Wyniki szukania dla: ściągnij na komputer sims 2 zwierzaki | Najbardziej trafne tematy dla "ściągnij na komputer sims 2 zwierzaki" 1 Siostra męczyła mnie żebym jej ściągnął simsy 2 zwierzaki no i ściągnąłem zainstalowałem i prosi mnie włóż do napędu Gre The sims 2, wkładam płytkę i jej nie znajduje (bez tego nie mozna skończyć instalacji). Szukałem i nie moge znaleść odpowiedzi ... Odpowiedzi do Sims 2 zwierzaki : Trafność: 50% 2 j.w komputer sie zawiesza czasem odrazu po włączeniu gry a czasem gram nawet 2 h i nic i pozniej znów to samo w czym problem?? prosze o ... Odpowiedzi do w trakcie gry lub po włączeniu komputer mi sie zawiesza : 3 Witam. Mam nielada problem. Po uruchomieniu CSa 1.6 NonSteam, podłączam się do serva, po czym komputer gubi sieć. Po wyłączeniu gy, pokazuje się komunikat mojego Antyhackera (Kaspersky AntiHacker). Komunikat brzmi tak: Cytat: Uwaga! 12 stycznia 2008 ... Odpowiedzi do Minuta gry, atak na komputer : Trafność: 25% 4 http://www.albinoblacksheep.com/flash/mind To polega na tym że wybierasz sobie jakiś numer od 11 do 99 np. 28 czyli dodajesz 2 + 8 = 10 potem 28 - 10 = 18 szukasz 18 na tabeli zapamiętujesz obrazek i klikasz na Kule I jak zdziwiony? Acha i Nie mam ... Odpowiedzi do Komputer czyta ci w myślach?? : Trafność: 25% 5 ... Odpowiedzi do Komputer a laptop : Trafność: 25% 6 Witam , Mam zamiar kupic nowy komputer tutaj link: http://www.komputronik.pl/komputery_...elny,id,48586/ czy sie oplaca i jak bym chcial postawic server to ile slotow by bylo ??? internet by byl hmm ... Odpowiedzi do Mam zamiar kupic nowy komputer : Trafność: 25% 7 Temat do zamkniecia! Powód: Przez pomyłkę zrobiłem dwa takie same. ... Odpowiedzi do Nowy komputer?! : 8 Witam, Tak jak w temacie mam pytanie, otóż zamierzam sobie kupić jakiś nowy komputer. Chciałbym kupić laptopa, lecz wszyscy w rodzinie namawiają mnie do kupna zwykłego komputera ale dla mnie już taki jest nie potrzebny. Chciałbym kupić coś małego, ... Odpowiedzi do Nowy komputer?! : Trafność: 25% 9 ... Odpowiedzi do Mój komputer : Trafność: 25% 10 ... Odpowiedzi do Komputer problem : Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "ściągnij na komputer sims 2 zwierzaki" 1 Ściągnij kilka różnych wersji ,zainstaluj patcha v23 ,wyczyść komputer antywirusem i jakimiś programami . Cytat: Pomogłem daj pomógl Za takie coś możesz dostać najwyżej ... Trafność: 50% 2 Przeskanuj komputer najpierw np: MKS online: Skaner On-line , a potem ściągnij np Ad-aware i przeskanuj jeszcze ... Trafność: 50% 3 Kiedy zainstalujesz gre The sims 2 zwierzaki , zacznie cie prosić o włożenie płyty . W tej chwili zresetuj komputer . DZIAŁA ... Trafność: 50% 4 Cytat: Napisał Jahman123 Kiedy zainstalujesz gre The sims 2 zwierzaki , zacznie cie prosić o włożenie płyty . W tej chwili zresetuj komputer . DZIAŁA ! jak zrestartuje kopmpa to nie będzie prosić o ... Trafność: 50% 5 Jak wogole sciagnac sims 2 zwierzaki ...?? prosze pomozcie :) czekam na odpowiedz ... Trafność: 50% 6 Sciągnij jeszcze raz pluga ... Trafność: 25% 7 Wiem !!!!!!! Grał na serwerze deathmatch ściągnij se plugin i na przyszłość pisz jak człowiek PzdR ... Trafność: 25% Tagi powiązane z tematami szukania dla "ściągnij na komputer sims 2 zwierzaki" | 
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|