Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: restrict weapons.amxx

Najbardziej trafne tematy dla "restrict weapons.amxx"

3

[amxx] plugin csdm 2.1

Chcę uruchomić spawn editora, ale nie moge znaleźć komendy (jaka ona jest?) od razu mowie ze w plikach konfiguracyjnych odblokowalem ...

Odpowiedzi do [amxx] plugin csdm 2.1 :

4

Jak mozecie pomozcie.Chodzi o loadingsound.amxx

Czy wysttarczy tylko ten 1 plik wklejic do cstrike/addons/plugins i dopisac loadingsound.amxx do plugins.ini??czy jeszcze cos zrobic??prosze ...

Odpowiedzi do Jak mozecie pomozcie.Chodzi o loadingsound.amxx :

Trafność: 50%

5

problem amxx

Kiedy zakładam gre na Local server normalnie przez cs (nie przez hlds) to wszystko jest ok i po paru sek ekran robi sie czarny (tzn nie widze mapy ale jest ilosc hp i panczerz itp.) jak probuje zalozyc local server i właczam sXe Client to wogole nie ...

Odpowiedzi do problem amxx :

7

POLOGONE-POWER WEAPONS

...

8

[amxx] pluginy

szukam pluginów 1. Po wejściu na serwer na głównym ekranie pisze Witamy na Nazwa serwera i odgłos taki sam jest lub Welcome to nazwa serwera :) 2. Jeżeli gracz wszedł do gry pisze Grasz ten wszedl do druzyny tej jego ip bla bla i to samo jak wyszedl ...

Odpowiedzi do [amxx] pluginy :

9

New Weapons :)

Siema Mam prosbe, Dam za to ile chcecie punktow pomogl Tylko prosze pomozcie mi zrobic nowe bronie na serwie <prosi>' To jets bardzo wazne ...

Odpowiedzi do New Weapons :) :

10

Dwa pluginy do AMXX

Chciałbym was prosić o danie mi linków do dwóch pluginów z AMXX. 1. Nowe Bronie - Bazooki, rewolwery itp. itd. 2. I jeszcze taki plugin że gdy rozbrajasz bombę wybierasz kabel a jak wybierzesz zły to booom. Z góry ...

Odpowiedzi do Dwa pluginy do AMXX :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "restrict weapons.amxx"

1

Za to odpowiada plugin: Kod: restmenu.amxx; restrict weapons menu i potem w

Za to odpowiada plugin: Kod: restmenu.amxx; restrict weapons menu i potem w menu admina ustawiasz co ma być zablokowane(ten plug jest w addonsie do ...

Trafność: 150%

2

Dzięki za pomoc przy restrict weapons a co do tych 2 pozostałych problemów to

Dzięki za pomoc przy restrict weapons a co do tych 2 pozostałych problemów to nie wiem czy to jest jakaś różnica ale ja nie stawiam HLDS tylko new game, już wyjaśniam dlaczego: gdy instaluje patch v23 i stawiam HLDS sa pingi po 2k w 3 osoby a na ...

Trafność: 100%

3

to samo miałem,wystarczylo power weapons dla innej wersji amxx i juz dzialalo

to samo miałem,wystarczylo power weapons dla innej wersji amxx i juz dzialalo ...

4

Poprostu odblokować w plugin.ini Kod: ; Counter-Strike ;restmenu.amxx; restrict

Poprostu odblokować w plugin.ini Kod: ; Counter-Strike ;restmenu.amxx; restrict weapons menu ;statsx2.amxx; stats on death or round end (CSX Module required!) ;miscstats.amxx; bunch of events announcement for Counter-Strike ;stats_logging.amxx; ...

5

podstawowy amxx w menu admina (restirct weapons)

podstawowy amxx w menu admina (restirct weapons) ...

6

Folder addons musisz mieć wrzucony do katalogu cstrike, a żeby amxx ładował się

Folder addons musisz mieć wrzucony do katalogu cstrike, a żeby amxx ładował się na początku mapy musisz mieć w katalogu cstrike wrzucony plik liblist.gam, bez niego amxx nie będzie ...

7

Musisz mieć wrzucony specjalny do blokowania broni. W amxx jest to np.

Musisz mieć wrzucony specjalny do blokowania broni. W amxx jest to np. restmenu.amxx. Zobacz w plugins.ini czy masz coś podobnego, jeśli jest to go ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "restrict weapons.amxx"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam