Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: restart komputera przy instalacji patcha wowa

Najbardziej trafne tematy dla "restart komputera przy instalacji patcha wowa"

1

Problem przy instalacji

Witam Ściągałem sobie CS-a ( a nawet 2*) i pojawił mi się problem chodzi o to że daje 2 język akceptuje wszystko zaczyna się instalacja kopiuje kilka plików , kopiuje core.dll i zdycha instalacja (gaśnie) :evil: . O co łazi , kiedyś mi się zdarzyła ...

Odpowiedzi do Problem przy instalacji :

Trafność: 33.33%

2

Problem z botami po instalacji patcha v23

Witam:) mam problem z botami w New Game,a mianowicie po wlaczeniu jakiej kolwiek mapy i chcac dodac bota badz do TT badz do CT w ~ wyskakuje mi: Unkown command: bot_add_t.Co zrobic abym mogl znowu grac z "botkami" w New Game?? Z gory ...

Odpowiedzi do Problem z botami po instalacji patcha v23 :

3

Błąd przy instalacji :/

Jak włączam instalatora cs'a 1.6 non steam wyskakuje mi błąd: POMÓŻCIE CO MAM ZROBIĆ ...

Odpowiedzi do Błąd przy instalacji :/ :

4

Problem przy instalacji Steam

Witam. Mam problem przy instalacji Steam'a. Kiedy instaluje się gra w końcowych procentach praktycznie już na samym końcu kiedy to prawdopodobnie system chce właczyć steama wyskakuje mi taki błąd: Steam.exe - Błąd aplikacji Aplikacja nie została ...

Odpowiedzi do Problem przy instalacji Steam :

5

Restart komputera

A wiec w Cs: source gram 2dni i mam taki problem wbijam na serva jest git, potem zmiana mapy i za każdym razem i na wszystkich servach jakich grałem komp mi sie resetuje nie wiedzieć czemu próbowałem reinstalla, ale nic nie dało :( POMOCY ...

Odpowiedzi do Restart komputera :

6

ZaMor przyłapany na grze z Wh/esp

ZaMor dostal ban w dniu 15 grudnia o godzinie 11:00 za używanie wspomagaczy. Ja asdfasdf:) i best_off ogladalismy jego gre przez ponad 30 mni i stwierdzielismy ze Zamer ma WH. Ten o to osobnik grał na Wh dosyc sobie radzac ale zosatl wykryty na ...

Odpowiedzi do ZaMor przyłapany na grze z Wh/esp :

Trafność: 16.67%

7

Restart kompa podczas gry

Co może być przyczyną resetowania kompa podczas gry? Sytuacja wyglada tak, że zagram 5 min i sie ...

Odpowiedzi do Restart kompa podczas gry :

9

Błąd przy uruchamianiu hl.exe

Witam. Sciagnalem sobie Cs'a 1.6 non-steam, patcha zainstalowalem i gdy chcialem uruchomic, wyswietlil sie błąd - SteamStartup(0xf,0x13fb60) failed with error 108: The local Steam Service is not running. W sumie nie probowalem nic z tym zrobic ( mam ...

Odpowiedzi do Błąd przy uruchamianiu hl.exe :

10

CS zaczał mi się wyłączać przy naciśnieciu LPM!

Grałem sobie normalnie od jakiegoś czasu. Nie miałem żadnych problemów. Dzisiaj gdy wszedłem na server wybralem grupe(TT lub CT), wygląd i zaczełem grać, po naciśnieciu LPM gra sie wyłacza. :evil: Dzieje się tak za kazdym włączeniem gry i na każdym ...

Odpowiedzi do CS zaczał mi się wyłączać przy naciśnieciu LPM! :

Trafność: 16.67%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "restart komputera przy instalacji patcha wowa"

1

A co jeśli bez patcha v23B CS chodził dobrze a po jego instalacji (patcha) przy

A co jeśli bez patcha v23B CS chodził dobrze a po jego instalacji (patcha) przy próbie połączenia z byle jakim serwerem pisze "Invalid Cd key" :???: Co w takiej sytuacji mam zrobić ...

Trafność: 50%

2

Ale przy wszystkich serwerach mi to wyskakuje. Skąd mam wziąść tego PATCHA ???

Ale przy wszystkich serwerach mi to wyskakuje. Skąd mam wziąść tego patcha ??? Podajcie Linka. ...

3

malami musialas co spieprzyc przy instalacji [ Dodano: Nie 05 Sie, 2007 ]

malami musialas co spieprzyc przy instalacji [ Dodano: Nie 05 Sie, 2007 ] malami odinstaluj csa i wszystko co z nim zwiazane i zainstaluj jeszcze raz z patczem v ...

4

Sciagnij sobie patcha v23 i przy zakladaniu serwera wylacz VAC!!

Sciagnij sobie patcha v23 i przy zakladaniu serwera wylacz VAC!! ...

5

KuZIAk, niekoniecznie bo musi miec dzwieki (te multikill itd. przy instalacji

KuZIAk, niekoniecznie bo musi miec dzwieki (te multikill itd. przy instalacji CS lub amxx ich nie ma) wiec musi sciaganac teamte pliki a zreszto ten przez amxmodx plugin jest slaby bo licza sie tylko kille zdobytew szybko (w ciagu paru sekund - max ...

6

Tak startowe jak sie taki pasek jak przy instalacji laduje to go wogle nie ma a

Tak startowe jak sie taki pasek jak przy instalacji laduje to go wogle nie ma a firewalla to nie chce otwierac moze wiesz jakie porty trzeba ...

7

Niedziała;/ ściagam tego steama co dales i po sciagneiciu przy instalacji

Niedziała;/ ściagam tego steama co dales i po sciagneiciu przy instalacji wyskakuje 4 erory i ze mam sie z autorem ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "restart komputera przy instalacji patcha wowa"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam