Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: rodzaje skilla cs

Najbardziej trafne tematy dla "rodzaje skilla cs"

2

Rodzaje Map

Taktyka gry w CS'a Hostage Rescue Ten tryb rozgrywany jest na mapach cs_xxxxx (np. cs_militia). Zadaniem antyterrorystów jest odbicie zakładników przetrzymywanych w bazie terrorystów i doprowadzenie ich do punktu ratunkowego. Terroryści natomiast ...

Odpowiedzi do Rodzaje Map :

Trafność: 50%

3

Pytanie ... Rodzaje gier

Zauwazylem ze jest pare rodzajow gier na serwerach ... Jest taka ze są rundy i jak zginiesz to do konca musisz czekac .. Natomiast ja wole grac na takich gdzie po zabiciu od razu moge sie od rodzic ... I teraz pytanie .. czy te serwery co napisalem ...

Odpowiedzi do Pytanie ... Rodzaje gier :

4

Jak ocenić swojego skilla?

Właśnie zastanawiam się jak ocenić swojego skilla, bo chciałby wiedzieć czy jestem low, med, czy jeszcze inny skill reprezentuje. Gram już trochę i tak z ciekawości chciałbym wiedzieć :) Mam tylko problem jak tego się dowiedzieć. Są jakieś ...

Odpowiedzi do Jak ocenić swojego skilla? :

5

Mam pytanie na temat skilla

Jak sprawdzic swój skill np. gościu pisze ze ma skill medium+ skąd to wie?? I prosze nie odpowiadajcie mi tekstem: google.pl, bo sprawdzalem wielokrotnie i nie znalazlem. Proszę pomóżcie bo chce sie dowiedziec jaki mam ...

Odpowiedzi do Mam pytanie na temat skilla :

6

Skala skilla.

...

8

Reprezentanci Skilla r[S]

Klan r[S] szuka klanów chętnych do spara. Gramy tylko 4on4 i 5on5 (najlepiej 5on5) Oficjalna Strona Klanu: www.rs-gaming.ocom.pl Chętni którzy chcą spara pisać pod ten numer gg: 7787369 ...

9

Reprezentanci Skilla

...

10

Reprezentanci Skilla

Szukam człowieka do klanu najlepiej ze skillem med+ i żeby znał sie na stronach www. Webspell cięcie stron, skryptowanie. GG: ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "rodzaje skilla cs"

1

Typas dobrze gra, ale nigdy nie powiedziałbym, że on ma skilla MED ^^ Byłem z

Typas dobrze gra, ale nigdy nie powiedziałbym, że on ma skilla MED ^^ Byłem z nim w klanie, więc mam podstawy ...

2

Cytat: Napisał fuqet Staż: Min 1.5 roku Lepiej napisz jakiego skilla wymagacie

Cytat: Napisał fuqet Staż: Min 1.5 roku Lepiej napisz jakiego skilla wymagacie :) bo normalnie ja gram lepiej od niektórych co grają w CS'a 2x więcej odemnie... Ofkorz nie mówię że jestem jakiś prO ...

3

SoulsHunter, no tak. Do wyboru mamy 3 rodzaje głosu: 1. "vox" <-

SoulsHunter, no tak. Do wyboru mamy 3 rodzaje głosu: 1. "vox" <- ten głosik co mówi hello, bardzo fajny :) 2. "barney" <- najbardziej lipny, połowa tekstów z tego jest standardowo taki normalny głos 3. "hgrunt" ...

4

Ten serv to gowno admini banuja za dobrego skilla

Ten serv to gowno admini banuja za dobrego skilla ...

5

na non steam to może masz skilla low+ ale na steam to by było low-- nie chcę

na non steam to może masz skilla low+ ale na steam to by było low-- nie chcę Cię urazić ale taka jest prawda wiem coś o tym ...

6

Filmik niezly.Macie skilla albo farta :D . Ja bardzo lubie akcje z usp . Za to

Filmik niezly.Macie skilla albo farta :D . Ja bardzo lubie akcje z usp . Za to plusik jest :D Ogolnie niezle fragi . Czasem jest efekt wallhacka :D ze wybiegasz i wiesz juz gdzie kolo , ale to sluchawki :D ...

7

Mój ulubiony serwer,można sobie skilla poprawić.Tylko za dużo dzieci mają

Mój ulubiony serwer,można sobie skilla poprawić.Tylko za dużo dzieci mają na ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "rodzaje skilla cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam