Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: serwery cs 1.6 gamecenter

Najbardziej trafne tematy dla "serwery cs 1.6 gamecenter"

1

Serwery

Gdy chce wejść na jakikolwiek serwer pisze mi Bad command character in client command Jak zrobić żebym mógł ...

Trafność: 33.33%

2

Sprzedam tanio serwery do CS!!

Mam znajomego ktory sprzedaje serwery do Counter-Strike. Ponizej podaje cennik tych o to serwerow. Moim zdaniem najlepsze serwery Dodam, ze serwery "stoja" w serwerowni IKS - tam gdzie IKs FFA czy TP - kazdy nonsteamowiec wie ocb serwery ...

Odpowiedzi do Sprzedam tanio serwery do CS!! :

4

serwery counter-strike non-steam VAC

Witam. Mam prośbę, zna ktoś jakieś serwery counter-strike non-steam z VAC? Jak tak to bardzo proszę o podanie ip... Dzięki... ...

Odpowiedzi do serwery counter-strike non-steam VAC :

5

NOWA FIRMA! TANIE SERWERY ZASPONOSRUJE JAKIS KLAN!

Witam. Otworzylismy nowa firme, serwery juz od 10zl! Dla dobrych klanow przygotowalismy sponsoring, zamowienia prosimy skladac na naszej stronie ...

6

Zagraniczne serwery:)

Siemka czy mozecie dac jakies fajne zagraniczne serwery??? Z grory THX:) ...

Odpowiedzi do Zagraniczne serwery:) :

7

Serwery cs:s

witam kilka serwerow;o 158.197.240.241:27017 23/24 Linux www.cstrike.sk | Delta 193.0.240.52:27015 1/18 Linux (VAC) game.ck.ua CS:Source #2 (CW) 193.138.144.36:27015 0/32 Linux WarZone CS:Source Play Server 193.2.60.245:27015 14/20 Linux (VAC) ...

Odpowiedzi do Serwery cs:s :

9

Sprzedam Serwery CS 1.6

Witam oferujemy ciekawa oferte hostingu gier siecowych. Oferta dla CS 1.6 - PUBLICZNY - 16 slotow - dostep do ftp - gratis ts2 - ping 30-60ms - opłata miesięczna 70zl - PUBLICZNY - 14 slotow - dostep do ftp - gratis ts2 - ping 30-60ms - opłata ...

Odpowiedzi do Sprzedam Serwery CS 1.6 :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "serwery cs 1.6 gamecenter"

1

2 serwery normal ping po 16 slot na kazdym a drugi HIGH PING (np. powyżej 80).

2 serwery normal ping po 16 slot na kazdym a drugi HIGH PING (np. powyżej 80). uwzam ze to durne malo ludu by gralo na nim wiem tyle zeby sie nie opylalo przewzanie ludzie chca grac na malych pingach nie bylo by satysfakci i nikt by nie grywal ...

2

mam to samo z tym ze niektore serwery dzialaja np. lagownia.pl ale wiaderkowy

mam to samo z tym ze niektore serwery dzialaja np. lagownia.pl ale wiaderkowy juz mi nie ...

3

ale wy może próbujecie wchodzić na serwery steam i dlatego wam tak pisze

ale wy może próbujecie wchodzić na serwery steam i dlatego wam tak pisze ...

4

refresz kupujcie serwery!:P polecam tanio

refresz kupujcie serwery!:P polecam tanio ...

5

przypominam ze serwery sa wciaz do sprzedania jest ich duzo polecam:P podro::P

przypominam ze serwery sa wciaz do sprzedania jest ich duzo polecam:P podro::P ...

6

Chciałbym się zapytać, czy ta oferta jest wiarygodna i czy serwery chodzą

Chciałbym się zapytać, czy ta oferta jest wiarygodna i czy serwery chodzą naprawdę sprawnie bo jestem zainteresowwany kupnem ...

7

Mam problem:( Chciałem sobie zagrac w CS-a bez steam-a i znalazlem serwery itd.

Mam problem:( Chciałem sobie zagrac w CS-a bez steam-a i znalazlem serwery itd. juz sie cieszylem ze sobie pogram a tu lipa przy laczeniu do serwera wyswietla sie komunikat Your .dll [cl_dlls\client.dll] differs form the server's. PROSZE O ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "serwery cs 1.6 gamecenter"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam