Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: roundsound tylko 1 piosenka

Najbardziej trafne tematy dla "roundsound tylko 1 piosenka"

2

Roundsound.mp3 Działa tylko 1 nuta na mapę. co jest?

Zrobiłem wszystko wg podanego poradnika i na moim serwerze działa tylko 1 mp3 na mapę. http://www.forum.wiaderko.com/poradn...pliki-mp3.html Być może zly plugin? Proszę o pomoc. Dam gibona xd Mój roundsound - SendSpace.pl - Darmowy hosting ...

Odpowiedzi do Roundsound.mp3 Działa tylko 1 nuta na mapę. co jest? :

4

Stronka klanowa (nie tylko o klanie!)

www.ultimateam.bnx.pl www.ultima-team.xt.pl www.ultimateam.prv.pl Wszystko czego potrzebujesz do Counter-Strike w Download :} ...

Odpowiedzi do Stronka klanowa (nie tylko o klanie!) :

5

Tylko 15 + SNIPER

Poszukuje do klanu przedewszytkim SNIPER'a , inni tez moga byc . Klan nazywa sie KillinG Spree . Nasz klan chce miesc tylko 5 graczy. istnieje juz 3 miesiace , niestety jeden z czolowych graczy musial odejsc . Oferujemy : Server shooters.pl www ...

Odpowiedzi do Tylko 15 + SNIPER :

6

Roundsound.amxx :)

Siema interesuje mnie jak moge dodac swoje wavy na roundsound bo te standardowe sa zje***e xd Pomocy plz ponoc trzeba miecproga czy cos :D Prosilbym o maly opis bo ja jestem lewy ...

Odpowiedzi do Roundsound.amxx :) :

Trafność: 33.33%

7

t2die rekrutacja tylko poważni/ do usuniecia

...

Odpowiedzi do t2die rekrutacja tylko poważni/ do usuniecia :

8

Mega Szybki Serwer CS 1,6 NON STEAM !! Nie czekaj tylko GRAJ

Witamy i Zapraszamy Serdecznie na znakomity Mega Szybki serwer Cs tu nie tylko pograsz ze swoimi znajomymi ale rowniez Posluchasz dobrej muzyki wiecej info na: 87.230.18.94:27016 :mrgreen: ...

Odpowiedzi do Mega Szybki Serwer CS 1,6 NON STEAM !! Nie czekaj tylko GRAJ :

9

Zwykly roundsound

Siema wszystkim :D Mam pytanko czy ktos ma link do najzwyklejszego roundsound? Nie chce zadnych end roundound :P Z gory ...

Odpowiedzi do Zwykly roundsound :

10

Roundsound problem

siema wszystkim! Mam taki problem do pliku sma roundsounda wgralem muze itp przekompilowalem.Na serwie dziala tylko 1 problem np.5 rund ta sama leci potem 5 rund inna itp :/ wie ktos moze jak zrobic zeby co runde ...

Odpowiedzi do Roundsound problem :

Trafność: 33.33%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "roundsound tylko 1 piosenka"

1

juz zrobilem tylko nie wiem jak dodac new muze do roundsound.Moze ktos wie??

juz zrobilem tylko nie wiem jak dodac new muze do roundsound.Moze ktos wie?? ...

Trafność: 66.67%

2

Ty nie masz mieć roundsound.sma tylko roundsound.amxx,które masz umieścić w

Ty nie masz mieć roundsound.sma tylko roundsound.amxx,które masz umieścić w folderze ...

3

Po 1. nie roundsound tylko ultimatesound :P Po 2. Napisz co zrobiles. Wklejiles

Po 1. nie roundsound tylko ultimatesound :P Po 2. Napisz co zrobiles. Wklejiles muzyke do sound/misc moze nie dodales do pliku res nazwy ? np. de_dust2.res i tam dopisujesz jak sie nazywa monsterkill ...

4

Dlaczego hip hop ma nie pasować do filmiku? Każda piosenka może pasować tylko

Dlaczego hip hop ma nie pasować do filmiku? Każda piosenka może pasować tylko trzeba ją dobrze wybrać Ja polecam do filmików coś z hip-hopu lub rocku... Rzeczywiście techno nie pasuje do filmów, tu się zgadzam ...

5

fakenmr, zle mowisz w roundsound.ini niepodaje sie scieżki tylko tytul

fakenmr, zle mowisz w roundsound.ini niepodaje sie scieżki tylko tytul utworu.mp3!! masz tu amx_roundsound z mojego serwa!! mi wszystko szmiga!! http://cocoshare.cc/562667960/amx_roundsound.rar Opis instalacji: amx_roundsound.amxx wrzucasz do ...

6

Cytat: Napisał PrYcZaa MP3 Nie Chodzą W cS , Na Roundsound.... Tylko Wav ty

Cytat: Napisał PrYcZaa MP3 Nie Chodzą W cS , Na roundsound.... tylko Wav ty nie chodzisz ! nie pisz głupot , tylko kogoś w błąd ...

7

Ok ja juz mam jesli komus sie jeszcze podoba piosenka to nie proscie juz tylko

Ok ja juz mam jesli komus sie jeszcze podoba piosenka to nie proscie juz tylko macie !! :arrow: Kod: Magnolia - It's All Vain ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "roundsound tylko 1 piosenka"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam