Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: realism mod problem

Najbardziej trafne tematy dla "realism mod problem"

1

AMX mod X problem z pluginem ultimate_sound

Witam Zainstalowałem AMX mod X 1.76d Od kilku dni próbuje dodać plugin ultimate_sound. :???: Plik ultimate_sounds.sma wgrałem do katalogu C:\Program Files\Valve\cstrike\addons\amxmodx\scripting A plik ultimate_sounds.amxx C:\Program ...

Odpowiedzi do AMX mod X problem z pluginem ultimate_sound :

2

Admin Mod > problem

Witam, nie wiem czy to odpowiedni dział ale zaczynam: zassałem Admin mod'a i zainstalowałem go do /cstrike i pojawił się tam folder addons, wchodz i włazłem gdzieś do konfiga i poustawiałem kilka rzeczy. Potem robie server i wchodz i patrze że ...

Odpowiedzi do Admin Mod > problem :

Trafność: 66.67%

3

CS 1.6 Realism Mod

CS 1.6 realism mod Opis: Counter-Strike realism mod został stworzony przezemnie zmienia on wiele rzeczy cs'a na wiele lepsze. Działa on 100 Procent na Nonsteam Na Steam niewiem. Z instalacją nie będzie problemów ponieważ jest instalator. Podczas ...

Odpowiedzi do CS 1.6 Realism Mod :

4

Problem z amx mod...

Tak więc mam bardzo ważny i wkurzający problem... Gram sobie na serwerze z modem np. AMX X 1.80 i pogram jakieś 5 minut i nagle jest jakby zwiecha gry i mi się wyłącza cs :/ Nie wiem co jest i bardzo mnie to wkurza , gdyż nie mogę grać na ŻADNYM ...

Odpowiedzi do Problem z amx mod... :

5

Problem z AMX MOD X

Mam wielki problem i chciałbym żeby ktoś kto się na tym zna coś mi poradził Otóż instaluje AMX z instrukcji z tej strony: http://www.forum.wiaderko.com/topics...taw-vt1861.htm Wszystko się zainstalowało zgodnie z instrukcją ale jak włączam serwer to ...

Odpowiedzi do Problem z AMX MOD X :

6

Problem z AMX MOD X, mapy same sie zmieniaja.

Witam mam problem z serwerem, kiedy gram z kims mapa sama sie zmienia w roznym czasie 12 , 8 ,5 min do konca. Ale kiedy , jestem sam mapa normalnie sie zmienia kiedy jest 1:45 do konca mapy. Mam wersje amx mod x v 1.80.(mam Deagle's Map Managment.) ...

Odpowiedzi do Problem z AMX MOD X, mapy same sie zmieniaja. :

7

Problem z realistic mod

Mam problem realistic mod ktory podmienia modele z cs 1.6 na modele z SOURCE na nonsteamie wszystko bylo w porzadku a jak zainstalowałem na steami mod dizla i wszystko ok ale tabela ze statami jest widoczna tylko w ksawalku i nie wiem co z tym ...

Odpowiedzi do Problem z realistic mod :

8

Problem z garry's mod 10

Witam !!! Mam garry's moda v10 by digitalzone i mam taki problem a manowice gdy po zainstalowaniu go uruchamiam go i automatcznie restartuje mi komputer i uruchamia sie od nowa. Wiecie co moze byc przyczyna tego dodam ze z css non steam mialem tak ...

Odpowiedzi do Problem z garry's mod 10 :

9

Problem z Zombie Mod (włączony ale niedziala)

Mam problem tamten zazegnany :) wlaczam css robie Meta list pokazuje ze zombie mod dziala robie create serwer wchodze i nic gram z botami normalnie a pisalo ze Zombie mod wlaczony prosze o pomoc :) problem zazegnany gram na serwerku Create Serwer ...

Odpowiedzi do Problem z Zombie Mod (włączony ale niedziala) :

10

Problem z PodBots i AMXX mod

Witam. na wstępie chciałbym zacząć od POD BOT: problem wygląda następująco chciałem pograć na soccerjam ale jak binduje klawisz = lub jakis inny nie mam pod bot menu i w console pisze: cos tam ze jest zle "pb". a problem a modem amxx ...

Odpowiedzi do Problem z PodBots i AMXX mod :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "realism mod problem"

1

Ja mam inny problem, lecz chodzi tu też o AMX MOD X. Przed zainstalowaniem tego

Ja mam inny problem, lecz chodzi tu też o AMX mod X. Przed zainstalowaniem tego katalogu mój serwer na HLDS chodził. Jak zainstalowałem nie chodzi bo gra zmieniła się z Counter Strike na Condition Zero. I niewiem jak ten problem naprawić :/ Proszę o ...

2

ERF, to co ty dałeś to niejest CS Realism Mod Tylko CSS Transformation pack a

ERF, to co ty dałeś to niejest CS realism mod Tylko CSS Transformation pack a CSS Transformation Pack to całkiem co innego niż CS realism ...

3

ERF, Tak wiem ale niema dużo rzeczy które są w CS Realism Mod. Pozatym już

ERF, Tak wiem ale niema dużo rzeczy które są w CS realism mod. Pozatym już uploaduje cs realism mod na ...

4

CS Realism mod v2 już w tworzeniu! Będą zmienione m.in. Tekstury map, Muzyka w

CS realism mod v2 już w tworzeniu! Będą zmienione m.in. Tekstury map, Muzyka w menu. Tekstury map będą wyglądać tak jak na tych screenach: ...

5

Cytat: Napisał terrorist_98 W CS Realism Mod v2 Dodam też nowy wygląd map

Cytat: Napisał terrorist_98 W CS realism mod v2 Dodam też nowy wygląd map Czyli będzie prawie jak ...

6

No super mod, korzystam z niego dluzszy czas, ale mam problem z botami. Jak

No super mod, korzystam z niego dluzszy czas, ale mam problem z botami. Jak wlacze je w pliku meteamod/plugins to same dodaja sie na serwer ale tylko 3 i jest 2v1, jak ktos wejdzie na serwer to 1 bot wychodzi i dalej jest 2v1. Jaka jest komenda zeby ...

7

Przeczytaj temat o cs 1.6 realism mod

Przeczytaj temat o cs 1.6 realism mod ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "realism mod problem"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam