Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: rezerwacja dla mnie

Najbardziej trafne tematy dla "rezerwacja dla mnie"

1

Szukam istotnego dla mnie pluga>>Pomóż

Ostatnio poprosiłem o Pluga, który po wystrzale pokazuje tor lotu kuli w postaci cienkiej kolorowej(jednolitego koloru np.fioletowa) lekko przezroczystej linii która po chwili znika. Kolega VIP | SoulsHunter dał mi link do pluginu "Admin ...

Odpowiedzi do Szukam istotnego dla mnie pluga>>Pomóż :

2

Slocik dla mnie ;)

Ostatnio zaczełem grywac na serwerku ... , gram przewaznie w godzinach od 9 - 12 rano , czasem tez popołudniu , ale rzadko , poniewaz brak miejsca ... posiadam STEAMa ;] Mam neo , nie mylic mnie z dziecmi neo ;] Gram na nicku ModTeam | S.T.A.L.K.E.R ...

Odpowiedzi do Slocik dla mnie ;) :

3

Kto zrobi dla mnie stronę

...

Trafność: 66.67%

4

Kto zrobi loga dla mnie ?:D:P

Ja zabardzo nie jestem dobrym grafikiem więc zwarac sie do was popomoc mogilbysie zrobic mi logo i opisac jak je podmienic na tez zwyczajne na te wasze ?A i jeszcze jedno mogli byscie powiedziec jaki program jest najłatwiejszy w obsludze na ...

Odpowiedzi do Kto zrobi loga dla mnie ?:D:P :

5

Szukam osoby ktora wykona dla mnie www

Witam szukam osoby ktora zrobi dla mojego klanu www Absolutnie nie yoyo ani nuked klan ! Szukam takiej osoby poniewaz nasza strona sie zepsula. najleiej zeby to byl webspell lub php fusion ... Bardzo prosze o pomoc gg ...

Odpowiedzi do Szukam osoby ktora wykona dla mnie www :

7

Strona FsH :D NOWe I jak dla mnie lepsze :d

www.fsh-team.ugu.pl Zapraszam Trochę inny wygląd. Pozmieniane Rzeczy sa na niebiesko :D Jeśli nie to prosze odświeżyć strone bo mogło zostać ze starej strony w tym celu odświez stronkę i bedzie ok :D Dziękuje Fanaticowi z klanu x-live ...

Odpowiedzi do Strona FsH :D NOWe I jak dla mnie lepsze :d :

8

Avek , banner dla Mnie

Prosze o zrobienie avka o wymiarach takich żeby wszło na wiaderko :D Tło z cs napis czytelny SooluS i jeszcze banner wymiary jak to banner ( chyba 450 na 50 ? ) jakis motyw z cs i napis GameGuard.PL - Solidne Serwery Gier - Najlepiej ruchomy ...

Odpowiedzi do Avek , banner dla Mnie :

9

avarcik dla mnie :)

wymiary 100x100 z Napisem RamberS Tło jakiekolwiek byle by zwiazane z CS Kazda prace nagradzam ...

10

Rezerwacja slota dla graczy steamowych...

Witam Panowie i Panie... szukam takiego pluginu ktory rezerwowal by slota wszytskim graczom posiadajacym konto steam ... gdy serwer by byl full i gracz ze steam chcial by wejsc to z serwera wyrzucany by byl naprzyklad najslabszy zawodnik grajacy na ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "rezerwacja dla mnie"

1

hehe on mnie zadziwia:) a dla mnie mowil ze poprostu szczescie mial a pozniej

hehe on mnie zadziwia:) a dla mnie mowil ze poprostu szczescie mial a pozniej ze ma nowe sluchawki ...

2

"Jak chcecie to go odbanujcie, lecz dla mnie to i tak bedzie

"Jak chcecie to go odbanujcie, lecz dla mnie to i tak bedzie cziterem."<---natur po 1 nie jestem czlowiekiem ale botem i jak na n/s jest taki maly poziom sory ale cos zwalil mi sie steam ale po swietach bede mial nowy po 2 moze z tym ...

3

Wiem ,że źle zrobiłem ale odbanują mi to czy to już koniec servera dla mnie?

Wiem ,że źle zrobiłem ale odbanują mi to czy to już koniec servera dla mnie? ...

4

hmm... ja mam to samo i dla mnie to nie jest problem, bo najpierw stawwiam

hmm... ja mam to samo i dla mnie to nie jest problem, bo najpierw stawwiam ktoras z tych pobranych mapek, puzniej wpisuje w consoli: changelevel xx_xxxxx (gdzie xx_xxxx oznacza np podstawowa mape przyklad: changelevel de_dust2) i gitara gra ...

5

Niestety zdarzaja sie tacy gracze ... Jak dla mnie rowniez powinien dostac

Niestety zdarzaja sie tacy gracze ... Jak dla mnie rowniez powinien dostac perma, powinniscie go potraktowac jak Kretyna ktory dostal za nadmierne TK. W jednej sytuacji widac mnie : ) Oczywiscie pamietam jak to sie dzialo na de_cbble : ) Niestety ...

6

hmm... jak dla mnie to moze byc ja tam lubie grac czasai na takich wybrykach,

hmm... jak dla mnie to moze byc ja tam lubie grac czasai na takich wybrykach, ale jak ma sie od tego serw psuc to lepiej wypierdziel ja :lol: ...

7

jak dla mnie dobry serwer to serwer na którym sie dobrze gra i takie

jak dla mnie dobry serwer to serwer na którym sie dobrze gra i takie udziwnienia nie sa potrzebne, a nawet niektórych irytują. Więc jeśli o mnie chodzi nic bym na serwie z dźwiękami nie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "rezerwacja dla mnie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam