Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: realtek high definition audio nie działa mikrofon

Najbardziej trafne tematy dla "realtek high definition audio nie działa mikrofon"

1

Dźwięk realtek high definition audio

Jak da rade ustawic dzwiek w tym realtek high definition audio by bylo optymalnie do cs'a ? Bo teraz jak gram to wszyscy sie nawalaja ze mnie, ze ktos idzie obok mnie pare metrow a ja go nie slysze...A inni wszyscy wylapuja. Mam pelne sluchawki z ...

Trafność: 57.14%

2

Mikrofon nie działa

Czesc , pisałem tutaj kiedys z problemem mikrofonu ktory nie działal , nikt raczej nie pomogl pożucilem całą sprawe pomyślałem ze to tylko kwestia mikrofonu pare dni temu kupiłem nastepny mikrofon a własciwie sluchawki z mikrofonem i efekt taki sam ...

Odpowiedzi do Mikrofon nie działa :

Trafność: 42.86%

4

Nie działa mikrofon

Witam! Otóz nie działa mi mikrofon. Sprawdzałem w Windowsie czy wszystko jest włączone i jest, ale w grze nadal nie działa mi mikrofon. ;( Może ktos wie jak to ...

Odpowiedzi do Nie działa mikrofon :

5

Nie działają komendy

Mam problem 50% komend nie działa na moim kompie np amx_restrict co robić ?! ...

Trafność: 28.57%

6

Nie działa serwer (dll).

Witam.Jestem nowym użytkownikiem forum.Piszę tu ponieważ natknąłem się na problem.Jest on podany w temacie.Mianowicie nie mogę pograć na żadnych serwerach,ponieważ albo wyskakuje błąd dll,albo gdy wgram pliki dll to wyskakuje mi błąd i wychodzi mi ...

Odpowiedzi do Nie działa serwer (dll). :

7

SXE Nie działa :/

Witam wszystkich użytkowników forum. Mam taki problem. Gdy próbuję się wbić na serva pisze że nie mam programu anty cziterskiemu ( czy jak to tam sie pisze ) i żeby go ściągnąć. Ok . Ściągnąłem :/ Ale gdy odpalam nadal mnie kickuje :/ Dowiedziałem ...

Odpowiedzi do SXE Nie działa :/ :

8

sXe nie działa!!!

Mam taki problem: Gdy miałem wersje 3.7 wszystko było dobrze. aktualizowałem i teraz mam 3.8 włączam sxe włączam cs i.... "nieznany błąd sxe zostanie wyłączony" co mam robić? :( znalazłem takie coś: ...

Odpowiedzi do sXe nie działa!!! :

9

Nie działa komęda

nie działa mi komęda amx_ssay - wiadomosc do wszystkich, bez nadawcy :( pomocy! ...

Odpowiedzi do Nie działa komęda :

10

Nie działa Ci czat (chat) w CS? Zajrzyj!

nie działa Ci czat w CSie? Zamiast chatu pokazuje Ci się coś w stylu #cstrike_all_dead? Skorzystaj z któregoś rozwiązania: 1. Otwórz konsolę (~) i wpisz Kod: hud_saytext 1 . Sprawdź czy działa teraz, jak nie to przejdź do punktu drugiego. 2. ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "realtek high definition audio nie działa mikrofon"

1

Moja karta to Realtek High Definition Audio. A zainstalowanie sterowników nie

Moja karta to realtek high definition audio. A zainstalowanie sterowników nie pomogło. Nawet wymieniłem na nowszą wersję ale nic nie pomogło :cry: ...

Trafność: 71.43%

2

he a ja miałem z kolegą taki sam problem on miał mikrofon i mu nie działał a

he a ja miałem z kolegą taki sam problem on miał mikrofon i mu nie działał a miał dobrze po ustawiane a jak podłączyłem do siebie i nic nie ustawiałem i lux chodziło :P a mój mikrofon mu ...

3

jezu... mikrofon ci nie działa???? to wejdz na kompie w regulacje dzwiękow i

jezu... mikrofon ci nie działa???? to wejdz na kompie w regulacje dzwiękow i wyłacz wyciszenie ...

4

- ściągnij Realtek HD Audio Driver :) - sprawdź czy masz podpięty mikrofon :) -

- ściągnij realtek HD audio Driver :) - sprawdź czy masz podpięty mikrofon :) - jak nie pomoże (a masz win xp) to cofnij system poprzed Przywracania ...

5

Serwery które nie działają : FF@: rynsztok high frag style cs portal zmienil

Serwery które nie działają : FF@: rynsztok high frag style cs portal zmienil nazwe na twoja stara z hasłem xD czestochowa strzelnica krakow pozniej sprawdze ...

6

wiesz co ja też miałem taki problem nigdzie mi mikrofon nie działał ani na

wiesz co ja też miałem taki problem nigdzie mi mikrofon nie działał ani na ts'ie ani na ventrillo ale jakoś później poczekałem i zadziałał musisz ...

7

ATI SB450 – High Definition Audio Controller To moja zintegrowana

ATI SB450 – high definition audio Controller To moja zintegrowana karta ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "realtek high definition audio nie działa mikrofon"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam