1
Elo, ja też należe do tego klanu. Są 2 serwer na jednym jest nawet GunGame :D spox ludzie i w ogóle :D ...
Trafność: 50%
2
~ Złodzieje LOGA ~ Zaled... jeśli nie stac was na serwer to nie róbcie klanu ~ 40zł. 12 slotów. lub 60zł. 2 miesiące 12 slotów +ts. -.-... Zaled... ...
3
Siemka Sneasel . Podałbyś stronke klanu ?? Pozdro for Pro-Gaming squad (PGS) ...
4
Witam wszystkich i zapraszamy na serwer klanu DeAthZoNe IP: robielaski.pl Hasło: dz 12 slotów Czynny 24/h Zapraszam ...
5
serwer poprostu super:) Miła atmosfera i wogóle:) forum klanu: http://www.tlwwloszczowa.fora.pl/ ...
6
Witam , szukam dobrego klanu który posiada stronę główną oraz serwer , wiadomo na składki będę płacił :) Krótko o mnie : Nick : To Nie Ja ^_^ Wiek: 15lat ( 1992rocznik ) staż :1 rok Programy : TS , GG . Sprzęt : Słuchawki + Mikrofon , specjalnie ...
7
Cytat: Napisał adik698 serwer klanu MasterKillers[m^S] zaprasza na serwer 91.102.118.28:27080 PW: latwo sie domyslec slotów : 11 serwer 24/7 admini mili Zabawa dobra żadnych cziterów...na 100% Zapraszam Admin serwera i lider klanu! [ Dodano: Nie 30 ...