Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: reklama w say'u cs

Najbardziej trafne tematy dla "reklama w say'u cs"

1

Reklama

Chciałbym plugin, który pokazuje co jakiś czas wiadomości na say'u w wybranych kolorach chyba żółty, czerwony i zielony i kolor teamu. Dam ++. ...

Odpowiedzi do Reklama :

3

reklama

jesli ktos chce zareklamowac u mnie na serwerze jakis strone www albo IP swojego serwa to te ip przemienina na inne zdanie tak samo z ...

Odpowiedzi do reklama :

4

kolorowe say

Jak zrobić coś takiego ja "kolorowe say" tzn weszedł dziś koleś na serwer i miał kolorowe napisy jak pisał do innych ludzi =D Jak to zrobic ...

Odpowiedzi do kolorowe say :

6
7

wynik w miejscu rcon say

grając na jednym z serwerów zauważyłem wspaniałą konfigurację która wyświetlała wynik drużyn w miejscu rcon say'a czy może zna sie ktoś an tym i pomógłby mi coś takiego ustawić na moim serwie ?? będzie pomógł [ Dodano: Sro 06 Lut, 2008 ] ...

Odpowiedzi do wynik w miejscu rcon say :

Trafność: 50%

8

kolorowy say bez pluginów :p

...

10

PLUGIN | REKLAMA ;]

Potrzebuję pluginu , który jest między innymi na puchatku ! Jest to plugin , który w lewym rogó na górze pokazuje obrazek [REKLAME] np. na puchatku jest taki banner puchatek ;D Przyznaje się bez bicia , że nie szukałem bo jestem leń i nie wiem poda ...

Odpowiedzi do PLUGIN | REKLAMA ;] :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "reklama w say'u cs"

1

wpisz w consoli : say tekst , moze podziala :)

wpisz w consoli : say tekst , moze podziala :) ...

2

albo moj kolega miał bind "MOUSE1" "say jestem pedalem i wale

albo moj kolega miał bind "MOUSE1" "say jestem pedalem i wale konia ...

3

say @@ i text

say @@ i text ...

4

Reklama musi być gram na serwerach dosc długo i dobrze je znam, wiec moge

reklama musi być gram na serwerach dosc długo i dobrze je znam, wiec moge powiedziec z czystym sumieniem, ze sa to jedene z lepszych serwow na jakich gralem...fajna atmosfera na serwach, fajni ludzie, admini caly czas online, mysle ze jest dosc ...

5

chodzi ci aby podczas gry napisać coś w Kod: say, teamsay ?? Zobacz czy masz

chodzi ci aby podczas gry napisać coś w Kod: say, teamsay ?? Zobacz czy masz dobrze nastawione sterowanie, może się skrót ...

6

patch v21 albo v23 albo pisz przez konsole ;p ~ --> wpisz: say

patch v21 albo v23 albo pisz przez konsole ;p ~ --> wpisz: say "tekst") ...

7

No reklama by sie przydala :) Servery sa nowe wiec wszysto przed nimi jeszcze

No reklama by sie przydala :) Servery sa nowe wiec wszysto przed nimi jeszcze :D Nalem na tej HashJamie i jakos mi nie przypadla do gustu :) Z tego co pamietam to amx chyba nawet nie byl dobrze skofigurowany ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "reklama w say'u cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam