Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: ruszanie broni podczas strzału

Najbardziej trafne tematy dla "ruszanie broni podczas strzału"

1

Zmiana broni i jej ruszanie sie

Witam mialem problemy z CSem (wylaczal mi sie jak probowalem wejsc na niektore serwy) wiec wzialem sciagnalem go na nowo ale inna wersje ogolnie jest lepiej i juz mi sie CS nie wylacza samoistnie ale sa 2 rzeczy ktore mnie denerwuja i nie wiem jak ...

Odpowiedzi do Zmiana broni i jej ruszanie sie :

Trafność: 50%

2

Skrypty do kupywania broni

Możecie Mi powiedzieć jak zrobić te "skrypty" czy jak to się nazywa, ponieważ denerwujące jest co chwile wcisknie klawisza "B" itd. Wiem że można zrobić że jednym klawiszem kupisz sobie wybrane przedmioty typu karabin, granat lub ...

Odpowiedzi do Skrypty do kupywania broni :

3

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP!

CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. W ten sam dzień na nim grałem i nic sie nie działo. Dzieje się też tak z innymi serverami. Ładują się do połowy i ...

Odpowiedzi do CS wyłącza mi się podczas ładowania na server. HELP! :

4

Restart kompa podczas gry

Co może być przyczyną resetowania kompa podczas gry? Sytuacja wyglada tak, że zagram 5 min i sie ...

Odpowiedzi do Restart kompa podczas gry :

5

Blokowanie broni

Jak zablokować broń mając admina na amx? ...

Odpowiedzi do Blokowanie broni :

6

Brak czatu podczas grania na necie=////

podczas grania na necie niemam czatu...poprostu niewidze co pisza inni=( Kumple mowili mi ze musze sciaganac Jave to sciaganole i nadal lipa=( Bylbym wdzieczny za jakas rade lub link do tej JAvy co jest potrzebna do ...

Odpowiedzi do Brak czatu podczas grania na necie=//// :

Trafność: 25%

7

Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P

Witam. Kiedy zaczynam rozgrywkę, po przejściu kilku kroków osoba, którą gram zacina się (dosłownie tego słowa znaczeniu) musze odczekać chwilę zaczym moge się ponownie ruszyć : / i tak cały czas. - . aż mnie zabiją :l Jak byście mogli podsunąć mi ...

Odpowiedzi do Zacina się podczas gry ; / heeeelp :P :

8

zmiana trzymania w reku broni

witam mam taki problem nie wiem jak zmienic reke w ktorej trzymam bron z lewej na prawa w opciach gry nie da rady [ Dodano: Sro 01 Sie, 2007 ] ...

Odpowiedzi do zmiana trzymania w reku broni :

9

Problem ze zmiana trzymania broni

Siema... mam taki maly problem... jak mozna zmienic strone trzymania broni (z lewej reki na prawą) ?????? :neutral: ...

Odpowiedzi do Problem ze zmiana trzymania broni :

10

Nie miły blad podczas grania

jak gram w cssa to wyskauje mi blad moj kolega ma tego samego cssa i ten sam pacth v7 i jemu smiga dobrze prosze o ...

Odpowiedzi do Nie miły blad podczas grania :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "ruszanie broni podczas strzału"

1

Awp - Shoot - Knife - Awp Czyli szybka zmiana broni podczas strzelania z AWP

Awp - Shoot - Knife - Awp Czyli szybka zmiana broni podczas strzelania z AWP Cytat: ;alias w "wait";alias w2 "w;wait";alias w3 "w2;wait";alias w4 "w3;wait";alias w5 "w4;wait";alias +F.23 ...

Trafność: 50%

2

Cytat: Napisał Bulinek O_o Rostrzelamy Miłosiernego ? :D Podczas gry słabo Ci

Cytat: Napisał Bulinek O_o Rostrzelamy Miłosiernego ? :D podczas gry słabo Ci to wychodzi, ale próbuj ...

3

Cytat: Napisał Miłosierny Podczas gry słabo Ci to wychodzi, ale próbuj hahahah

Cytat: Napisał Miłosierny podczas gry słabo Ci to wychodzi, ale próbuj hahahah xD pzodro;p rybak ...

4

antyrash na takich serwerach to jest strzał w dziesiątkę na h1 też by się

antyrash na takich serwerach to jest strzał w dziesiątkę na h1 też by się przydał moim ...

5

ja mam 40 fps podczas gry :D :D 70 wystarczająco

ja mam 40 fps podczas gry :D :D 70 wystarczająco ...

6

zobacz może jak rate ustawisz to coś pomoże a laguje ci podczas gry czy jak

zobacz może jak rate ustawisz to coś pomoże a laguje ci podczas gry czy jak robisz serwer???? tu masz link żeby rate ustawić :* ...

7

Konwerter pliku dem to avi na przykład. Taa wpisz sobie w Google nazwę broni i

Konwerter pliku dem to avi na przykład. Taa wpisz sobie w Google nazwę broni i ci wyjdą google Picture i tam masz A co do serwerów to polecam jeden do ćwiczenie hs (head shot) 85.193.238.186:27015 na tym serwerze możesz tylko zabić gościa HS-em ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "ruszanie broni podczas strzału"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam