Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: rezerwacja slota - amxx

Najbardziej trafne tematy dla "rezerwacja slota - amxx"

1

Rezerwacja Slota

Mam pytanie jak zrobić rezerwacje slotów jak mam amx moda i jak zrestartować serva mając dostęp tylko do amx moda (mam wszystkie prawa adma) bo amx_restart nie działa Jeszcze jedno jak nagrać demko gościa z przeciwnego ...

Odpowiedzi do Rezerwacja Slota :

Trafność: 66.67%

2

Rezerwacja slota.

Witam ! Mam nastepujacy problem :) Serwer na shooters. W amxx.cfg mam ustawione: amx_reservation 1 amx_hideslots 1 Flagi na adma tez sa dobre :), plugin standardowy na rezerwcje slota dla admina. Jednakze gdy chce wejsc przy zapelnionym serwerze to ...

Odpowiedzi do Rezerwacja slota. :

3

Rezerwacja slota

Witam :) Mam pytanie dotyczące : Rezerwacji slota :) Kupuje serwer na unixstorm i chciałbym sie dowiedzieć jak zarezerwować slota ;) Kiedyś wiedziałem jak to zrobić , lecz teraz no jak tak ... zapomniałem . Dzięki wielkie z góry i dam pomógł ...

Odpowiedzi do Rezerwacja slota :

4

rezerwacja slota

Siemka chlopaki mysle ze juz to gdzies bylo ale naprwde nie umiem znalesc:/ Mianowicie chodzi mi o to ze chce rezerwacje slota, ale nie tak zeby ukrywalo jednego slota tylko tak, ze gdy wchodzi admin lub vip to kicka jakiegos gracza... ...

Odpowiedzi do rezerwacja slota :

5

adminslots.amxx, czyli rezerwacja i ukrywanie slotow

Czesc, mam pytanie dotyczace dzialania amx_hideslots. Wg mnie ta zmienna jest pozbawiona sensu.. prosze o potwierdzenie. MAX = 20 (faktyczna liczba slotow serwera) amx_reservation 2 amx_hideslots 1 (nie ma znacznia co tu wpiszemy - wazne czy jest ...

6

Rezerwacja slota na serwerze

...

8

Rezerwacja slota

...

9

Rezerwacja slota ukryta

Witam, wiem ze ten temat byl wiele razy poruszany ale nie otrzymałem odpowiedzi. Mam serwer NS uzywający amxx i zamówiłem juz 21 sloty i chciałbym aby 21 slot był jako rezerwacja ale ukryta to znaczy, ze jak jest full ludzi czyli 20/20 to jak bedę ...

Odpowiedzi do Rezerwacja slota ukryta :

10

rezerwacja slota

Mam taki problem. NA moim serwerze jest 15 slotow. zrobilem rezerwacje slota i jeste teraz 14/15 i ktos jak chce wbic pisze ze rezerwacja slota. Jak mam zrobic zeby ten 15 slot byl ukryty caly czas zeby bylo 14/14 . Prosze o ...

Odpowiedzi do rezerwacja slota :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "rezerwacja slota - amxx"

1

Suruf, ten plugin, i te 2 cvary w amxx.cfg, i później rezerwacje slota ma każdy

Suruf, ten plugin, i te 2 cvary w amxx.cfg, i później rezerwacje slota ma każdy kto ma flage ...

2

Nie slyszalem o takim pluginie, poprostu jest rezerwacja slota, lub jest zle

Nie slyszalem o takim pluginie, poprostu jest rezerwacja slota, lub jest zle skonfigurowany. Lecz do tego nie potrzebujesz zadnych pluginow. Opcja Kick and connect jest w HLSD i sam wybierasz kogo chcesz wywalic, a ty wchodzisz na jego ...

3

No właśnie sprawdzałem to i przy wyłączonym Name_reservation.amxx rezerwacja

No właśnie sprawdzałem to i przy wyłączonym Name_reservation.amxx rezerwacja dalej działa, czyli hugeban.amxx sprawdza też plik nicks.txt i jeżeli nie ma w nim danego gracza to nie wpuszcza go na serwer. [ Dodano: Sro 28 Lis, 2007 ] Pobawiłem się ...

4

Raczej binda na to nie ma. Jest coś takiego jak rezerwacja slota + 1 uktyty

Raczej binda na to nie ma. Jest coś takiego jak rezerwacja slota + 1 uktyty ...

5

Matju, zrób tak... dodaj do amxx.cfg te osoby które mają mieć slota (możesz

Matju, zrób tak... dodaj do amxx.cfg te osoby które mają mieć slota (możesz nawet flage dać im z, czyli zwykły user, ważne że są w tym pliku!) oraz ustaw w amxx.cfg (lub przez rcona jak chcesz na jedną mapę) Kod: amx_mode 2 ...

6

no żal.... za free slota chciał.... najpierw sie czyta regulamin a później

no żal.... za free slota chciał.... najpierw sie czyta regulamin a później pisze ...

Trafność: 33.33%

7

Folder addons musisz mieć wrzucony do katalogu cstrike, a żeby amxx ładował się

Folder addons musisz mieć wrzucony do katalogu cstrike, a żeby amxx ładował się na początku mapy musisz mieć w katalogu cstrike wrzucony plik liblist.gam, bez niego amxx nie będzie ...

Trafność: 33.33%

Tagi powiązane z tematami szukania dla "rezerwacja slota - amxx"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam