Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: ściągnij na komputer sims 2 zwierzaki

Najbardziej trafne tematy dla "ściągnij na komputer sims 2 zwierzaki"

1

Sims 2 zwierzaki

Siostra męczyła mnie żebym jej ściągnął simsy 2 zwierzaki no i ściągnąłem zainstalowałem i prosi mnie włóż do napędu Gre The sims 2, wkładam płytkę i jej nie znajduje (bez tego nie mozna skończyć instalacji). Szukałem i nie moge znaleść odpowiedzi ...

Odpowiedzi do Sims 2 zwierzaki :

Trafność: 50%

2

w trakcie gry lub po włączeniu komputer mi sie zawiesza

j.w komputer sie zawiesza czasem odrazu po włączeniu gry a czasem gram nawet 2 h i nic i pozniej znów to samo w czym problem?? prosze o ...

Odpowiedzi do w trakcie gry lub po włączeniu komputer mi sie zawiesza :

3

Minuta gry, atak na komputer

Witam. Mam nielada problem. Po uruchomieniu CSa 1.6 NonSteam, podłączam się do serva, po czym komputer gubi sieć. Po wyłączeniu gy, pokazuje się komunikat mojego Antyhackera (Kaspersky AntiHacker). Komunikat brzmi tak: Cytat: Uwaga! 12 stycznia 2008 ...

Odpowiedzi do Minuta gry, atak na komputer :

Trafność: 25%

4

Komputer czyta ci w myślach??

http://www.albinoblacksheep.com/flash/mind To polega na tym że wybierasz sobie jakiś numer od 11 do 99 np. 28 czyli dodajesz 2 + 8 = 10 potem 28 - 10 = 18 szukasz 18 na tabeli zapamiętujesz obrazek i klikasz na Kule I jak zdziwiony? Acha i Nie mam ...

Odpowiedzi do Komputer czyta ci w myślach?? :

6

Mam zamiar kupic nowy komputer

Witam , Mam zamiar kupic nowy komputer tutaj link: http://www.komputronik.pl/komputery_...elny,id,48586/ czy sie oplaca i jak bym chcial postawic server to ile slotow by bylo ??? internet by byl hmm ...

Odpowiedzi do Mam zamiar kupic nowy komputer :

8

Nowy komputer?!

Witam, Tak jak w temacie mam pytanie, otóż zamierzam sobie kupić jakiś nowy komputer. Chciałbym kupić laptopa, lecz wszyscy w rodzinie namawiają mnie do kupna zwykłego komputera ale dla mnie już taki jest nie potrzebny. Chciałbym kupić coś małego, ...

Odpowiedzi do Nowy komputer?! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "ściągnij na komputer sims 2 zwierzaki"

1

Ściągnij kilka różnych wersji ,zainstaluj patcha v23 ,wyczyść komputer

Ściągnij kilka różnych wersji ,zainstaluj patcha v23 ,wyczyść komputer antywirusem i jakimiś programami . Cytat: Pomogłem daj pomógl Za takie coś możesz dostać najwyżej ...

2

Przeskanuj komputer najpierw np: MKS online: Skaner On-line , a potem ściągnij

Przeskanuj komputer najpierw np: MKS online: Skaner On-line , a potem ściągnij np Ad-aware i przeskanuj jeszcze ...

3

Kiedy zainstalujesz gre The sims 2 zwierzaki , zacznie cie prosić o włożenie

Kiedy zainstalujesz gre The sims 2 zwierzaki , zacznie cie prosić o włożenie płyty . W tej chwili zresetuj komputer . DZIAŁA ...

4

Cytat: Napisał Jahman123 Kiedy zainstalujesz gre The sims 2 zwierzaki ,

Cytat: Napisał Jahman123 Kiedy zainstalujesz gre The sims 2 zwierzaki , zacznie cie prosić o włożenie płyty . W tej chwili zresetuj komputer . DZIAŁA ! jak zrestartuje kopmpa to nie będzie prosić o ...

5

Jak wogole sciagnac sims 2 zwierzaki ...?? prosze pomozcie :) czekam na

Jak wogole sciagnac sims 2 zwierzaki ...?? prosze pomozcie :) czekam na odpowiedz ...

6

Sciągnij jeszcze raz pluga

Sciągnij jeszcze raz pluga ...

7

Wiem !!!!!!! Grał na serwerze deathmatch ściągnij se plugin i na przyszłość

Wiem !!!!!!! Grał na serwerze deathmatch ściągnij se plugin i na przyszłość pisz jak człowiek PzdR ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "ściągnij na komputer sims 2 zwierzaki"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam