Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: ściaganie muzyki z winampa

Najbardziej trafne tematy dla "ściaganie muzyki z winampa"

1

Jakiej muzyki sluchacie ?

Pisac co kto lubi posluchac :D ja np: lubie posluchac sobie dobrego polskiego hip-hopu (nie verba,mezo,ascetoholix i inne frajery) lubie kawalki od PROSTO. Francuzami i Nygusami z USA tez nie pogardze :D no i jakis dobry housik, electro housikm ...

Odpowiedzi do Jakiej muzyki sluchacie ? :

Trafność: 33.33%

2

ściaganie bana

siema. mam pytanie /wiem że może troche głupie ale jestem noobem/ otóż robiłem serwer przez DEDICATED SERVER. dałem takiemu gościowi bana i chciałbym go z niego ściągnąc. wchodze na BANS,zaznaczam i daje REMOVE a tu nic. nie usuneło go. co teraz?? ...

Odpowiedzi do ściaganie bana :

4

Puszczanie Muzyki Na Serwie by [GPC] clan

Witam.. ;) Nudzi mi sie w cho**j ;) i postanowiłem wam opisac co zrobic żeby na serwie grała muza dla każdego... ;) a więc tak ... ;) 1. Na samym początku sciągamamy amxxa ;) Gotowy amxx TP 2. Robimy adma itp ... no chyba że już to mamy... ;P 3. ...

Odpowiedzi do Puszczanie Muzyki Na Serwie by [GPC] clan :

5
6

Poradnik na temat puszczania muzyki w CS'ie

Poradnik ten napisany został z mysla o osobach, ktory nie wiedza, a chcialyby sie dowiedziec, jak puszczac muzyke podczas gry w CS'a przez Steam'a. Wszystko opisuje w kilku krokach, a po przeczytaniu tekstu mysle, ze bedziecie mogli zaprezentowac ...

Odpowiedzi do Poradnik na temat puszczania muzyki w CS'ie :

7

Zmiana Muzyki w AMX

joł ;-) mam na kompie AMX 1.0 ściągnięty z wiaderka nawet, i moje pytanie jest takie: jak zmienić muzykę żeby zamiast podstawowych dźwięków były moje dźwięki które chce i by one się tez innym ściągały? edytowałem plik: C:\Gry\cs ...

Odpowiedzi do Zmiana Muzyki w AMX :

8

BRAK MUZYKI!!!!

Witam wszystkich:) Mam mały problem z muzyką na końcu rundy:( Zrobiłem wszystko tak jak napisali na http://www.wiaderko.com/hlds/konfigu...rwera/art/1389 Wszystko fajnie pięknie:muzyka sie niby sciąga jednak po wygranej Rundzie sie nie odpala :( ...

Odpowiedzi do BRAK MUZYKI!!!! :

9

Ściaganie torrenty

Witam Mam pytanie do Was:D. Mianowicie ściągnołem sobie program BitComet powszechnie znany, jest to program za pomocą którego możemy ściągac ''torrenty''. Tu moje pytanie mam ten programik i holera nie wiem dlaczego mam straszne słabą prędkośc nie ...

Odpowiedzi do Ściaganie torrenty :

10

Jakiej Muzyki Słuchacie

Tutaj mozna zapodac jakies fajne kawałki waszych ulubionych zespołów i pochwalic sie jaka muze słuchacie ...

Odpowiedzi do Jakiej Muzyki Słuchacie :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "ściaganie muzyki z winampa"

1

ehhh muzyka to jest dopiero dylemat... ja np. słucham różnej muzyki [to zależy

ehhh muzyka to jest dopiero dylemat... ja np. słucham różnej muzyki [to zależy od nastroju] jak jakiś wqrw jest to słucham rock'u i nu metalu [tj. Disturbed, SOAD, GodSmack, Creed, Bullet For My Valentine, Styles Of Beyond, Static-X, itd...] ufff ...

2

też tak mam i wydaje mi się zo to przez winampa, zainstaluj jakąś inna wersję

też tak mam i wydaje mi się zo to przez winampa, zainstaluj jakąś inna wersję ...

3

Cytat: Napisał papy jest to jedyny server na ktorym moresz słuchac muzyki

Cytat: Napisał papy jest to jedyny server na ktorym moresz słuchac muzyki musisz tylk o wpisac /playmedia aby słuchac a /stopmedia aby przestac :D:D To nie jest jedyny serwer na którym można słuchać ...

4

Wielkie Dzięki a Znasz Może Jakąs fajną Paczke Muzyki na Server pod koniec

Wielkie Dzięki a Znasz Może Jakąs fajną Paczke muzyki na Server pod koniec rundy?? jak znasz podaj ...

5

Według mnie jest to kumpletnie niepotrzebne bo wielu graczy nielubi muzyki w

Według mnie jest to kumpletnie niepotrzebne bo wielu graczy nielubi muzyki w trakcie gry! Ale to juz twoja sprawa:D:D Ja szczerze to niespotkałem się nigdy z takim czymś! ...

6

Taka jeswt scieżka muzyki Cytat: sound/ultimate_sounds a nie jak gordon ci

Taka jeswt scieżka muzyki Cytat: sound/ultimate_sounds a nie jak gordon ci mowil sound/misc sam bład ci pokazuje skad nie moze zatransferować ...

7

Mam te dzwięki.. nawet jak zmienie.. nazwe tej muzyki.. to nadal jest ten..

Mam te dzwięki.. nawet jak zmienie.. nazwe tej muzyki.. to nadal jest ten.. komunikat.. ?.. dałem do folderu sound ten dzwiek i nic..:/:/.. a ztym beep.. to tak jakby było wyciszone..:/ [ Dodano: Pią 16 Lis, 2007 ] Ufff.. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "ściaganie muzyki z winampa"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam