Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: restartowanie się komputera przyczyny

Najbardziej trafne tematy dla "restartowanie się komputera przyczyny"

1

REGULAMIN - zapoznanie się z nim to OBOWIĄZEK !

1. Serwer jest po to żeby grać na nim 4fun, więc pierwsza zasada - bez ciśnień, więcej dystansu panowie pro ;) 2. Serwer stara się być TP :D tak więc wskazana jest gra zespołowa, mikrofon służy do komunikowania się z drużyną, ustalania taktyk, a nie ...

Trafność: 25%

2

Wiaderka Zapiujcie Się

Wiadreka zapisujcie sie do ligii http://ligacsa.mojeforum.net/index.php ...

Odpowiedzi do Wiaderka Zapiujcie Się :

3

Cheater jak się patrzy

więc na serwerze gra cheater slaby*mp3 na nonsteam HASHJAMA wpiszecie /top 15 to zobaczycie go na 1 miejscu -.-' taki mój ...

5

gdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza

Jak napisane jest w tytule gram w cs'a i po ok 15 min ping skacze do ~290 i mi się net rozłącza. Dodam ze wczesniej nie mialem tych problemow dopiero od kilku dni jak kupilem router. pomocy :) edit : kurcze kliknelem 2x :* może jakiś mod to usunać ...

6

Jak powinno się rzucać granaty na TP :D

No właśnie tak :D:D:D ...

Odpowiedzi do Jak powinno się rzucać granaty na TP :D :

7

Skad sie wziely wasze nicki

el polaco - kiedys w tv leciala taka reklama Tyskiego gdzie glownym bohaterem byl El Polaco. No i sobie pomyslalem ze dobry nick na Cs'a to sobie zarzucilem nee :lol: I tak sie jakos przyjelo to sobie teraz smigam na tym nicku ...

Odpowiedzi do Skad sie wziely wasze nicki :

8

komp sie restartuje

Gram sobie w csa zainstalowalem sterowniki do karty dzwiekowej i zrestartowal sie komp po restarcie wlaczam csa wybieram server idzie ten pasek juz prawie gram i komputer sie restartuje to sie zawsze powtarza ! POMOCY ...

Odpowiedzi do komp sie restartuje :

9

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP!

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. W ten sam dzień na nim grałem i nic sie nie działo. Dzieje się też tak z innymi serverami. Ładują się do połowy i ...

Odpowiedzi do CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP! :

10

tnie sie:/

tnie sie mi cs source ... nie ze latency duzy tylko tnie sie :/ moze macie jakas podpowiedz co moge uzyc/ jakiego programu moge uzyc zeby sie przestalo ...

Odpowiedzi do tnie sie:/ :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "restartowanie się komputera przyczyny"

1

Cytat: Napisał phonix3.14 co dokładniej sie zaczęło?? Bez przyczyny mnie

Cytat: Napisał phonix3.14 co dokładniej sie zaczęło?? Bez przyczyny mnie wyrzuca ;| oraz robi sie ekran czarny i nic nie widzę lub skacze mi obraz lekko albo czasami znikają rózne przedmioty Może mi ktoś dać linka do mojej karty graficznej ( chodzi ...

Trafność: 50%

2

xd przecież masz napisane jak to sie robi :D ( z tylu komputera wyciąga sie

xd przecież masz napisane jak to sie robi :D ( z tylu komputera wyciąga sie taki czarny kabel gruby ...

Trafność: 50%

3

Te a mosh_boty? Wiele razy czytałem ich instrukcję i nadal się gubię :lol:

Te a mosh_boty? Wiele razy czytałem ich instrukcję i nadal się gubię :lol: ...

4

koleś jeśli masz klase C to nawet sie nie truć się tak jak ja hehehe

koleś jeśli masz klase C to nawet sie nie truć się tak jak ja hehehe ...

5

Cytat: Napisał sleepsss ...nie truć się ... tez jestem za tym żeby się nie

Cytat: Napisał sleepsss ...nie truć się ... tez jestem za tym żeby się nie truć... szczury rozumiem.. ale siebie o_O fuck... I love neo kids 8) co do tematu, to postawienie serwera NS jest w miarę proste... mam w sumie już jakieś 70% artykułu na ...

6

Mosh jeśli ma się klase C to nie mozna byc adminem

Mosh jeśli ma się klase C to nie mozna byc adminem ...

7

Cytat: Napisał sleepsss Mosh jeśli ma się klase C to nie mozna byc adminem

Cytat: Napisał sleepsss Mosh jeśli ma się klase C to nie mozna byc adminem serio ? pierwsze ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "restartowanie się komputera przyczyny"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam