełem sobie CS 1.6 Source bez cd-keya ;] i jak chce wejść na serwer to pokazuje że musze mieć jakiegoś patcha :/ ale jakiego ?? jestem tu nmowy wiec prosze o wyrozumiałość xD Pozdro ...

Odpowiedzi do C S 1.6 Source patch :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "puzzle quest patch"

1

boze wpiszw googlach patch cs 1.6 non steam i na bank cos ci wyskoczy ehh...

boze wpiszw googlach patch cs 1.6 non steam i na bank cos ci wyskoczy ehh... jacy wy jestescie nie ...

2

POMOCY LUDZIE !!!!!!! a i jeszcze jedno jak już sciągna ten patch to gdzie go

POMOCY LUDZIE !!!!!!! a i jeszcze jedno jak już sciągna ten patch to gdzie go mam zainstalować ...

3

Masz chyba nie ta wersje patcha Poszukaj w google patch 23V (sorry jesli

Masz chyba nie ta wersje patcha Poszukaj w google patch 23V (sorry jesli przekrecilem nazwe, poprawcie mnie :D) i bedzie ...

4

Patch v 19 albo 23

patch v 19 albo 23 ...

5

OMG! google.pl nie boli CS + PATCH + sXe-I (sXe na wszelki wypadek jak chcesz

OMG! google.pl nie boli CS + patch + sXe-I (sXe na wszelki wypadek jak chcesz mykac na H#2) THX za przyklejenie ...

6

jaki patch na ktorym stoi serw

jaki patch na ktorym stoi serw ...

7

jezeli masz zaistalowanego jakiegos patch to ta komenda niedziala. poprostu

jezeli masz zaistalowanego jakiegos patch to ta komenda niedziala. poprostu zaistaluj cs 1.6 ale nie non steam i powinno dzialac:D:D:D ja jak niemialem neta to gralem z botami na cs 1.6 a tera to cs 1.6 non ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "puzzle quest patch"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam