Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: serwer linux od podstaw

Najbardziej trafne tematy dla "serwer linux od podstaw"

1

Serwer HLDS na Linux Mandriva

Wie ktoś jak sie stawia serwer na mandrivie ? za pare dni instaluje i szukam poradnika o stawianiu serwera krok po korku plz pomozcie ...

Odpowiedzi do Serwer HLDS na Linux Mandriva :

3

Serwer ts na linux

Wie, może ktoś jak postawić serwer Ts na linuxie :D ? Przez ssh.. Mam tutaj taki tutek, ale nic z niego nie rozumiem: ...

Odpowiedzi do Serwer ts na linux :

4

Serwer od PODSTAW

Chciałbym tutaj poruszyć wątek postawienia serwera od podstaw bo kompletnie jestem zielony :/ a chciałbym postawić ładny serwer bo na sprzęcie : Procesor dwu rdzeniowy Intel Pentium 3Ghz, 3 GB ramu z Góry dziękuje ... ...

Odpowiedzi do Serwer od PODSTAW :

Trafność: 66.67%

5

Counter-Strike Source Serwer Linux Nonsteam

Witam. Posiadam serwer dedykowany dobrej klasy. Z chęcią podejmę współpracę nad uruchomieniem serwera srdcs nonsteam na linuxie Dla takiej osoby która pomoże uruchomić serwer nonsteam tak by ludzie mogli wejść dam posadę h@ Chodzi mi o biharki które ...

Odpowiedzi do Counter-Strike Source Serwer Linux Nonsteam :

6

Linux - serwer nie jest widoczny publicznie

Witam! Mam mały problem, chciałbym aby mój serwer postawiony na linuxIE (dokładniej DEBIAN) był widoczny w zakładce INTERNET. serwer odpalam z komendy: screen -A -m -d -S hlds ./hlds_run -game cstrike +ip ip.de.internet +port 27015 +sv_lan 1 ...

Odpowiedzi do Linux - serwer nie jest widoczny publicznie :

8

Polski dobry SERWER !!!! Zapraszamy czynny 24/7!!!

serwer 24/7 IP: 195.114.0.27:27159 Haslo: lol serwer wykupiony w gamepad.pl wiec pingi bardzo małe prosze tutaj o komentarze o serwerze!!! ...

Odpowiedzi do Polski dobry SERWER !!!! Zapraszamy czynny 24/7!!! :

9

[POLSKI].:Wishmaster's:. serwer WAR3 MOD

zapraszam na moj serwer srwer NON-STEAM z w3 modem dopiero sie rozwija przyjme wszystkie uwagi Mapki: różne ale raczej de_ lub cs_ Sloty: 12 jakby cos to pozniej moge dac wiecej Pingi: niewiem, serwer w fazie testów Ip: ...

Odpowiedzi do [POLSKI].:Wishmaster's:. serwer WAR3 MOD :

10

serwer

siema jak zrobie serwer {mam neo 1mb/s} i nie ma go na liscie serwerów jak postawie serwera to nikt sie do mnie nie odłacza ;/ siedze sam na serwesze ;/ i jak zrobic zeby ja miał miejsze lagi bo sam mam 100 ppingu ;/ jestem zielony w ...

Odpowiedzi do serwer :

Trafność: 33.33%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "serwer linux od podstaw"

1

Dlatego Linux Powerr pod serwer niema cos sie bawic w Winde Przyslali mi Linuxa

Dlatego linux Powerr pod serwer niema cos sie bawic w Winde Przyslali mi linuxa i jak kupie nowego kompa to zainstaluje i zobaczymy o ile jest stabilniejszy od Windy ...

2

Wchodzisz na www.sxe-cs.blo.pl sciagasz Linux Serwer 5.2.4.4 (mozliwe ze

Wchodzisz na www.sxe-cs.blo.pl sciagasz linux serwer 5.2.4.4 (mozliwe ze sciagales dla windowsa) rozpakowujesz tworzysz folder sxei a w nim dlls. Do folderu dlls wklejasz sxei_mm_i386.so a do sxei instalacao.txt instalacion.txt install.txt sxei.ini. ...

3

konrado345, a te dane do pliku się zapisują? Jak serwer linux to mu chmody

konrado345, a te dane do pliku się zapisują? Jak serwer linux to mu chmody nadaj na ...

4

A ktore najlepiej sciagnac?? Serwer stoji na linux.

A ktore najlepiej sciagnac?? serwer stoji na linux. ...

5

serwer stoi na linux czy windowsie? dobrego amxxa sciagles? [ Dodano: Sob 12

serwer stoi na linux czy windowsie? dobrego amxxa sciagles? [ Dodano: Sob 12 Sty, 2008 ] spróbuj z amxx ...

6

Avenger, co do sxe , serwer linux , windows ...

Avenger, co do sxe , serwer linux , windows ... ...

7

Też w sumie Ci moge założyć strone z podstawą webspella bo mam wolny serwer

Też w sumie Ci moge założyć strone z podstawą webspella bo mam wolny serwer hostingowy. jak coś to pisz gg ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "serwer linux od podstaw"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam