Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: ściąganie muzyki z radia winamp

Najbardziej trafne tematy dla "ściąganie muzyki z radia winamp"

1

Jakiej muzyki sluchacie ?

Pisac co kto lubi posluchac :D ja np: lubie posluchac sobie dobrego polskiego hip-hopu (nie verba,mezo,ascetoholix i inne frajery) lubie kawalki od PROSTO. Francuzami i Nygusami z USA tez nie pogardze :D no i jakis dobry housik, electro housikm ...

Odpowiedzi do Jakiej muzyki sluchacie ? :

Trafność: 25%

2

Dodatki do "Radia" w CS

Na wtępie mówie , że sam szukałem materiału użytego w tym temacie ... ok ... zabieram sie do roboty :) Siema , pewnie juz od dawna sie Wam znudziły te dźwięki podczas gry , np . Z+5 = Follow Me (typek mówi po angielsku) . To Tera Wasz Ojciec ...

Odpowiedzi do Dodatki do "Radia" w CS :

3
4

Serwer Radia Mega Party - powraca

Witamy mamy przyjemność poinformować Was ze znany co niektórym forumowiczom serwer radia Mega - Party powraca na nowo a wiec Zapraszam!! .Naprawdę fajni ludzie i fajna atmosferka Pozdrawiam IP: 91.121.81.217:27018 PS Na serwerze zachowujemy kulture ...

6

Puszczanie Muzyki Na Serwie by [GPC] clan

Witam.. ;) Nudzi mi sie w cho**j ;) i postanowiłem wam opisac co zrobic żeby na serwie grała muza dla każdego... ;) a więc tak ... ;) 1. Na samym początku sciągamamy amxxa ;) Gotowy amxx TP 2. Robimy adma itp ... no chyba że już to mamy... ;P 3. ...

Odpowiedzi do Puszczanie Muzyki Na Serwie by [GPC] clan :

8

Poradnik na temat puszczania muzyki w CS'ie

Poradnik ten napisany został z mysla o osobach, ktory nie wiedza, a chcialyby sie dowiedziec, jak puszczac muzyke podczas gry w CS'a przez Steam'a. Wszystko opisuje w kilku krokach, a po przeczytaniu tekstu mysle, ze bedziecie mogli zaprezentowac ...

Odpowiedzi do Poradnik na temat puszczania muzyki w CS'ie :

9

Winamp i pliki muzyczne. DUŻY PROBLEM

No więc tak: Ściągam pliki muzyczne na końcu jego nazwy wpisuję Kod: .mp3 Wtedy plik robi się w formacie mp3. Raz przez przypadek napisałem zamiast Kod: .mp3 napisałem Kod: .wav i nie chciało winampem odtwarzać. Wtedy zmieniłem na inny program ...

10

Zmiana Muzyki w AMX

joł ;-) mam na kompie AMX 1.0 ściągnięty z wiaderka nawet, i moje pytanie jest takie: jak zmienić muzykę żeby zamiast podstawowych dźwięków były moje dźwięki które chce i by one się tez innym ściągały? edytowałem plik: C:\Gry\cs ...

Odpowiedzi do Zmiana Muzyki w AMX :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "ściąganie muzyki z radia winamp"

1

ehhh muzyka to jest dopiero dylemat... ja np. słucham różnej muzyki [to zależy

ehhh muzyka to jest dopiero dylemat... ja np. słucham różnej muzyki [to zależy od nastroju] jak jakiś wqrw jest to słucham rock'u i nu metalu [tj. Disturbed, SOAD, GodSmack, Creed, Bullet For My Valentine, Styles Of Beyond, Static-X, itd...] ufff ...

2

On podał ściąganie a tu ważna jest prędkości wysyłania :lol:

On podał ściąganie a tu ważna jest prędkości wysyłania :lol: ...

3

Sluchajcie a da sie tak zrobic ze te pluginki z radia by pobierali inni

Sluchajcie a da sie tak zrobic ze te pluginki z radia by pobierali inni gracze>? bardzo bym chcial im to udostepnic ...

4

Cytat: Napisał papy jest to jedyny server na ktorym moresz słuchac muzyki

Cytat: Napisał papy jest to jedyny server na ktorym moresz słuchac muzyki musisz tylk o wpisac /playmedia aby słuchac a /stopmedia aby przestac :D:D To nie jest jedyny serwer na którym można słuchać ...

5

Wielkie Dzięki a Znasz Może Jakąs fajną Paczke Muzyki na Server pod koniec

Wielkie Dzięki a Znasz Może Jakąs fajną Paczke muzyki na Server pod koniec rundy?? jak znasz podaj ...

6

dmx_2008, hmm chcesz szybsze ściąganie plików tak?

dmx_2008, hmm chcesz szybsze ściąganie plików tak? ...

7

Według mnie jest to kumpletnie niepotrzebne bo wielu graczy nielubi muzyki w

Według mnie jest to kumpletnie niepotrzebne bo wielu graczy nielubi muzyki w trakcie gry! Ale to juz twoja sprawa:D:D Ja szczerze to niespotkałem się nigdy z takim czymś! ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "ściąganie muzyki z radia winamp"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam