Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: quake 2 tekstury

Najbardziej trafne tematy dla "quake 2 tekstury"

1

Quake sound i tekstury ! Pomocy !

Moim teraznijszym marzeniem jest wgranie quake sound do css. This will tell you how to add quake sounds to mani admin. Step 1 Upload the sounds to Code: /srcds_l/cstrike/sound/quake/ Step 2 Upload the mani_quake_sounds.cfg (set mani_quake_sounds 0 ...

Trafność: 100%

2

Tekstury na nuke

Elo kto dobrze BH umie i pomoże mi się samemu dostać na tekstury na nuke np Czekam na porady :) Jak to zrobić ...

Odpowiedzi do Tekstury na nuke :

3

tekstury

Witam! Od dawna mam problem. Gdy ściągam mape to zawsze brakuje jakis modeli i tekstur. Czy jest jakaś paczka (rar) w której znajdują się tekstury używane najczesciej w sciagniętych mapach? czy jest też coś takiego do ...

Trafność: 50%

4

Jak zainstalować tekstury w CSS Non-Steam???

Pobrałem ostatnio tekstury i gdy je zainstalowałem nic się nie zmienia, nadal na niektórych mapach są ich braki. Czy muszę folder po folderze wrzucać do modeli i materiałów??? ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować tekstury w CSS Non-Steam??? :

5

Tekstury Do CSS

CSS Texture Pack Co to daje? Te tekstury Usuwają Problem z różowymi ścianami oraz napisami error w CSS. Te Różowe ściany są bardzo wnerwiające, chcecie dowodów? Proszę Macie dowody obejrzyjcie ten obrazek. Czy Warto Instalować? Tak Oczywiście, ...

Odpowiedzi do Tekstury Do CSS :

6

Ahh Te tekstury ....

Witam ! Sciągłem te tekstury które są przyklejone na forum, instaluje je, ale to i tak nic nie pomaga;/ Cs mam zainstalowany w F:/Gry/CS :S /CSS i taką ścieszke wybieram podczas instalacji tych tekstur... nie mam pojęcia co ...

Odpowiedzi do Ahh Te tekstury .... :

7

tekstury

szukam pliku z teksturami bo jak npsciaglem bron awp to ten skin tak zadnie wygladal mial takie rozowe i czarne kwadraty zamiast wygladac tak jak bylo nazdjeciu a widzialem ze inni mieli to normalnie.Jak to zorbic albo dajcie mi ta instalke z ...

Odpowiedzi do tekstury :

8

tekstury - 'błyszczące' modele

Mam problem z CS:S. Niedawno formatowałem kompa, poinastalowałem najnowsze sterowniki i directx'a, zainstalowałem CSS. W trakcie gry postaci innych graczy i ręka trzymająca broń jest pokryta tak jakby błyszczącą powłoką/poświatą i jest nieco ...

Odpowiedzi do tekstury - 'błyszczące' modele :

10

Tekstury do Source

Wie ktoś, gdzie znajdę tekstury Do CS:S?? (oczywiście w pliku wad). Chciałbym sobie zrobić mapę mojego podwórka :oops: :mrgreen: hehe ale nie moge znaleźć tekstur z Sołrsa, mam jedynie te rozmazane z CS 1.6 :shock: Mogłby ktoś wstawić tekstury albo ...

Odpowiedzi do Tekstury do Source :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "quake 2 tekstury"

1

mialem te slynne rozowo czarne kwadraty i zaintalowalem tekstury do ktorych sa

mialem te slynne rozowo czarne kwadraty i zaintalowalem tekstury do ktorych sa linki na forum ale jest jeszcze gorzej malo za te rozowizny nie znikly to jeszcze podczas strzalu zamiast ognia jest kwadreat . pomocy! zainstalowalem inne textury i tez ...

2

CS Realism mod v2 już w tworzeniu! Będą zmienione m.in. Tekstury map, Muzyka w

CS Realism mod v2 już w tworzeniu! Będą zmienione m.in. tekstury map, Muzyka w menu. tekstury map będą wyglądać tak jak na tych screenach: ...

3

to nie komenda , trzeba poprostu podmienic tekstury, nie wydaje mi się zeby to

to nie komenda , trzeba poprostu podmienic tekstury, nie wydaje mi się zeby to bylo ...

4

zainstaluj tekstury

zainstaluj tekstury ...

5

Właśnie pracuje nad 3 wersją tego moda. Napewno będą zmienione tekstury broni,

Właśnie pracuje nad 3 wersją tego moda. Napewno będą zmienione tekstury broni, ukończyłem już USP, Galil, Deagle i Scouta. Screeny: Kliknijcie na miniaturke screena aby ...

6

niczym sie nie rozniej tylko tekstury :P

niczym sie nie rozniej tylko tekstury :P ...

7

budzio, masz tekstury w przyklejonym!

budzio, masz tekstury w przyklejonym! ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "quake 2 tekstury"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam