1
przy zmianie mapy serwer sie crash'uje i dalej ta sama mapa ;/ Ale naprawimy to ...
Trafność: 42.86%
2
Właśnie przy zmianie mapy wszystkich kickuje, ale mapa nadal się nie zmienia i zostaje ta sama. Serwer tak jak by na chwile się wyłączał, a potem zaczyna działać normalnie, ale mapa dalej ta sama. Zainstalowałem jednak 1.76d , bo czytałem że jest ...
3
Problem pojawia sie tylko np. przy zmianie mapy... lub przy samy ładowaniu sie gry... wyskakuje bluescreen i reset... Włączam na koncie admina, jestem jedynym użytkownikiem tego laptopa. A że mam viste orginalna... to nie chce wgrywac teraz XP jako ...
4
Kurde na serwie są lagi i przy zmianie mapy crash - da sie cos na to poradzic?? Niby pingi po 70 ale takie zaciny są. A i jak robe SXE to smieniam w server.cfg zeby bylo ze pokazuje ttylko ze ktos nie ma sxe a nie go wywala a jest inaczej - wywala ...
5
No bez jaj..KUmacie to..Celownik zmienia mi się przy zmianie niicku :P A co do Seby..To seba czyli ma być cl_crosshair_color 255 0 0 tak co nie?? A jeszcze jedno gdzie to dac ?? w confi w cstrike czy cstrike_polish ...
6
SoulsHunter WIElKIE DZIEKI po zmianie rozdzielczosci CS nie chce sie wogole wlaczyc scina sie muzyka i dupa... btw. mam ...
7
a co zmieniałeś w admin ?? o ile sie nie mylę to przy zmianie szablonu nic sie tam nie zmienia wiec w jakim celu tam grzebałeś ...