Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: serwery do cs 1.6 super hero mod

Najbardziej trafne tematy dla "serwery do cs 1.6 super hero mod"

1

moc w super hero mod

co zrobicj w hero mod zeby uzywac moc biore np. gambita i chce uzyc moc ale nei potrafie /; prosze o ...

Odpowiedzi do moc w super hero mod :

Trafność: 60%

2

Super Hero Mod

Witam! Zainstalowałem sobie na serwer super hero mod! Wszystko cacy, włączam, działa all ok. Dodałem nowe postacie, do plugins, scripting i do shero.cfg ale, dlaczego ich nie ma w grze? Powie mi ktoś? To jest mój jedyny problem z tym:( Obiecuje ...

Odpowiedzi do Super Hero Mod :

3

Większy lvl - Super Hero Mod

Witam! Na ostanie pytanie nie odpowiedzieliście, ale sam znalazłem! Mam nowy problem! Jak zwiększyć liczbę lvl na modzie super hero? Domyślnie jest 20 a ja chce np. 50... Jak to zrobić? ...

4

servery super hero mod

siemka zamieszczajcie tu wszystkie servery super hero mod bo ja kocham ten mod ale jest malo servow z nim a ja znam ich jeszcze mniej :/ uzywalem google to nic nie pomoglo ...

Odpowiedzi do servery super hero mod :

5

Super hero mod

...

6

Super Hero Mod - CS 1.6 - Problemik

Tak więc ostatnim czasem postanowiłem urozmaicić swój server. Mimo niskiego pingu oraz dużej popularności, mój server zaczoł być poprostu nudny, mimo wgrywania nowych map, gracze dalej opuszczali mój server. Dziś rano postanowiłem to zmienić i po ...

Odpowiedzi do Super Hero Mod - CS 1.6 - Problemik :

7

Super Hero Mod - potrzebna pomoc

Czy mógłby się ktoś pofatygować i być tak bardzo miły i : Od początku do końca mi napisać ze szczegółami jak zainstalować super hero mod ? Inne addony umiem instalować tylko z tym mam mały problem :) Bardzo proszę o pomoc. Każdy kto mi pomoże ...

Odpowiedzi do Super Hero Mod - potrzebna pomoc :

8

Super hero mod (Kamehameha SSJgohan)

Siema Proszę o plugi żeby wszystko działało chcem zrobić sobie na serwie kamehameha ale z tej strony plug nie działa http://shero.alliedmods.net/index.php?page=sh proszę o podanie linka do dobrego pluga który napewno zadziała i instrukcję gdzie co ...

Odpowiedzi do Super hero mod (Kamehameha SSJgohan) :

9

[F]unny [G]aming Super-Hero Mod + Dragon Ball Chars!!!

Zapraszam na server: Ip: 77.79.210.74:27351 PW: No nie domyslisz sie? xD Pierwsza litera "f" a druga "g" bez "" :P Sloty: 12+1(reserva) mod: superhero mod Typ: Dragon Ball+SaveExp Nowe Postacie DB: Son Goku, Frieza, ...

10

[F][G] Serv Super Hero mod :)

...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "serwery do cs 1.6 super hero mod"

1

Najlepiej sciagnij super hero mod :D

Najlepiej sciagnij super hero mod :D ...

2

Seba hehe... bigmuta a moze super hero mod?Dla mnie jest bardzo fajny...

Seba hehe... bigmuta a moze super hero mod?Dla mnie jest bardzo fajny... ...

3

A czy wogule jest możliwośc zrobienia serwera Super Hero mod na cs 1.6

A czy wogule jest możliwośc zrobienia serwera super hero mod na cs 1.6 non ...

4

ej dajcie jakies IP na serwery z tym modem SUper Hero chetnie sobie pogram

ej dajcie jakies IP na serwery z tym modem super hero chetnie sobie pogram ...

5

No super Hero Mod Poniewaz mialem owy server i tam byyla moc spidermana i sie

No super hero mod Poniewaz mialem owy server i tam byyla moc spidermana i sie dalo sie miec ...

6

ej a wiecie czemu super hero mod i inne mody czemu mi nie dzialaja??

ej a wiecie czemu super hero mod i inne mody czemu mi nie dzialaja?? ...

7

Moge podac informacjie :D Super Hero mod Tylko to dziala na podstawie ze za

Moge podac informacjie :D super hero mod Tylko to dziala na podstawie ze za fraga dostajesz punkty ktore po uzbieraniu wymaganej do podwyzszenia jakiegos statu mozesz wpakowac i chyba za 1 frag 5 pkt, a na stat do gory chyba 25 potrzebne. I tam ze ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "serwery do cs 1.6 super hero mod"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam