Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: ściąganie piosenek na mp3

Najbardziej trafne tematy dla "ściąganie piosenek na mp3"

1

Efektowne sciaganie mp3, mp4 , avi itp..

Wchodzimy na google i wpisujemy ?intitle:index.of? mp3 nazwa Tam gdzie nazwa to nazwa utowru Tam gdzie mp3 .. mozemy zmienic na mp4 avi itp ...

Odpowiedzi do Efektowne sciaganie mp3, mp4 , avi itp.. :

2

mp3 za free

witam wypowieadajcie sie skad sciagacie mp3:Pja mam np 2 sposoby;p 1 sposob to wchodzimy na google wpisujemy ?intitle:index.of? mp3 nazwa (tam gdzie nazwa to tytul utworu lub wykonawca) 2 sposob to wchodziny tu http://www.slsknet.org/ dalej dawnload ...

Odpowiedzi do mp3 za free :

Trafność: 33.33%

3

Jak przerobic mp3 na wav z małym rozmiarem

Siemka. Chodzi mi tu jak mam przerobić z .mp3 na .wav tzn wiem jak przerobić tylko chodzi o to żeby zajmowały po 200kb a nie 3mb ;S. Z góry thx za odp. Pozdrawiam. ...

Odpowiedzi do Jak przerobic mp3 na wav z małym rozmiarem :

4

problem z mp3-wav_player

wszystko ok plugin wgralem ale mam problem z muzyka plugin dziala normalnie tylko muzyki nie chce czytac wpisuje amx_playlist i nie ma zadnej piosenki piosenki wgralem do sound/misc wiem ze do kazdej piosenki musi byc jakis plik .ztmp czy cos ...

Odpowiedzi do problem z mp3-wav_player :

5

Jak wgrać dźwięk typu .mp3 na koniec rundy

Wiel osób ma problemy z roundsound , bo nieumie kompilować , przerabiać itp.... Ja wam zapodam bardzo łatwy sposób , aby wgrać .mp3 na koniec roundy... Plugin ściągnełem z forum ledsplej , ale tam niezbyt dokładnie jest opisany... Więc jazda... 1) ...

Odpowiedzi do Jak wgrać dźwięk typu .mp3 na koniec rundy :

6

Muzyka na koniec rundy End Round Sounds - pliki mp3

Jak w temacie... Muzyka na koniec rundy w plikach mp3 - co za tym idzie mniej zajmują pliki, dzięki czemu gracze szybciej wejdą na Twój serwer. Jest to przerobiony plugin emdmapsounds, działa na 100%. Do pliku endroundsounds.cfg wpisujemy dokładne ...

7

Endroundsounds .mp3 + piosenki (dla zielonych)

Jest to Przerobka tematu Seby. Sam mialem problem ze zrobieniem tego na serverze, ale dzisiaj do tego doszedlem.... Wiec pluginy i wszystko jest od Seby(jego prawa autorskie:P) i troszke ode mnie... Pliki sam wycinalem.... W załączniku macie pliki: ...

Odpowiedzi do Endroundsounds .mp3 + piosenki (dla zielonych) :

8

.mpge > mp3 || szlocham o pomoc ;) pomóżcie

Siema, mam takie uno problemo z muzyczką :???: no wiec od czasu do czasu sciągam sobie nuty z www.wrzuta.pl czyli za pomocą www.zrzuta.eu no i mam taki problem ponieważ pliki te są w formacie .mpga i tylko winamp mi je odtwarza szukam programu lub ...

Odpowiedzi do .mpge > mp3 || szlocham o pomoc ;) pomóżcie :

9

Dzwięk .mp3

Mam pytanie zrobiłem tak jak Seba napisał i tak jak ten 2 koleś. Lecz odtwarza mi się tylko ostatni dźwięk co mam zrobić? Proszę o odpowiedz EDIT Wgrałem plugin i w consoli pisze: Invalid file type...skipping download of sound/misc/stop.mp3 Invalid ...

Odpowiedzi do Dzwięk .mp3 :

10

Plugin z mp3.

Poszukuje pluginu który odtwarzał by osobno dzięki dla ct i terro. Dzwięki były by w formacie mp3 i odtwarzane by były na koniec rundy. Plugin by Seba odtwarza tylko 1 losowy wybrany dźwięk. A plugin z drugiego przyklejonego poradnika odtwarza ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "ściąganie piosenek na mp3"

1

Podał byś z .wav ? bo z MP3 nie mam takich krótkich piosenek :/. Z góry dzięki

Podał byś z .wav ? bo z mp3 nie mam takich krótkich piosenek :/. Z góry dzięki (SRY że odrazu nie ...

Trafność: 66.67%

2

mam chyba cos takiego ale muzyczka nie jest w formacie mp3 tylko w wav wiec

mam chyba cos takiego ale muzyczka nie jest w formacie mp3 tylko w wav wiec jesli bardzo ci zalerzy na nim moge ci wyslac (ps. muzyczke do tego plugina sam wybieralem:P) ...

3

On podał ściąganie a tu ważna jest prędkości wysyłania :lol:

On podał ściąganie a tu ważna jest prędkości wysyłania :lol: ...

4

ErwiN_, nawet nie wiem jakiego formatu MP3 wymaga CS, ale jak chcesz przerobić

ErwiN_, nawet nie wiem jakiego formatu mp3 wymaga CS, ale jak chcesz przerobić nutke na WAV to pamiętaj że ma być w formacie ...

5

Lub tak: Kod: to_czego_szukamy filetype:mp3 ofkorz to_czego_szukamy to nazwa a

Lub tak: Kod: to_czego_szukamy filetype:mp3 ofkorz to_czego_szukamy to nazwa a to mp3 jest przykładowe ...

6

Ja uzywam ?intitle:index.of? mp3 nazwa .. wedlug mnie najlepszy sposob ,, nie

Ja uzywam ?intitle:index.of? mp3 nazwa .. wedlug mnie najlepszy sposob ,, nie trzeba czekac ...

7

ale mozna tam odniesc sie do pliku sound/misc/dzwiek.mp3 ??

ale mozna tam odniesc sie do pliku sound/misc/dzwiek.mp3 ?? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "ściąganie piosenek na mp3"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam