1
he a ja miałem z kolegą taki sam problem on miał mikrofon i mu nie działał a miał dobrze po ustawiane a jak podłączyłem do siebie i nic nie ustawiałem i lux chodziło :P a mój mikrofon mu ...
Trafność: 60%
2
jezu... mikrofon ci nie działa???? to wejdz na kompie w regulacje dzwiękow i wyłacz wyciszenie ...
3
wiesz co ja też miałem taki problem nigdzie mi mikrofon nie działał ani na ts'ie ani na ventrillo ale jakoś później poczekałem i zadziałał musisz ...
4
Też mam mikro realtek... I też nie działa :(. Chyba mikrofonu realtek nie współpracują z grami czy coś takiego :/. To raczej wina mikrofonu. Spróbuj sv_voiceenabale 1 jak już kolega wyżej napisał :) ...
5
ad.1 | Na każdym serwerze twój mikrofon może działać różnie w zależności od ustawień, dlatego upewnij się, że testujecie ten mikrofon na tym samym serwerze. Jeśli mikrofon szumi, ale słyszysz siebie dość głośno to ścisz trochę mik w opcjach cs'a, ...
6
no to ja już nie wiem u mnie działa elegancko wszystko moj serwerek Counter-strike 1.6 to taki: ________________________ IP: 88.156.220.144:27015 Podziemia Cs 1.6 PubliC ZApraszam ...
Trafność: 40%
7
hmm... nie działa bo to wychwytuje ip globalne... nie postawisz serva na no-IP ;p Kto chce postawić serva musi skorzystać z Hamachi. Plik do ściągnięcia na googlach ;] Gdy juz masz ten program to wlazisz do niego zakładasz konto i dostajesz IP. ...
Trafność: 40%