Wyniki szukania dla: rezerwacja slota - amxx |
Najbardziej trafne tematy dla "rezerwacja slota - amxx"
1
Mam pytanie jak zrobić rezerwacje slotów jak mam amx moda i jak zrestartować serva mając dostęp tylko do amx moda (mam wszystkie prawa adma) bo amx_restart nie działa Jeszcze jedno jak nagrać demko gościa z przeciwnego ...
Odpowiedzi do Rezerwacja Slota :
Trafność: 66.67%
2
Witam ! Mam nastepujacy problem :) Serwer na shooters. W amxx.cfg mam ustawione: amx_reservation 1 amx_hideslots 1 Flagi na adma tez sa dobre :), plugin standardowy na rezerwcje slota dla admina. Jednakze gdy chce wejsc przy zapelnionym serwerze to ...
Odpowiedzi do Rezerwacja slota. :
3
Witam :) Mam pytanie dotyczące : Rezerwacji slota :) Kupuje serwer na unixstorm i chciałbym sie dowiedzieć jak zarezerwować slota ;) Kiedyś wiedziałem jak to zrobić , lecz teraz no jak tak ... zapomniałem . Dzięki wielkie z góry i dam pomógł ...
Odpowiedzi do Rezerwacja slota :
4
Siemka chlopaki mysle ze juz to gdzies bylo ale naprwde nie umiem znalesc:/ Mianowicie chodzi mi o to ze chce rezerwacje slota, ale nie tak zeby ukrywalo jednego slota tylko tak, ze gdy wchodzi admin lub vip to kicka jakiegos gracza... ...
Odpowiedzi do rezerwacja slota :
5
Czesc, mam pytanie dotyczace dzialania amx_hideslots. Wg mnie ta zmienna jest pozbawiona sensu.. prosze o potwierdzenie. MAX = 20 (faktyczna liczba slotow serwera) amx_reservation 2 amx_hideslots 1 (nie ma znacznia co tu wpiszemy - wazne czy jest ...
9
Witam, wiem ze ten temat byl wiele razy poruszany ale nie otrzymałem odpowiedzi. Mam serwer NS uzywający amxx i zamówiłem juz 21 sloty i chciałbym aby 21 slot był jako rezerwacja ale ukryta to znaczy, ze jak jest full ludzi czyli 20/20 to jak bedę ...
Odpowiedzi do Rezerwacja slota ukryta :
10
Mam taki problem. NA moim serwerze jest 15 slotow. zrobilem rezerwacje slota i jeste teraz 14/15 i ktos jak chce wbic pisze ze rezerwacja slota. Jak mam zrobic zeby ten 15 slot byl ukryty caly czas zeby bylo 14/14 . Prosze o ...
Odpowiedzi do rezerwacja slota :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "rezerwacja slota - amxx"
1
Suruf, ten plugin, i te 2 cvary w amxx.cfg, i później rezerwacje slota ma każdy kto ma flage ... Trafność: 66.67%
2
Nie slyszalem o takim pluginie, poprostu jest rezerwacja slota, lub jest zle skonfigurowany. Lecz do tego nie potrzebujesz zadnych pluginow. Opcja Kick and connect jest w HLSD i sam wybierasz kogo chcesz wywalic, a ty wchodzisz na jego ... Trafność: 66.67%
3
No właśnie sprawdzałem to i przy wyłączonym Name_reservation.amxx rezerwacja dalej działa, czyli hugeban.amxx sprawdza też plik nicks.txt i jeżeli nie ma w nim danego gracza to nie wpuszcza go na serwer. [ Dodano: Sro 28 Lis, 2007 ] Pobawiłem się ... Trafność: 66.67%
4
Raczej binda na to nie ma. Jest coś takiego jak rezerwacja slota + 1 uktyty ... Trafność: 66.67%
5
Matju, zrób tak... dodaj do amxx.cfg te osoby które mają mieć slota (możesz nawet flage dać im z, czyli zwykły user, ważne że są w tym pliku!) oraz ustaw w amxx.cfg (lub przez rcona jak chcesz na jedną mapę) Kod: amx_mode 2 ... Trafność: 66.67%
6
no żal.... za free slota chciał.... najpierw sie czyta regulamin a później pisze ... Trafność: 33.33%
7
Folder addons musisz mieć wrzucony do katalogu cstrike, a żeby amxx ładował się na początku mapy musisz mieć w katalogu cstrike wrzucony plik liblist.gam, bez niego amxx nie będzie ... Trafność: 33.33%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "rezerwacja slota - amxx"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|