1
hehe on mnie zadziwia:) a dla mnie mowil ze poprostu szczescie mial a pozniej ze ma nowe sluchawki ...
Trafność: 66.67%
2
"Jak chcecie to go odbanujcie, lecz dla mnie to i tak bedzie cziterem."<---natur po 1 nie jestem czlowiekiem ale botem i jak na n/s jest taki maly poziom sory ale cos zwalil mi sie steam ale po swietach bede mial nowy po 2 moze z tym ...
3
Wiem ,że źle zrobiłem ale odbanują mi to czy to już koniec servera dla mnie? ...
4
hmm... ja mam to samo i dla mnie to nie jest problem, bo najpierw stawwiam ktoras z tych pobranych mapek, puzniej wpisuje w consoli: changelevel xx_xxxxx (gdzie xx_xxxx oznacza np podstawowa mape przyklad: changelevel de_dust2) i gitara gra ...
5
Niestety zdarzaja sie tacy gracze ... Jak dla mnie rowniez powinien dostac perma, powinniscie go potraktowac jak Kretyna ktory dostal za nadmierne TK. W jednej sytuacji widac mnie : ) Oczywiscie pamietam jak to sie dzialo na de_cbble : ) Niestety ...
6
hmm... jak dla mnie to moze byc ja tam lubie grac czasai na takich wybrykach, ale jak ma sie od tego serw psuc to lepiej wypierdziel ja :lol: ...
7
jak dla mnie dobry serwer to serwer na którym sie dobrze gra i takie udziwnienia nie sa potrzebne, a nawet niektórych irytują. Więc jeśli o mnie chodzi nic bym na serwie z dźwiękami nie ...