Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: serwer pack tp amx download 2008

Najbardziej trafne tematy dla "serwer pack tp amx download 2008"

1

Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD.

Witam wszystkich czytajacych!! Chciałem zaprosic wszystkich graczy do fragowania na serwerze klanu Max Intensive. Miła atmosferka, zero aima,zero wh.Na serwerze jest Halguard(program antycziterski) i amx najnowszy. serwer stoi 24h/7. IP : ...

Odpowiedzi do Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD. :

2

SERWER CS NONSTEAM z modem AMX

...

Trafność: 40%

3

Skad wziąść działającego AMX na serwer shooters.pl

Potrzebuje działającego, sprawdzonego amxx na serwer shooter.pl Prosiłbym również o jakąś instrukcje do niego... Mogą być gotowe paczki tylko nie duże i bez pluginu "Warcraft" Najlepsze odpowiedzi wynagrodze "pomógł" ...

Odpowiedzi do Skad wziąść działającego AMX na serwer shooters.pl :

4

Szkam bardzo dobrego amx na SERWER LAN

Witam, Szukam Bardzo Dobrego amx na serwer LAN..(z pluginami itp.) Za wszelką pomoc wielkie dzięki ...

Odpowiedzi do Szkam bardzo dobrego amx na SERWER LAN :

5

Serwer Pack

Witam potrzebuję serwer pack, nie znam się zbytnio na pluginach więc bd pisał to co chce żeby było na serwie. VAC2; skanowanie (pokazuje ilość zabranych hp na środku ekranu), muzyczka na koniec rundy, polski multikill, high ping kicker, nozowka + ...

Odpowiedzi do Serwer Pack :

6

Serwer 24h i AMX

Mógłby ktoś mi napisać dokładną instrukcję jak zainstalować amxmodx w serwerze 24h? Podajcie przynajmniej link do jakiegoś poradnika. Ale nie chce poradnika na zwykły serwer jak dać amx tylko 24h (FTP) Prosze o ...

Odpowiedzi do Serwer 24h i AMX :

7

Serwer amx (nonsteam) -admini-problem

Mam taki problem niedwno zamowilem sobie serwer na gamepadzie dostalem ip skonfigurowalem serwer ale nie udalo mi sie dodac admina. robilem wszystko. korzystalem z wielu zrodel internetowych i nic. najpierw dopisywalem do users.ini: ; ...

Odpowiedzi do Serwer amx (nonsteam) -admini-problem :

8

AmX Mod X Pack Server by HuNTeR v1.0

Name : pack Server by HuNTeR Version : 1.0 Autor : HuNTeR Opis : Z nudów zrobiłem mały server pack myśle , że się przyda ! Prosze o komentarze ! Prosze zgłaszać błędy download : Mirror #1 by wyslijplik.pl Mirror #2 by sendspace.pl Plugins.ini : ...

Odpowiedzi do AmX Mod X Pack Server by HuNTeR v1.0 :

9

Serwer shooters.pl i amx

Jak w temacie. Kupilem prywatny serwer na shooters.pl i dostalem konto ftp na ktore wchodze przez comandera. Wszystko wrzucam ale amx nie dziala. Wrzucam amxa do folderu /cstrike/... ale po restartnieciu serwera na stronce i tak amx nie dziala;\ ...

Odpowiedzi do Serwer shooters.pl i amx :

10

Serwer Pack Dla FFA!!

Witam Poszukuje amxX Gotowac ale samego z /rank /stats itp. Poniewaz nie chce aby serwer byl zapchany!!! Prosze o ...

Odpowiedzi do Serwer Pack Dla FFA!! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "serwer pack tp amx download 2008"

1

ť Download: 1. AMX Mod X 1.76a Pack v1.0 + GunGame, HL Guard TurboUpload ť

ť download: 1. amx Mod X 1.76a pack v1.0 + GunGame, HL Guard TurboUpload ť Poprawki do pack v1.x: (musisz instalować każdą po kolei) 1. Ściągnij! 2. Ściągnij! 3. ...

Trafność: 60%

2

Super PACK POZDRO ZAPRASZAM NA SERWER Hard-Team [ Dodano: Sro 23 Sty, 2008 ]

Super pack POZDRO ZAPRASZAM NA serwer Hard-Team [ Dodano: Sro 23 Sty, 2008 ] Super pack POZDRO ZAPRASZAM NA serwer Hard-Team ...

3

nie mam amx na nim .czysty serwer. [ Dodano: Czw 14 Lut, 2008 ] to skoro nie

nie mam amx na nim .czysty serwer. [ Dodano: Czw 14 Lut, 2008 ] to skoro nie moge uzywac rcona to czy jak zainstaluje amxmodx (bez pluginow samego amxx) to jak teraz mam7-8 slotow to jest juz maks to z amxx ile ...

4

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym go zalozyc z łączem 1mb neostrada prosze o odpowiedz na gadu gadu 8025460 bardzo prosze o ...

5

Mam tylko amx moda i metamoda bez żadnych pluginów robie serwer przez HLDS

Mam tylko amx moda i metamoda bez żadnych pluginów robie serwer przez HLDS (patch 23) ...

6

AMX Dla Leniwych[/b] Download http://www.sendspace.com/file/ykcaqv Instalacja :

amx Dla Leniwych[/b] download http://www.sendspace.com/file/ykcaqv Instalacja : 1.Rozpakowywujemy plik... (najlepiej na pulpicie) 2.Wchodzimy do ...amx Dla Leniwychaddonsamxmodxscripting... i sprawdzamy czy są tam pliki z rozszerzeniem *.sma (jeśli ...

7

Super serwer Mili admini fajny amx Polecam !!

Super serwer Mili admini fajny amx Polecam !! ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "serwer pack tp amx download 2008"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam