Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: restart systemu podczas gry

Najbardziej trafne tematy dla "restart systemu podczas gry"

1

RESTART SYSTEMU PODCZAS GRY W CS

Cześć :smile: Od kilku dni gram w CS 1.6 non steam i mam problem: otoż podczas gry w CSa po jakis 10-15 minutach całkowicie zanika dźwięk w grze, poprostu tak jakbym grał z wyłączonymi głosnikami (mimo, że mam je włączone i wogóle) :neutral: Moj ...

Odpowiedzi do RESTART SYSTEMU PODCZAS GRY W CS :

Trafność: 100%

2

Restart kompa podczas gry

Co może być przyczyną resetowania kompa podczas gry? Sytuacja wyglada tak, że zagram 5 min i sie ...

Odpowiedzi do Restart kompa podczas gry :

3

Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P

Witam. Kiedy zaczynam rozgrywkę, po przejściu kilku kroków osoba, którą gram zacina się (dosłownie tego słowa znaczeniu) musze odczekać chwilę zaczym moge się ponownie ruszyć : / i tak cały czas. - . aż mnie zabiją :l Jak byście mogli podsunąć mi ...

Odpowiedzi do Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P :

Trafność: 50%

4

Społeczność STEAM podczas gry;/

Witam!! mam taki problem!! nie działa mi "społecznośc steam podczas gry" gry gram w CS! w opcjach wszystko jest włączone... na początku działało a teraz nie che nie wiem dlaczego;/ licze na pomoc thx ...

Odpowiedzi do Społeczność STEAM podczas gry;/ :

5

Muzyka podczas gry ?

Siema i sory że tworze tyle TOPICÓW ale niedlugo innym będe pomagał, ale przejdzmy do rzeczy: Jak puścić muzyke podczas gry aby wszyscy słyszeli ? Prosze o instrukcje i wrazie czego linki do download'u ...

Odpowiedzi do Muzyka podczas gry ? :

6

Bład podczas gry: /

Witam,mam problem. ściągnełem steama samego z steampowred... ii podczas gry wyskakuje błąd nie wysyłaj,wyślij do itp :/ wie ktoś ...

Odpowiedzi do Bład podczas gry: / :

7

błąd podczas wchodzenia do gry

jestem nowy w te klocki i nie wiem co i jak więc jak ktoś będzie coś tłumaczył to łopatologicznie mam taki problem zainstalowałem i odinstalowałem już 3 cs'y bo żaden nie chciał działać instalowałem też różne patchy i też nie działa więc napisałem ...

Odpowiedzi do błąd podczas wchodzenia do gry :

8

Plugin - Mp3 podczas gry

Jak w temacie... Koniecznie MP3... Ma ktos cos? ...

Odpowiedzi do Plugin - Mp3 podczas gry :

9

Puszczanie muzy podczas gry (DZIAŁA Z SXE INJECTED)

Nie mogłem napisac w poradnikach więc daje tutaj. Możliwe że był taki temat ale ten działa z włączonym Sxe Injected: No więc zaczniemy od binda. Dopisz do swojego configa (config.cfg) nastepujaca linijkę: Kod: bind "KLAWISZ JAKI CHCESZ" ...

Odpowiedzi do Puszczanie muzy podczas gry (DZIAŁA Z SXE INJECTED) :

10

Zawieszanie się kompa podczas gry.

Elo! Wiec problem polega na tym, ze gdy gram w cs po chwili zawiesza mi sie komp pomaga tylko reset. Pomozcie co mam zrobic zeby sie tak nie dzialo. PS Wiem ze bylo ale nie moglem znalazc ...

Odpowiedzi do Zawieszanie się kompa podczas gry. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "restart systemu podczas gry"

1

Cytat: Napisał Bulinek O_o Rostrzelamy Miłosiernego ? :D Podczas gry słabo Ci

Cytat: Napisał Bulinek O_o Rostrzelamy Miłosiernego ? :D podczas gry słabo Ci to wychodzi, ale próbuj ...

2

Cytat: Napisał Miłosierny Podczas gry słabo Ci to wychodzi, ale próbuj hahahah

Cytat: Napisał Miłosierny podczas gry słabo Ci to wychodzi, ale próbuj hahahah xD pzodro;p rybak ...

3

ja mam 40 fps podczas gry :D :D 70 wystarczająco

ja mam 40 fps podczas gry :D :D 70 wystarczająco ...

4

zobacz może jak rate ustawisz to coś pomoże a laguje ci podczas gry czy jak

zobacz może jak rate ustawisz to coś pomoże a laguje ci podczas gry czy jak robisz serwer???? tu masz link żeby rate ustawić :* ...

5

chodzi ci aby podczas gry napisać coś w Kod: say, teamsay ?? Zobacz czy masz

chodzi ci aby podczas gry napisać coś w Kod: say, teamsay ?? Zobacz czy masz dobrze nastawione sterowanie, może się skrót ...

6

Podczas gry spróbuj nacisnąć eskejp i wejdź w opcje. Przejdź do zakładki z

podczas gry spróbuj nacisnąć eskejp i wejdź w opcje. Przejdź do zakładki z ustawieniami myszki i zaznacz Mouse ...

7

zeby nagrzac podczas gry odpalasz konsole wciskasz tylde czyli ~ i wpisujesz

zeby nagrzac podczas gry odpalasz konsole wciskasz tylde czyli ~ i wpisujesz record nazwaDema np. record cziter Pamietaj nazwa dema musi to musi byc jeden wyraz bez spacji nie moze byc np. cos takiego record on czituje a zeby je odtworzyc w konsoli ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "restart systemu podczas gry"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam