Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: rezerwacja slota dla gracza - amxx

Najbardziej trafne tematy dla "rezerwacja slota dla gracza - amxx"

2

Rezerwacja Slota

Mam pytanie jak zrobić rezerwacje slotów jak mam amx moda i jak zrestartować serva mając dostęp tylko do amx moda (mam wszystkie prawa adma) bo amx_restart nie działa Jeszcze jedno jak nagrać demko gościa z przeciwnego ...

Odpowiedzi do Rezerwacja Slota :

Trafność: 40%

3

Rezerwacja slota.

Witam ! Mam nastepujacy problem :) Serwer na shooters. W amxx.cfg mam ustawione: amx_reservation 1 amx_hideslots 1 Flagi na adma tez sa dobre :), plugin standardowy na rezerwcje slota dla admina. Jednakze gdy chce wejsc przy zapelnionym serwerze to ...

Odpowiedzi do Rezerwacja slota. :

4

Amxx dla leniwych i problem

Siema. Przejdzmy do rzeczy. Ściągnołam "Amx dla leniwych" i go zainstalowałem według instrukcji. Dodałem admina, porobiłem zmiany w confingu.cfg (co do rzozszerzenia nie jestem pawien ale wyszystcy wiedza o co chodzi) i nadeszła pora ...

Odpowiedzi do Amxx dla leniwych i problem :

5

Rezerwacja slota

Witam :) Mam pytanie dotyczące : Rezerwacji slota :) Kupuje serwer na unixstorm i chciałbym sie dowiedzieć jak zarezerwować slota ;) Kiedyś wiedziałem jak to zrobić , lecz teraz no jak tak ... zapomniałem . Dzięki wielkie z góry i dam pomógł ...

Odpowiedzi do Rezerwacja slota :

6

Instalacja AMX-a oraz AMXX [Dla zielonych] !

AMX Cytat: Wiele osób w ostatnich czasach interesuje się postawieniem serwera counter-strike w sieci LAN. Myślą, że to trudne zadanie i szybko się zniechęcają. Postaram się jednak przedstawić, iż amx po bliższym zapoznaniu nie jest taki straszny. Na ...

Odpowiedzi do Instalacja AMX-a oraz AMXX [Dla zielonych] ! :

7

rezerwacja slota

Siemka chlopaki mysle ze juz to gdzies bylo ale naprwde nie umiem znalesc:/ Mianowicie chodzi mi o to ze chce rezerwacje slota, ale nie tak zeby ukrywalo jednego slota tylko tak, ze gdy wchodzi admin lub vip to kicka jakiegos gracza... ...

Odpowiedzi do rezerwacja slota :

8

Pomoc dla gracza

Jestem początkowym graczem w cs'a gram już 1 miesiąc gram czasami z kolegami . potrzebuję pomocy właściwie w kilku kategoriach: 1. czytałem coś o "fast zoom" wiem że to jest szybkie zbliżenie i dokonuje się go za pomocą snajperki ale nie ...

Odpowiedzi do Pomoc dla gracza :

9

Prośba o slota dla .e4sY

A więc tak, chciałbym prosić o slota na JH#1 ponieważ teraz mam ferie i dużo gram, a czesto nie moge wejść, a jak jest wolny slot to się rzuca 5 graczy i mnie przekierowuje na HJ#2 gdzie nikt nie gra. Nie będe pisał tutków i poradników ponieważ ...

Odpowiedzi do Prośba o slota dla .e4sY :

10

Prośba o slota dla Ad!K

Dość często gram na serweże Wiaderka 1 i mam problemy z wejściem. Kickuje mnie np przy zmianie mapy z powodu braku miejsc. Jest to dość uciążliwe dlatego proszę o slota. Jesli to cos pomoże obecnie jestem 3 w top 15 wczesniej dla pierwszych 3 byly ...

Odpowiedzi do Prośba o slota dla Ad!K :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "rezerwacja slota dla gracza - amxx"

1

To nie kickuje żadnego gracza. To rezerwacja slotu dla admina po prostu. Tu

To nie kickuje żadnego gracza. To rezerwacja slotu dla admina po prostu. Tu masz plugin, który na rzecz admina skickuje najsłabszego na serwerze lub największego lagera Full Server Idler Kicker (+last AFK to Spec) - ...

Trafność: 60%

2

wszystkie pluginy i sam amxx był robiony z myślą dla graczy CS Steam... W

wszystkie pluginy i sam amxx był robiony z myślą dla graczy CS Steam... W ATAC'u (a dokładnie w configu trzeba zaznczać żeby panował przez IPa nie przez steam-id) również trzeba przetestować czy komenda amx_ban działa prawidłowo i banuje ...

3

ustawiłes sobie hasło dla admina w amxx, lecz nie wpisales go w konsoli przed

ustawiłes sobie hasło dla admina w amxx, lecz nie wpisales go w konsoli przed wejsciem na serv wpisz: setinfo "_pw" ...

4

wpisz poprsotu - amx_off dla amx -amxx_off dla amxx

wpisz poprsotu - amx_off dla amx -amxx_off dla amxx ...

5

Cytat: Napisał sebapl -amxx_off dla amxx rozbawiłeś mnie tym...

Cytat: Napisał sebapl -amxx_off dla amxx rozbawiłeś mnie tym... ...

6

Suruf, ten plugin, i te 2 cvary w amxx.cfg, i później rezerwacje slota ma każdy

Suruf, ten plugin, i te 2 cvary w amxx.cfg, i później rezerwacje slota ma każdy kto ma flage ...

7

http://www.wiaderko.com/hlds/instalacja-amxx/art/327<== amx dla leniwych :)

http://www.wiaderko.com/hlds/instalacja-amxx/art/327<== amx dla leniwych :) ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "rezerwacja slota dla gracza - amxx"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam