Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: razer deathadder

Najbardziej trafne tematy dla "razer deathadder"

1

Razer DeathAdder a IE 3.0

Ok Bo Dzisiaj chce se Kupić Myszkę Ale jest sprawa niechce duzo wydać ale jak trzeba to trzeba :P Chodzi mi oto bo niechce byc jakimś Pro ze względu myszki... tylko moja już troche juz zepsuta :P No i wybrałem te myszki z wyższej półki no ale każda ...

Odpowiedzi do Razer DeathAdder a IE 3.0 :

Trafność: 100%

2

Razer Deathadder- wybor

Chce wziasc razera deathaddera do cs 1.6- steam. Podkladke Qck mini za wszystko zaplace ze 150 zl. Chcialbym tylko opinii tych ktorzy maja ta myche zeby powiedzieli czy jest przyjemna i czy moze byc na srednia reke Prosilbym o pisanie tylko o myszce ...

Odpowiedzi do Razer Deathadder- wybor :

3

[Razer] Lachesis vs Copperhead vs DeathAdder

Witam, jest już trochę późno i jakoś nie mam chęci do rozpisywania się. Generalnie wszystko wyjaśnione w temacie. Mam zamiar kupic typową myszkę do grania i zastanawiam się właśnie między tymi rodzajami. Jeżeli ktoś posiada jakąś większą wiedzę na ...

Odpowiedzi do [Razer] Lachesis vs Copperhead vs DeathAdder :

4

[Mysz] SteelSeries Ikari czy Razer DeathAdder?

witam ;-) Otóż, przyszło mi kupić myszkę, mój stary gryzoń nie wytrzymał swoich lat ;] Poczytałem trochę o myszkach, testy itp. Lecz potrzebuje opinii szerszego grona graczy: Mianowicie, wybrać SteelSeries Ikarii czy razera? Oba gryzonie mają ...

Odpowiedzi do [Mysz] SteelSeries Ikari czy Razer DeathAdder? :

5

Razer DeathAdder-problem:/

Witam.Kupiłem ostatnio razerdeathadder ale coś mi nie działa, chyba. Podasz konfiguracji myszki jest wiele opcji clicko,window..... i jest Double Click. Ustawiam to pod LPM i nie działa :( Co zrobić ?? Jak ktoś chce poke wstawić fotke może będzie ...

Odpowiedzi do Razer DeathAdder-problem:/ :

6

Klan Razer-Team Rekrutuje doświadczonych Graczy!

Wymagania: -steam -ts -mikro -wiek 15+ -kultura!!! -częsta dostępność -skladki na serwer(jeszcze nie wiadomo) -skill do oceny, ale tak od med-- Oferujemy: -TS 12 Slotowy -strona niezła -dobra atmosfere!! -czeste spary -domene .pl -sponsoring ...

Trafność: 50%

7

Logo dla strony klanowej www.razer-team.pl/

Witam , poszukuję osoby która zrobi logo dla strony klanowej my klany : www.razer-team.pl W tym klanie będą dywizje CS 1.6 i CS:S , więc prosił bym aby to jakoś połączyć. Wymiary takie jakie są tera EW.Jeśli ktoś chce być stałym grafikiem naszego ...

Odpowiedzi do Logo dla strony klanowej www.razer-team.pl/ :

8

Razer-Team.pl Zaprasza:)

...

9

Razer Copperhead - problem

Witam. Nie dawno kupilem razera Copperhead, i odrazu mam z nią problem. Otoz problem wyglada tak; myszka przy malych ruchach ma ADHD i sie trzesie, a przy wiekszych ruchach sie przycina (co za tym stoi, nie moge w nikogo dobrze wycelowac). Bardzo ...

Odpowiedzi do Razer Copperhead - problem :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "razer deathadder"

1

Raczej Deathadder... wiecej dpi ja teraz kupuje myszke Razer Lachesis 4000dpi

Raczej deathadder... wiecej dpi ja teraz kupuje myszke razer Lachesis 4000dpi Co o niej sadzicie? LINK: Link >>> razer Lechesis<<< ...

2

Ja Ci polece Razer DeathAdder + podkłatke Steelseries qck mini ! Super sprzęcik

Ja Ci polece razer deathadder + podkłatke Steelseries qck mini ! Super sprzęcik do GRANIA ...

3

Już zdecydowałem : Razer DeathAdder razem z podkładką Steelpad Qck Mini .

Już zdecydowałem : razer deathadder razem z podkładką Steelpad Qck Mini . Dziękuję za pomoc przy wyborze myszki . ...

4

myszka: razer deathadder klawiatura: razer tarantula podkladka: Qck+

myszka: razer deathadder klawiatura: razer tarantula podkladka: Qck+ słuchawki: ...

5

Zdecydowanie polecam Razer DeathAdder. Może ma mniej DPI od pozostałych ( DA ma

Zdecydowanie polecam razer deathadder. Może ma mniej DPI od pozostałych ( DA ma 1800DPI ale i tak wystarczy, bo będziesz grał tylko na 450 i 900 ), ale jest specjalnie wyprofilowana dla graczy praworęcznych, więc jest dużo większy komfort gry. ...

6

Ja ci polece Razer DeathAdder nie jest za tania ale dobra;) sam zamierzam sobie

Ja ci polece razer deathadder nie jest za tania ale dobra;) sam zamierzam sobie ją kupić i widziałem dużo opini. A co do klawiatury to tak jak kilka postow wczesniej razer Tarantula;p to jest sprzęt godny kupna. ...

7

Ja mam kilka z tej listy i jeszcze inne między innymi : Razer Deathadder

Ja mam kilka z tej listy i jeszcze inne między innymi : razer deathadder crative fatal1ty 1010 ,razer lahesis ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "razer deathadder"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam