1
juz zrobilem tylko nie wiem jak dodac new muze do roundsound.Moze ktos wie?? ...
Trafność: 66.67%
2
Ty nie masz mieć roundsound.sma tylko roundsound.amxx,które masz umieścić w folderze ...
3
Po 1. nie roundsound tylko ultimatesound :P Po 2. Napisz co zrobiles. Wklejiles muzyke do sound/misc moze nie dodales do pliku res nazwy ? np. de_dust2.res i tam dopisujesz jak sie nazywa monsterkill ...
4
Dlaczego hip hop ma nie pasować do filmiku? Każda piosenka może pasować tylko trzeba ją dobrze wybrać Ja polecam do filmików coś z hip-hopu lub rocku... Rzeczywiście techno nie pasuje do filmów, tu się zgadzam ...
5
fakenmr, zle mowisz w roundsound.ini niepodaje sie scieżki tylko tytul utworu.mp3!! masz tu amx_roundsound z mojego serwa!! mi wszystko szmiga!! http://cocoshare.cc/562667960/amx_roundsound.rar Opis instalacji: amx_roundsound.amxx wrzucasz do ...
6
Cytat: Napisał PrYcZaa MP3 Nie Chodzą W cS , Na roundsound.... tylko Wav ty nie chodzisz ! nie pisz głupot , tylko kogoś w błąd ...
7
Ok ja juz mam jesli komus sie jeszcze podoba piosenka to nie proscie juz tylko macie !! :arrow: Kod: Magnolia - It's All Vain ...