1
o lol, ja sie nigdy nie moge dostac na serwery xD ale jak wejde na ffa to zawsze jakis cziter musi grać :/ na 4Fun jeszcze sie nie dostałem, ale mam zamiar ...
Trafność: 66.67%
2
Też mogę klepać paki na serwery: -4FuN -ffa -TP -SJ I Inne. Też za free i od amxx 1.76b do amxx 1.8 Linux i Windows. + Darmowa ...
3
Cytat: Napisał eMCe_OctOpuS O SA serwery TP, nie ffa. Wiec prosze nie piszcie glupot, typu to pseudo TP, bo ludzie ktorzy graja na serwerach dlugo WYSMIALI BY WAS za to :lol: :lol: to są serwery dla cziterów powiedz mi kiedy tam ostatnio TP było? ...
4
Cytat: Napisał seba Cytat: Napisał eMCe_OctOpuS O SA serwery TP, nie ffa. Wiec prosze nie piszcie glupot, typu to pseudo TP, bo ludzie ktorzy graja na serwerach dlugo WYSMIALI BY WAS za to :lol: :lol: to są serwery dla cziterów powiedz mi kiedy tam ...
5
lolz To nie jest żadne FragMovie ..... Mamy aim . fy itd serwery ffa pff...... Akcje ? Normalne akcje nic specjalnego ...... Montaż słaby :/ Muzyka nie pasuje :/ ...
6
Stronka www.strikers.pl Dwa serwery 1 ffa 18 slotowy a drugi 11 slotów do cw. 2 kanały TS jeden 24 sloty drugi ...
7
Fajne serwery:)) tylko że popularny jest ffa, lecz na innych gra mniej ludzi ale są pory kiedy wszystkie serwery są FULL :)) dlamnie bomba serwery:), mili admini, szczególnie KORNEL który jest zajeśmieszny <lol2> gratuluje wam go :) jak i ...