Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: restart podczas ładowania

Najbardziej trafne tematy dla "restart podczas ładowania"

1

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP!

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. W ten sam dzień na nim grałem i nic sie nie działo. Dzieje się też tak z innymi serverami. Ładują się do połowy i ...

Odpowiedzi do CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP! :

2

Restart kompa podczas gry

Co może być przyczyną resetowania kompa podczas gry? Sytuacja wyglada tak, że zagram 5 min i sie ...

Odpowiedzi do Restart kompa podczas gry :

3

restart podczas ladowania

podczas ladowania sie servera (CS 1.6 NS) komputer sam sie restartuje. Dzieje sie to kiedy wybiore server i wpisze haslo, i kiedy ma nastapic zaladowanie nagle nastepuje restart kompa :!: Co mam zrobic czy to problem z dyskiem, bo mialem robione ...

Odpowiedzi do restart podczas ladowania :

5

RESTART SYSTEMU PODCZAS GRY W CS

Cześć :smile: Od kilku dni gram w CS 1.6 non steam i mam problem: otoż podczas gry w CSa po jakis 10-15 minutach całkowicie zanika dźwięk w grze, poprostu tak jakbym grał z wyłączonymi głosnikami (mimo, że mam je włączone i wogóle) :neutral: Moj ...

Odpowiedzi do RESTART SYSTEMU PODCZAS GRY W CS :

Trafność: 66.67%

6

Podczas ładowania wyskakuje bład "read"

witam mam problem z uruchomieniem Counter-Strike Source. podczas ładowania gry wyskakuje mi taki błąd; INSTRUKCJA ZPOD "0x0fe03e2c" ODWOŁUJE SIE DO PAMIECI POD ADRESEM 0x0d5fa1a0" PAMIEC NIE MOŻE BYC "read" Inne gry smigaja ...

Odpowiedzi do Podczas ładowania wyskakuje bład "read" :

8

Brak czatu podczas grania na necie=////

podczas grania na necie niemam czatu...poprostu niewidze co pisza inni=( Kumple mowili mi ze musze sciaganac Jave to sciaganole i nadal lipa=( Bylbym wdzieczny za jakas rade lub link do tej JAvy co jest potrzebna do ...

Odpowiedzi do Brak czatu podczas grania na necie=//// :

Trafność: 33.33%

9

Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P

Witam. Kiedy zaczynam rozgrywkę, po przejściu kilku kroków osoba, którą gram zacina się (dosłownie tego słowa znaczeniu) musze odczekać chwilę zaczym moge się ponownie ruszyć : / i tak cały czas. - . aż mnie zabiją :l Jak byście mogli podsunąć mi ...

Odpowiedzi do Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P :

10

zawieszki i w koncu automatuczy restart

U mnie po włączeniu Counter Strike 1.6 Non Steam po kilku minutach system się zawiesza. Staje się tak kilka razy, w trakcie gry i przed wbiciem się na server, a w końcu dochodzi do restartu kompa, probowalem juz reinstalowac, ale niestety to nie ...

Odpowiedzi do zawieszki i w koncu automatuczy restart :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "restart podczas ładowania"

1

Właśnie problem polega na tym, że nie ma błędu żadnego. Podczas ładowania

Właśnie problem polega na tym, że nie ma błędu żadnego. podczas ładowania serwera wywala na pulpit i tyle. Żadnego komunikatu, ani nic, a przy wersji 1.1 śmiga wszystko ładnie. Kiedyś starszą wersję 1.2 udało mi się wgrać, ale po chwili grania ...

Trafność: 66.67%

2

Żebyś się zachowywał normalnie podczas gry to byś bana nie dostał, a teraz nie

Żebyś się zachowywał normalnie podczas gry to byś bana nie dostał, a teraz nie właź w dupę tylko spadaj na innym serwer :) P.S. miłego grania z botami one tolerują TK i chamstwo ...

3

Cytat: Napisał Bulinek O_o Rostrzelamy Miłosiernego ? :D Podczas gry słabo Ci

Cytat: Napisał Bulinek O_o Rostrzelamy Miłosiernego ? :D podczas gry słabo Ci to wychodzi, ale próbuj ...

4

Cytat: Napisał Miłosierny Podczas gry słabo Ci to wychodzi, ale próbuj hahahah

Cytat: Napisał Miłosierny podczas gry słabo Ci to wychodzi, ale próbuj hahahah xD pzodro;p rybak ...

5

mialem kiedy sten sam problem, restart steama i po klopocie :)

mialem kiedy sten sam problem, restart steama i po klopocie :) ...

6

Restart cs-a i usuń valve ( jesli chcesz to zrob kopie mapek i nutek csa), albo

restart cs-a i usuń valve ( jesli chcesz to zrob kopie mapek i nutek csa), albo wejdz na inny serwer mam dość dobrą strone z nimi jak chcesz to pisz na gg 2943002 albo na forum. Chyba powinieneś zrobić to w nowym temacie ...

7

ja mam 40 fps podczas gry :D :D 70 wystarczająco

ja mam 40 fps podczas gry :D :D 70 wystarczająco ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "restart podczas ładowania"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam