1
Raczej deathadder... wiecej dpi ja teraz kupuje myszke razer Lachesis 4000dpi Co o niej sadzicie? LINK: Link >>> razer Lechesis<<< ...
Trafność: 100%
2
Ja Ci polece razer deathadder + podkłatke Steelseries qck mini ! Super sprzęcik do GRANIA ...
3
Już zdecydowałem : razer deathadder razem z podkładką Steelpad Qck Mini . Dziękuję za pomoc przy wyborze myszki . ...
4
myszka: razer deathadder klawiatura: razer tarantula podkladka: Qck+ słuchawki: ...
5
Zdecydowanie polecam razer deathadder. Może ma mniej DPI od pozostałych ( DA ma 1800DPI ale i tak wystarczy, bo będziesz grał tylko na 450 i 900 ), ale jest specjalnie wyprofilowana dla graczy praworęcznych, więc jest dużo większy komfort gry. ...
6
Ja ci polece razer deathadder nie jest za tania ale dobra;) sam zamierzam sobie ją kupić i widziałem dużo opini. A co do klawiatury to tak jak kilka postow wczesniej razer Tarantula;p to jest sprzęt godny kupna. ...
7
Ja mam kilka z tej listy i jeszcze inne między innymi : razer deathadder crative fatal1ty 1010 ,razer lahesis ...