Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: razer lachesis czy deathadder test

Najbardziej trafne tematy dla "razer lachesis czy deathadder test"

2

[Mysz] SteelSeries Ikari czy Razer DeathAdder?

witam ;-) Otóż, przyszło mi kupić myszkę, mój stary gryzoń nie wytrzymał swoich lat ;] Poczytałem trochę o myszkach, testy itp. Lecz potrzebuje opinii szerszego grona graczy: Mianowicie, wybrać SteelSeries Ikarii czy razera? Oba gryzonie mają ...

Odpowiedzi do [Mysz] SteelSeries Ikari czy Razer DeathAdder? :

Trafność: 60%

3

Razer DeathAdder a IE 3.0

Ok Bo Dzisiaj chce se Kupić Myszkę Ale jest sprawa niechce duzo wydać ale jak trzeba to trzeba :P Chodzi mi oto bo niechce byc jakimś Pro ze względu myszki... tylko moja już troche juz zepsuta :P No i wybrałem te myszki z wyższej półki no ale każda ...

Odpowiedzi do Razer DeathAdder a IE 3.0 :

Trafność: 40%

5

Razer Deathadder- wybor

Chce wziasc razera deathaddera do cs 1.6- steam. Podkladke Qck mini za wszystko zaplace ze 150 zl. Chcialbym tylko opinii tych ktorzy maja ta myche zeby powiedzieli czy jest przyjemna i czy moze byc na srednia reke Prosilbym o pisanie tylko o myszce ...

Odpowiedzi do Razer Deathadder- wybor :

6

Razer Piranha czy stealseries 5hv2

Witam potrzebuje pomocy dotyczącej wyboru słuchawek.Nie mogę sie zdecydować czy kupić razer Piranha czy stealseries 5hv2.Ewentualnie wchodzą w gre inne lepsze słuchawki w cenie do 300zł.Prosze o pomoc z góry dzieki ...

Odpowiedzi do Razer Piranha czy stealseries 5hv2 :

7

Mysz Razer Lachesis?

Siema, Jak widac w tytule mam pytanie w sprawie TEJ myszy, a mianowicie do kogoś kto się na nich zna... Bedzie to moja pierwsza 'dobra' (chyba) mysz, obecnie gram na jakiejs z Logitech 800DPI a nawet nie zabardzo wiem o co chodzi z tymi DPI wiec ...

Odpowiedzi do Mysz Razer Lachesis? :

8

SteelSeries ikari czy Razer krait

Ktora mysz wybrac ikari czy krait? pisac ! ...

Odpowiedzi do SteelSeries ikari czy Razer krait :

10

Razer DeathAdder-problem:/

Witam.Kupiłem ostatnio razerdeathadder ale coś mi nie działa, chyba. Podasz konfiguracji myszki jest wiele opcji clicko,window..... i jest Double Click. Ustawiam to pod LPM i nie działa :( Co zrobić ?? Jak ktoś chce poke wstawić fotke może będzie ...

Odpowiedzi do Razer DeathAdder-problem:/ :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "razer lachesis czy deathadder test"

1

RAZER DEATHADDER czy RAZER LACHESIS Absolutnie ie3.0 DA jak dla mnie za ciezki

razer deathadder czy razer lachesis Absolutnie ie3.0 DA jak dla mnie za ciezki LA czasem takie cuda wydziwia, ze szok Słuchawki : Steelseries 4H Creative Fatal1ty Gamer Headset do cs;a to 4h, wystarczą na ...

Trafność: 80%

2

Raczej Deathadder... wiecej dpi ja teraz kupuje myszke Razer Lachesis 4000dpi

Raczej deathadder... wiecej dpi ja teraz kupuje myszke razer lachesis 4000dpi Co o niej sadzicie? LINK: Link >>> razer Lechesis<<< ...

Trafność: 60%

3

a patrzales moze w options voice test mikrofonu??? jak chcesz sprawdzic czy

a patrzales moze w options voice test mikrofonu??? jak chcesz sprawdzic czy dziala to na pasku masz programy>akcesoria>rozrywka>program do rejestracji dzwieku....zobacz ...

4

Sluchaj wejdz w options CS ,voice i start test i zobacz czy slychac cie jak

Sluchaj wejdz w options CS ,voice i start test i zobacz czy slychac cie jak gadasz:> bo jak tak to wtedy niewime ...

5

Właśnie nie wiem czy kupować za te 9zł na test, czyżby pipni było lepsze

Właśnie nie wiem czy kupować za te 9zł na test, czyżby pipni było lepsze od ...

6

Xbox 360 Call of Duty 4 czy Test Drvie Unlimited :P ?

Xbox 360 Call of Duty 4 czy test Drvie Unlimited :P ? ...

7

Ok, wygląda zachęcająco jutro zrobie ci test bo jest już późno i zobaczymy czy

Ok, wygląda zachęcająco jutro zrobie ci test bo jest już późno i zobaczymy czy się ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "razer lachesis czy deathadder test"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam