Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: realistic mode cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "realistic mode cs 1.6"

1

"Video Mode Not Supported''

[b] Od początku kiedy zainstalowałem Steam'a razem z CS'em 1.6 i CZ wszystko było wporządeczq i nie miałem z tym żadnego kłopotu. Niedawno poszedłem do kumpla żeby podłączyć PC'ta do jego TV (SAMSUNG LCD 32' HD READY). Chcieliśmy włączyć CS'a ale ...

Odpowiedzi do "Video Mode Not Supported'' :

2

Bardzo Miły Server ! ! ! RUNE MODE ! ! !

Server nosi nazwe : [smut.pl] & GulduR RuneMod sXe required NS server @ Hitme.pl IP : 85.114.128.120:27050 slotow jest 20 Wymagany jest na serverze sXe ! Runemod polega na zbieraniu "runow" ktore daja nowe umiejetnosci : - ...

Odpowiedzi do Bardzo Miły Server ! ! ! RUNE MODE ! ! ! :

3

Problem z realistic mod

Mam problem realistic mod ktory podmienia modele z cs 1.6 na modele z SOURCE na nonsteamie wszystko bylo w porzadku a jak zainstalowałem na steami mod dizla i wszystko ok ale tabela ze statami jest widoczna tylko w ksawalku i nie wiem co z tym ...

Odpowiedzi do Problem z realistic mod :

4

realistic

szukam pluga: grałem na takim serwie gdzie granaty i inne rzeczy były jak realne (powiedzmy że realnie) , np. granat dymny jak w niego sie wchodzi to sie dusi i odbiera chyba 1hp co sekundę, jak dostanie sie HE to robi sie czerwono przed oczami i ...

Odpowiedzi do realistic :

5

Szukam serwera Super Hero Mode ...

Siema ... Jestem 1 raz na tym forum wiec zbytnio nie wiedzialem gdzie umiescic ten temat wiec umeiscilem tu ... Mam praoblem ... Poszukuje serwera z super hero mod ... non steam ... i z niskim pingiem ... Szukam juz od ~2 dni a nie moge znalesc ... ...

Odpowiedzi do Szukam serwera Super Hero Mode ... :

6

Nie moge zmienic z software mode na opengl!! Pomocy!!

Witam! Mój problem: Spokojnie gram sobie w cs'a ale raz gdy poszedłem do kumpla on miał ode mnie lepszą grafikę i powiedział mi jak to zrobić. Trzeba zmienic z software mode na opengl Więc zmieniłem i gram! Po 2 min. zawiesza mi się komp i tylko ...

Odpowiedzi do Nie moge zmienic z software mode na opengl!! Pomocy!! :

Trafność: 33.33%

7

Realistic Server @GameGuard.pl

Nazwa Serwera: realistic Server@gameguard.pl ! IP serwera: 82.177.193.216:27022 Hasło: cw Typ serwera: Prywatny Ilość slotów: 14 Godziny uptime: 24/7 Czas mapy: 20 minut Friendlyfire: OFF! Kontakt: 12927955 (Gadu-Gadu) lub e-mail ...

8

Warcraft 3 Mode + Zbot

Pograłem troche na serwerach z Warcraft mode , a że nie jestem zbyt dobry. Wróciłem do gry z botami ;) Z wiązku z tym mam pare pytań: 1. Czy moge dodać Warcraft 3 mode do gry z botami (Wiem , że raczej boty nie będą używać Warcraft 3 mode , ale ...

Odpowiedzi do Warcraft 3 Mode + Zbot :

9

Realistic. Klan CS:CZ szukam pro graczy !

Witam. Poszukuje ludzi do klanu CS:CZ Oferujemy: TAG: realistic. Stronka: realistic MultiGaming Since 2008 (niedługo będzie domena.pl) Serwer: Pod koniec miesiąca napewno będzie Zgranie Spary Treningi Ligi esl i gb Oczekujemy: Skill Staż: Najlepiej ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "realistic mode cs 1.6"

1

WAR3 mode to jeden z lepszych modow do cs'a ;] Rasa - nieumarli own ;]

WAR3 mode to jeden z lepszych modow do cs'a ;] Rasa - nieumarli own ;] ...

2

jak masz zaznaczone w ocjach windows mode to odznacz to

jak masz zaznaczone w ocjach windows mode to odznacz to ...

3

Cytat: Napisał Mirek jak masz zaznaczone w ocjach windows mode to odznacz to

Cytat: Napisał Mirek jak masz zaznaczone w ocjach windows mode to odznacz to ale menu mam noramlnie tylko jak łączy sie i jest powitanie to jest juz ...

4

VAC secure mode disabled to znaczy, że nie ustawiłeś ochrony VAC anty cheat,

VAC secure mode disabled to znaczy, że nie ustawiłeś ochrony VAC anty cheat, ale to nie ma najmniejszego znaczenia. Sam nie wiem jak ci pomóc. Disabled to znaczy uszkodzony lub niepełnosprawny więc może masz coś z VAC, ale to i tak nie ma ...

5

Cytat: Napisał Predator VAC secure mode disabled to znaczy, że nie ustawiłeś

Cytat: Napisał Predator VAC secure mode disabled to znaczy, że nie ustawiłeś ochrony VAC anty cheat, ale to nie ma najmniejszego znaczenia. Sam nie wiem jak ci pomóc. Disabled to znaczy uszkodzony lub niepełnosprawny więc może masz coś z VAC, ale ...

6

Tutaj litewski serwer z gun mode 80.233.250.77:27016

Tutaj litewski serwer z gun mode 80.233.250.77:27016 ...

7

jeszcze można odpalić cs przez safe mode (czasami tak jest u mnie gdy komp

jeszcze można odpalić cs przez safe mode (czasami tak jest u mnie gdy komp przeciążony (reseruje wszystkie ustawienia) chyba odpala się go wpisując w skrócie po elemenice do celowym -safe mode [ Dodano: Pon 27 Sie, 2007 ] A ja mam pytanie juz nie do ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "realistic mode cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam