Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: roundsound.ini

Najbardziej trafne tematy dla "roundsound.ini"

1

roundsound.ini

witam mam na serwerze plugin roundsound.ini ale nie wiem jak dopisywac piosenki samo nazwa.mp3 czy trzeba zbey dla ktorejs druzyny bylo prosze o pomoc dam ...

Odpowiedzi do roundsound.ini :

2

Potrzebny roundsound.ini

...

Trafność: 200%

4

Roundsound.amxx :)

Siema interesuje mnie jak moge dodac swoje wavy na roundsound bo te standardowe sa zje***e xd Pomocy plz ponoc trzeba miecproga czy cos :D Prosilbym o maly opis bo ja jestem lewy ...

Odpowiedzi do Roundsound.amxx :) :

Trafność: 100%

5

Problem z maps.ini !!

Dodałem mapki do maps.ini i na amxmodmenu nie ma wszystkich. a oto mój maps.ini Kod: ; Maps configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/maps.ini ; To use with Maps Menu plugin ; Add in your mod's maps here ; Delete this file ...

Odpowiedzi do Problem z maps.ini !! :

6

Zwykly roundsound

Siema wszystkim :D Mam pytanko czy ktos ma link do najzwyklejszego roundsound? Nie chce zadnych end roundound :P Z gory ...

Odpowiedzi do Zwykly roundsound :

7

Roundsound problem

siema wszystkim! Mam taki problem do pliku sma roundsounda wgralem muze itp przekompilowalem.Na serwie dziala tylko 1 problem np.5 rund ta sama leci potem 5 rund inna itp :/ wie ktos moze jak zrobic zeby co runde ...

Odpowiedzi do Roundsound problem :

8

RoundSound

Pozdrawiam all.Mam taki problem.Pobralem sobei kilka sekund temu muzyczke roundsoudn jednak ze nie potrafie jej wzucic na serwer.Jakby mi kto pomugl byl bym bardzo wdzieczny! P.S jestem nowy na forum jezeli temat sie powtarza to bardzo Przepraszam i ...

Odpowiedzi do RoundSound :

10

Problem z Linijką "; Counter-Strike" w plugins.ini

Witam, chciałbym dodać dzwięki na server.. Ale napotkałem na drodze pewną przeszkodę, a mianowicie : Kod: ; AMX Mod X plugins ; Admin Base - Always one has to be activated admin.amxx; admin base (required for any admin-related) ;admin_sql.amxx; ...

Odpowiedzi do Problem z Linijką "; Counter-Strike" w plugins.ini :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "roundsound.ini"

1

Dodajesz roundsound.amxx do folderu /plugins/,dopisujesz do pliczku plugins.ini

Dodajesz roundsound.amxx do folderu /plugins/,dopisujesz do pliczku plugins.ini w folderze /configs/ na końcu linijkę: roundsound.amxx i wzucasz muze do folderu sound/misc Btw. Musisz nadać nazwy dzwięków takie do jakich jest przystosowany plugin ...

2

musiałeś coś skopsać pokażd roundsound.ini

musiałeś coś skopsać pokażd roundsound.ini ...

3

roundsound masz w rozszerzeniu .ini ? a wrzuciłeś ten dźwięk do sound\misc?

roundsound masz w rozszerzeniu .ini ? a wrzuciłeś ten dźwięk do sound\misc? ...

4

roundsound.ini wklej do cstrike\addons\amxmodx\configs amx_roundsound.amxx do

roundsound.ini wklej do cstrike\addons\amxmodx\configs amx_roundsound.amxx do daj cstrike\addons\amxmodx\plugins Wejdz do plugins.ini, ktora znajduje sie w cstrike\addons\amxmodx\configs I dodaj linijke amx_roundsound.amxx Muzyczke Daj do ...

5

Zmieńw plugins.ini Kod: roundsound.amxx na Kod: roundsound.amxx debug Wtedy

Zmieńw plugins.ini Kod: roundsound.amxx na Kod: roundsound.amxx debug Wtedy pokarze dokładnie w której linijce jest ...

6

w roundsound.ini musisz tez podac sciezke do folderu z dzwiekiem np Kod:

w roundsound.ini musisz tez podac sciezke do folderu z dzwiekiem np Kod: sound/muza/speedin.mp3 sound/muza/killazgroup.mp3 sound/muza/Wychylylybym.mp3 sound/muza/20080319__10_45_01.mp3 sound/muza/mistrzem.mp3 I powinno śmigac :) P.S. muzyczka musi ...

7

fakenmr, zle mowisz w roundsound.ini niepodaje sie scieżki tylko tytul

fakenmr, zle mowisz w roundsound.ini niepodaje sie scieżki tylko tytul utworu.mp3!! masz tu amx_roundsound z mojego serwa!! mi wszystko szmiga!! http://cocoshare.cc/562667960/amx_roundsound.rar Opis instalacji: amx_roundsound.amxx wrzucasz do ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "roundsound.ini"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam