Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: radeon monitor wyłancza sie przy zmianie rozdzielczosci

Najbardziej trafne tematy dla "radeon monitor wyłancza sie przy zmianie rozdzielczosci"

1

CS wyłancza się przy wchodzeniu na serwer

Mam taki problem... Mam pewien serwer, który bardzo polubiłem... :) (nie zebym robił reklamę ale może to w czymś pomoże...) Serwer ten to Moherowa Armia... Do dzisiaj śmigało mi wszystko jak ta lala... Do dzisiaj... Wbijam... Ładuje sie do połowy i ...

Odpowiedzi do CS wyłancza się przy wchodzeniu na serwer :

Trafność: 42.86%

2

CS zaczał mi się wyłączać przy naciśnieciu LPM!

Grałem sobie normalnie od jakiegoś czasu. Nie miałem żadnych problemów. Dzisiaj gdy wszedłem na server wybralem grupe(TT lub CT), wygląd i zaczełem grać, po naciśnieciu LPM gra sie wyłacza. :evil: Dzieje się tak za kazdym włączeniem gry i na każdym ...

Odpowiedzi do CS zaczał mi się wyłączać przy naciśnieciu LPM! :

Trafność: 28.57%

3

cs mi się wyłancza do windows

mam problem z cs 1.6 oraz source jak wbijam na jakiś serwer normalnie mi się załaduje serwer i już jak mam kliknąc ok to wychodzi mi sam do windows i w 1.6 i sorce identycznie jest co ja mam teraz zrobić i dodam że reinstalacja nie pomogła :/ czekam ...

Odpowiedzi do cs mi się wyłancza do windows :

4

zawiesza mi się przy wbijaniu na new game

od niedawna tzn po formacie zainstalowałem csa i jak zawsze biore new game to mi się zacina i dopiero po minucie się odwiesza co jest ? a przed formatem lux chodziło i np zacina mi się w trakcje gry ale lagów nie mam ...

Odpowiedzi do zawiesza mi się przy wbijaniu na new game :

5

Serwer wyłącza się przy z mianie mapy

Witam od niedawana ruszył mój serwer i mam taki problem gdy zostawię serwer na noc włączony to z rana jak wstanę i wchodzę w CS'a by się do niego zalogować pisze mi (no responding) tak samo dzieję się czasem przy zmianie mapy za dnia po prostu się ...

Odpowiedzi do Serwer wyłącza się przy z mianie mapy :

6

Problem - blad przy zmianie mapy

Sprawa wygląda prosto. Na serwerze mam zainstalowany amxmodx 1.8.0 oraz metamod 1.19. przy zmianie mapek np po 2-3 serwer się crashuje i wyświetla się windosowski error z hlds.exe i po kliknięciu więcej wyświetla się Modname:fakemeta_amxx.dll. Czyli ...

Odpowiedzi do Problem - blad przy zmianie mapy :

8

zryty celownik w awp po zmianie rozdzielczosci

siema na forum czytalem ze wielu z was doradza rozdzielczosc 800x600. zmienilem se na taka i wszystko good, tylko ten celownik sie zwalil ;/ Nie ma tej kropki w srodku i z boku jest inny celownik. Co zrobic zeby bylo dobrze ...

Odpowiedzi do zryty celownik w awp po zmianie rozdzielczosci :

9

Menu się wyłancza

siema chcę trochę zmodyfikować plugin kupywania granatów w menu mam taki kod Kod: public Menu_Handel(id, menu, item) { if (item == MENU_EXIT) { menu_destroy(menu) return PLUGIN_HANDLED } new data[6], iName[64] new access, callback ...

Odpowiedzi do Menu się wyłancza :

10

Jak sie przełancza na 1 rdzen?

Moze mi ktos szczegołowo opisac? probowalem ale niewiem co dalej oto screen : ...

Odpowiedzi do Jak sie przełancza na 1 rdzen? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "radeon monitor wyłancza sie przy zmianie rozdzielczosci"

1

Przy zmianie mapy serwer sie crash'uje i dalej ta sama mapa ;/ Ale naprawimy

przy zmianie mapy serwer sie crash'uje i dalej ta sama mapa ;/ Ale naprawimy to ...

2

Właśnie przy zmianie mapy wszystkich kickuje, ale mapa nadal się nie zmienia i

Właśnie przy zmianie mapy wszystkich kickuje, ale mapa nadal się nie zmienia i zostaje ta sama. Serwer tak jak by na chwile się wyłączał, a potem zaczyna działać normalnie, ale mapa dalej ta sama. Zainstalowałem jednak 1.76d , bo czytałem że jest ...

3

Problem pojawia sie tylko np. przy zmianie mapy... lub przy samy ładowaniu sie

Problem pojawia sie tylko np. przy zmianie mapy... lub przy samy ładowaniu sie gry... wyskakuje bluescreen i reset... Włączam na koncie admina, jestem jedynym użytkownikiem tego laptopa. A że mam viste orginalna... to nie chce wgrywac teraz XP jako ...

4

Kurde na serwie są lagi i przy zmianie mapy crash - da sie cos na to poradzic??

Kurde na serwie są lagi i przy zmianie mapy crash - da sie cos na to poradzic?? Niby pingi po 70 ale takie zaciny są. A i jak robe SXE to smieniam w server.cfg zeby bylo ze pokazuje ttylko ze ktos nie ma sxe a nie go wywala a jest inaczej - wywala ...

5

No bez jaj..KUmacie to..Celownik zmienia mi się przy zmianie niicku :P A co do

No bez jaj..KUmacie to..Celownik zmienia mi się przy zmianie niicku :P A co do Seby..To seba czyli ma być cl_crosshair_color 255 0 0 tak co nie?? A jeszcze jedno gdzie to dac ?? w confi w cstrike czy cstrike_polish ...

6

SoulsHunter WIElKIE DZIEKI po zmianie rozdzielczosci CS nie chce sie wogole

SoulsHunter WIElKIE DZIEKI po zmianie rozdzielczosci CS nie chce sie wogole wlaczyc scina sie muzyka i dupa... btw. mam ...

7

a co zmieniałeś w admin ?? o ile sie nie mylę to przy zmianie szablonu nic sie

a co zmieniałeś w admin ?? o ile sie nie mylę to przy zmianie szablonu nic sie tam nie zmienia wiec w jakim celu tam grzebałeś ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "radeon monitor wyłancza sie przy zmianie rozdzielczosci"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam